|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Sun 30 Dec 2012 - 11:41 | |
| Ja u ovom sto sam ogledala meni je def najbolji lik Hurem |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Sun 30 Dec 2012 - 22:05 | |
| |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 31 Dec 2012 - 2:09 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- A je l' dokazano da ih ona nije ubila? Citala sam o njoj na pocetku sedmog,dok nisam znala da ce se Sulejman emitovati kod nas. Isto tako pise da ona,uprkos mnogim zaduzbinama,nije bila miljenica naroda i da su je smatrali vesticom. Ali upravu si,to su samo nagadjana,a na name je da odlucimo hocemo li u to verovati ili necemo.
Tocno to.Nikad necemo saznati koja je od nas dvije u pravu.Ja smatram da je sva ova nagadanja u vezi Hurem(da je kriva za smrt Mustafe i Ibrahima)"smislio" turski narod upravo zbog toga jer je ona bila njihova nemiljenica.Ali sve je moguce |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 31 Dec 2012 - 4:24 | |
| - Rose ♥ wrote:
- Fan de Portirroni wrote:
- A je l' dokazano da ih ona nije ubila? Citala sam o njoj na pocetku sedmog,dok nisam znala da ce se Sulejman emitovati kod nas. Isto tako pise da ona,uprkos mnogim zaduzbinama,nije bila miljenica naroda i da su je smatrali vesticom. Ali upravu si,to su samo nagadjana,a na name je da odlucimo hocemo li u to verovati ili necemo.
Tocno to.Nikad necemo saznati koja je od nas dvije u pravu. Veceras je poslednja epizoda druge sezone? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Mon 31 Dec 2012 - 6:14 | |
| - Quote :
- Veceras je poslednja epizoda druge sezone?
Nije. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 31 Dec 2012 - 6:59 | |
| Ona mora da bude opasna da naudi drugima, samo zato sto oni zele njoj da naude a ona im samo vraca. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 31 Dec 2012 - 11:54 | |
| |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Tue 1 Jan 2013 - 1:56 | |
| Koja turska epizoda je kraj druge sezone? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 1 Jan 2013 - 3:59 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Koja turska epizoda je kraj druge sezone?
63 . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 1 Jan 2013 - 4:28 | |
| Kad se zavrava kod nas? Mislim ova sezona. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 1 Jan 2013 - 4:35 | |
|
Petak ili subota uglavnom do kraja ove nedelje . Od sledeće su one nove dve turske .
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 1 Jan 2013 - 6:12 | |
| U subotu je finale druge sezone. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 1 Jan 2013 - 7:14 | |
| - Quote :
- Od ponedeljka, 31. decembra ulazimo u veliko finale druge sezone najgledanije serije "Sulejman veličanstveni"! Finalna epizoda očekuje nas u subotu, 05. januara, a do novih epizoda i nove sezone, na programu Prve će se već od utorka, 08. januara od 20.20h prikazivati nova turska hit serija "Kako vreme prolazi".
Kraj druge sezone "Sulejmana Veličanstvenog" obeležiće dramatični zapleti na dvoru u kojem Hurem svojim spletkama uspeva da dovede majku sultaniju u još gore stanje. Produkcijska kuća užurbano priprema treću sezonu i dok željno iščekujemo nove uzbudljive priče sa dvora osvajača Sulejmana, Prva je za svoje gledaoce odabrala seriju koja je proglašena najuspešnijom u 2010. godini u Turskoj! |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 3 Jan 2013 - 1:10 | |
| Zato su ovi nasi poceli sa pauzom, jer u Turskoj nije prikazana cela treca sezona, tek kad zavrse. -Svi najbolji likovi otisli ajao |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 Jan 2013 - 9:40 | |
| I Hurem opet pokazala svoju moć! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Jan 2013 - 3:23 | |
| Koje epizoda je prikazana juce? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Jan 2013 - 3:33 | |
| Poslednja epizoda druge sezone (63) .
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Jan 2013 - 3:41 | |
| A koje je scena bila poslednja? Nisam gledala sinoc,pa cu sad odgldati,ali ne znam dokle smo stali. Jer ovi nasi seckaju epizode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Jan 2013 - 6:41 | |
| Pa poslednja je kraj epizode kad Hurem kaže " Šta je harem ? Ja ću vladati svetom " Znači pustiš 63 od dela od kog si prošli put stala i odgledaš epku do kraja . |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Jan 2013 - 7:08 | |
| - EJPRIL wrote:
Pa poslednja je kraj epizode kad Hurem kaže " Šta je harem ? Ja ću vladati svetom "
Prejaka scena i jos Mahidevran onako uplaka gleda kako joj se svi klanjaju A Ibrahima mi je bilo tako zao, svo vreme sam htela da ga zagrlim, ali sam je kriv za to sto mu se dogadja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Jan 2013 - 8:27 | |
| Svaka cast Hurem, uspela je da ih pobedi. Zasluzio je to i Ibrahim kao i Mahirevran. Nastavicu da gledam na net, ima sa prevodom...ko ce njih sad da ceka. |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 19 Jan 2013 - 2:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 19 Jan 2013 - 4:47 | |
| - EJPRIL wrote:
Vraća se Bali beg ! Aaa Superr |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Wed 28 Aug 2013 - 1:43 | |
| Pogledaću u svakom slučaju, iako je na B92. Valjda je neće i tu seckati.
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|