|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:00 | |
| Dzaba ja sam ga jos otkad spazila nije ga ni bilo u seriji Vec tad je rekao MOje srce (i telo ) pripada Dajani |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:03 | |
| |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:24 | |
| hahhhaha danasnja omladina Nemoj da mi diras Hurem, to je najbolji lik Mene je bas danas iznervirala Hatidze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:27 | |
| Ja je organski ne podnosim. I kao lik u seriji i kao lik iz istorje.
Zasto Hadidze je odreagovala bas onako kako prilici jednoj sultaniji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:35 | |
| Ja je volim u seriji a jos vise kao stvarnu osobu, ja joj se divim, jer je tad sve bilo surovo pa tako je i ona u svom tom haosu u kom je sebi i deci obezbedila polozaj uspela je i da voli i da bude voljena, da bude jedina voljena :klanjamse: A Hatidze, ja mislim da ona malo po malo sizi, prvo jer Ibrahim sizi i ubija i dere se na sve sto se krece, drugo jer joj je strah da ne izgubi i ovo dete jos joj je Hurem stala na zulj sa tim i mislim da predoseca da Ibrahim ima another peace of women on mind pa se zato i izdrala na Hurem danas kako je ona sultanija i kako Ibrahim nece nikad imati drugu zenu a da to nije ni spomenuto, Hurem je samo spomenula da treba neko ko ce da zameni meni dragu Sadiku, onaj prorok sta li je je podgrajo tu sumnju i to je to..arazumem je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:40 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Ja je volim u seriji a jos vise kao stvarnu osobu, ja joj se divim, jer je tad sve bilo surovo pa tako je i ona u svom tom haosu u kom je sebi i deci obezbedila polozaj uspela je i da voli i da bude voljena, da bude jedina voljena :klanjamse:
A Hatidze, ja mislim da ona malo po malo sizi, prvo jer Ibrahim sizi i ubija i dere se na sve sto se krece, drugo jer joj je strah da ne izgubi i ovo dete jos joj je Hurem stala na zulj sa tim i mislim da predoseca da Ibrahim ima another peace of women on mind pa se zato i izdrala na Hurem danas kako je ona sultanija i kako Ibrahim nece nikad imati drugu zenu a da to nije ni spomenuto, Hurem je samo spomenula da treba neko ko ce da zameni meni dragu Sadiku, onaj prorok sta li je je podgrajo tu sumnju i to je to..arazumem je Meni je Hurem kao lik u istoriji odvratna. Ne bi ti skodilo da na netu procitas sta je sve Hurem uradila. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 9:54 | |
| Citala sam, znam da je namestila da Ibrahim bude ubijen i znam da je zbog nje umro Mustafa i da je Mahidevran proterana, ali zamisli da se to nije desilo mislim da ona to nije izdejstvovala Ibrahim bi je sigurno ocrnio kod Sulje da ona nije njega i Mustafa bi dosao na presto a njena deca sta? Ona sta? Zasto je toliko volela sultana da bi on na kraju poverovao Ibrahimu i sve podredio Mustafi kao njegovom nasledniku Zadnje epizode su bas surove, Ibrahim koji stavlja Hurem na probu, nije Hurem ubila Lea, on je kao i ovo za Sadiku, onda Bali bey koji odrubljuje glave i stavlja ih u dzak pa na ramenu onom jadnom vojniku a da ne pricam za danasnju epku koja je bila jedna od najeemotivnijoh do sad..To je bilo takvo vreme ubi ili budi ubije, Hurem je ubila |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 22:19 | |
| Slazem se Dajo u potpunosti sa tobom. Meni je na pocetku serije Hurem mnogo nervirala,a Ibrahim mi je bio omiljeni lik.Ali vremenom se to promjenilo i sada je situacija obrnuta. Ja Hurem razumijem,djevojci su ubili cijelu porodicu,odvojili je od vjerenika,mislila je da je i on mrtav,bila je robinja,mnogo je toga prosla,ali se oporavila i uspjela da sebi ponovo izgradi porodicu.I u njoj se suocila sa mnogobrojnim neprijateljima.Svi su od pocetka protiv nje Valide,Ibrahim,Mahidervan (koju najvise i razumijem),pa i Hatidze.Dvaput su je pokusali ubiti,na sve nacine pokusali da je razdvoje od Sulejmana,natjerali da gleda smrt svog "bivseg" vjerenika.A ona je trebala cutati i trpiti.A zasto bi? Branila je sebe i svoju djecu,a nacin na koji je to radila,koliko god surov bio,tad je bio jedini moguci. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 22:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 May 2012 - 23:08 | |
