|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Fri 21 Dec 2012 - 23:41 | |
| Prisetimo se Hatidže i Ibrahima i protiv njihove veze su bili pa su ga izgurali . A i Bali Beg ode nasmejan kući mislim da on Ajbige i nije nešto voleo ... mada moram priznati da sam očekivala da će između njih nešto više napraviti . |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 21 Dec 2012 - 23:52 | |
| Bila je to zabranjena ljubav, zato se nije moglo nesto dogoditi vise. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Dec 2012 - 4:00 | |
| steta za Ajbige i Bali bega, stvarno su bili lep par isto i Mustafa i Efsun ali dobro barem su uvek tu Hurem i Sulejman |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Dec 2012 - 9:28 | |
| Moze li mi netko reci hocel li Hurem napustit Harem ? Jer je Sultanova mater tazila u zamjenu da nece reci sta pise u onom dnevniku ? |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Dec 2012 - 10:08 | |
| ihaa svašta će biti tu daje će da da dnevnik hurem a hurem će njoj neko imanje koje joj je poklonio sulejman.... |
|
| |
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Dec 2012 - 11:31 | |
| Često gledam. Hurem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Dec 2012 - 12:15 | |
| Znaci super nece Hurem otici. Jao kako mene ta mater Sulejmanova nervira i sa svojom okupacijom onih zenski uf kako bi ja njih sve Pretuzna mi je bila ta scena kada trazi da ode, a Hurem place |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Dec 2012 - 13:25 | |
| ne otici ce hurem na neko vreme,ali nece zbog toga...naime nju ce sulejman osloboditi vise nece b iti robinja međutim kad je pozove u postelju ona će mu zalupiti vrata pred facom i reći će ''ja sam sad slobodna žena,a naša vera nalaže da je sramotno leći sa nekim ko ti nije muž'' aludirajući na to da želi da se uda za sulejmana..i tu će sulja da se iznerviraa i prognaće je.. |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Dec 2012 - 6:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Dec 2012 - 9:41 | |
| Znaci udat ce se ona za njega ? A jel mu prava zena ona sa M ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Dec 2012 - 21:46 | |
| prava bivša žena |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Mon 24 Dec 2012 - 0:12 | |
| Večeras u ''Sulejmanu Veličanstvenom''...[You must be registered and logged in to see this image.]Nova gazdarica harema Mahidevran okuplja podanike zahtevajući od njih potpunu poslušnost. Obračunava se sa svima koji su bili u Hureminoj službi – Đul-agu šalje u pritvor, devojke iz harema odane Hurem seli u drugi dvor, a robinju Esmu koja joj čuva decu premešta u drugu službu. Ogorčena Hurem ulazi u žustru raspravu sa Mahidevran smatrajući da sve to radi da bi joj se svetila. Sultan pokušava da pronađe najbolje lekare i lekove za svoju majku koja je sada vezana za krevet. On se raspituje kod Daje da li zna šta je to toliko pogodilo majku sultaniju. Iskander-čelebija predaje sultanu zapisnik sa sastanka Ibrahima i austrijskih izaslanika, u kome se vidi da se paša sebe smatra jednakim sultanu. Večeras u 20:20 na Prvoj! |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Wed 26 Dec 2012 - 7:09 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Dec 2012 - 6:59 | |
| 5. JANUARA SA FINALNOM EPIZODOM DRUGE SEZONE, SERIJA ODLAZI NA PAUZU. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Dec 2012 - 16:15 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- ne otici ce hurem na neko vreme,ali nece zbog toga...naime nju ce sulejman osloboditi vise nece b iti robinja međutim kad je pozove u postelju ona će mu zalupiti vrata pred facom i reći će ''ja sam sad slobodna žena,a naša vera nalaže da je sramotno leći sa nekim ko ti nije muž'' aludirajući na to da želi da se uda za sulejmana..i tu će sulja da se iznerviraa i prognaće je..
Tu se pokazala sva Huremina snazaljivost i inteligentnost.Kako je okrenula stvari u svoje korist |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Dec 2012 - 22:34 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 28 Dec 2012 - 23:52 | |
| Baš mi je krivo što Hurem nije uspela da smesti Mahidevran sinoć.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 2:43 | |
| - uros car wrote:
- Baš mi je krivo što Hurem nije uspela da smesti Mahidevran sinoć..
Po najavi sledece epizode opet ce nesto da joj zabiberi, jedva cekam |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 3:56 | |
| Uh upropastila je Nigar sve, kako me je iznervirala. Nije morala da otkrije to Pasi. Djul aha otisao aaa Ponovo pauza, stvarno ne razumem sta to oni rade. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 4:38 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 4:52 | |
| Izgleda da samo ovde ja jedina koja ne podnosi Hurem Nervira me strasno,samo hoce nekome da napakosti,bas mi je drago sto je Nigar otkrila istinu. Fatma mi se sve svise i vise svidja Nije bolja od Efusn,koja je inace bila moj omiljeni lik pored Ajbige i Bali-bega. Hurem sve to radi zbog svoje dece,ali ne vidi da oni najvise ispastaju. Ona je naredila da otruju Mustafu,a nekoliko dana(nedelja,,ne secam se tacno) njen sin je bio na rubu smrti. Lepo joj je rekla ona vracara,ali Hurem i dalje ne vidi istinu. Sve u svemu ne svidja mi se ni kao lik u seriji,ni kao lik u istoriji,jer je bila 10 x gora. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 5:05 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 8:43 | |
| Anđela nisi jedina koja ne voli lik Hurem .... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 29 Dec 2012 - 11:47 | |
| - Quote :
- Sve u svemu ne svidja mi se ni kao lik u seriji,ni kao lik u istoriji,jer je bila 10 x gora.
Prema cemu zakljucujes da je ona bila 10 puta gora u stvarnosti? Nikad nije dokazano da je ona kriva za smrt Ibrahima i Mustafe,to su samo puka nagadanja.Da je barem javno djelovala tako negativno,rekla bi nesto.Dapace,ona je sagradila mnogo dzamija i ustanova. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sun 30 Dec 2012 - 10:26 | |
| A je l' dokazano da ih ona nije ubila? Citala sam o njoj na pocetku sedmog,dok nisam znala da ce se Sulejman emitovati kod nas. Isto tako pise da ona,uprkos mnogim zaduzbinama,nije bila miljenica naroda i da su je smatrali vesticom. Ali upravu si,to su samo nagadjana,a na name je da odlucimo hocemo li u to verovati ili necemo. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|