| Ne slazem se sa vama ali nije bitno svako ima pravo na svoje misljenje. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 6 May 2012 - 1:59 | |
| Meni se najvise dopala juce scena kada Hurem govori Mihrimah da ce biti ona sultanija kada poraste i da ce svi morati da se pokore pred njom. A ta mala Mihrimah mi je preslatko dete i mnogo lepa, ali ne znam joj ime |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Sun 6 May 2012 - 5:30 | |
| I VECERAS U 20:00! SULEJMAN VELICANSTVENI! SAMO NA PRVOJ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 7:10 | |
| Nesto ne razumem. Onaj Griti, Italijan, govori turski, Leo koji je iz Ukrajine, takodje je govorio turski, ovi kardinali iz Vatikana isto govore turski, Lajos, a jedino ova spanska princeza Izabela i njena sluzavka govore spanski, ali su im pozajmili glasove? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 9:24 | |
| Hehehe Verovatno Spanci ne govore turski u seriji ne znam zasto, mislim da to ima veze sa onim Karlom V ne znam sta je on pa nacionalnosti A on je kao najveci neprijatelj Sulejmanu, ne znam lupam.. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 10:57 | |
| bice da je turski u to doba bio kao engleski danas salim se... na pocetku serije svako je govorio svojim jezikom, osim lajosa koji od pocetka serije prica na turskom... papa je skoro progovorio na turskom inace izebala ce dugo pricati losim spanskim jezikom kao i njena sluzavka a nakon nekog vremena i ona ce progovoriti turski p.s vrhunac turske telenovele je kad cujes spanski jezik |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 11:03 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 11:44 | |
| I meni je, ali deluje mi isfolirano, kao i ona njena sluzavka. Nerviraju me jer ce da mi sekiraju Hurem, a ona ce se cesto svadjati sa ovom kokoskom iz Spanije |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Mon 7 May 2012 - 22:55 | |
| I onda se ljudi zale na turske serije...nek ih gledaju redovno,pa ce i tu cuti (toliko trazeni) spanski jezik. Meni Isabel nije lijepa,doduse,ne znam kakva ce biti kad je "namontiraju". |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 8 May 2012 - 0:21 | |
| Meni je bas zao Izabele. Ona je preeeeeeelepa. I koliko sam uspela da procitam msm da ce mi ona,Mahidevran,Ibrahim i Hadzie biti omiljeni likovi. Kako su bili slatki Ibrahom i Hadidze u prosloj epizodi A Niger kalfa |
|
| |
Lirio TVNovele Novi član
Broj postova : 12
| Subject: Re: Komentari Tue 8 May 2012 - 3:04 | |
| Ma idi bezi ! paćeništvo... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 8 May 2012 - 4:21 | |
| Meni je Hatidze na pocetak bila toliko draga, a sad je uzas |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 8 May 2012 - 5:33 | |
| meni je Hatize odvratna... Izabela je prelepaaa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 9 May 2012 - 2:49 | |
| Citah juce na fejsbuku na stranici o seriji, da se za jednu od uloga spominje sad i Tuba Bujukustun (Asi). [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 9 May 2012 - 8:09 | |
| - uros car wrote:
- Citah juce na fejsbuku na stranici o seriji, da se za jednu od uloga spominje sad i Tuba Bujukustun (Asi).
[You must be registered and logged in to see this image.] Ja bih volela ali tesko Ona je odbila ulogu u nekom filmu zbog dece tako da sumnjam. Nek pozovu Murata Y. |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 9 May 2012 - 10:27 | |
| ahha izabela je PRELEPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA njalepša..ona njena sluškinja i je odvratna ne zna ni da glumi fazon fujj....jeste isfolirana i nerviraće meee..nerviraće mee...ali ibrahim je ipak debil NAD DEBILIMA,RTD NAD RETARDIMA...MRZIM GA!!!!!!...aa glumi moj kivančč selimaa <333...a tek kopji je frajer onaj što glumi bajazita kad poratse uuu **_** [You must be registered and logged in to see this image.]glumiće i baran...jedva čekam...serija postaje sve bolja i bolja |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|