|
|
Author | Message |
---|
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
| Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 9:05 | |
| Nisam shvatila, zasto je Valide onako gledala?
|
|
| |
Filip96 TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Godina : 28 Fan-gif : STELENA
| Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 9:29 | |
| - -MILOS- wrote:
- bas me zanima da li je sulejman toliko popularan u crnoj gori kao u srbiji, zato sto koliko sam upucen ljubav i osveta se u osam sati emituje na pink m
Pa nzm al ovako u mojoj skoli je vecinom svi gledamo Mislim da joj je najveca konkurencija Ljubav i kazna koja se emituje na Tv Vijesti u istom terminu |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 13:33 | |
| Nigar Kalfa je rođena Makedonka.... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 20:33 | |
| @Princess to je scena "devojacke veceri" kada udaju Nigar Kalfu koja ima svoju proslavu u organizaciji Valide koja je zelela da Nigar ima lepu svadbu @Don Pio e to nisam znao, ali me je iznenadilo to sto je pesma na srpskom |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 21:59 | |
| ooo vidi to,pemsa na srpskom lepo,lepo nisam znala da je Nigar Makedonka |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 0:37 | |
| Mislim ima tursko ime-deluje kao tursko, ali je rođena u Makedoniji....
Koliko znam pesma je nastala u Ulcinju....
A to što pevaju-ulizuju se Srbima... |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 0:57 | |
| Mozda su joj promenili ime kad je stigla i harem super,jedva cekam tu epku (mada znam da nece skoro) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 3:04 | |
| Heh ma sta ima veze, pevaju nasu pesmu |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 5:54 | |
| Hurem je slatkica....Joj al bih je ljubio |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 8:56 | |
| meni je Hurem u pocetku bila bas lepa, a sada kako vreme odmice nekako mi na momente izgledao wow, a ponekad je tako ruznjikava da je to neverovatno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 8:57 | |
| Meni je ona uvek WOW, prelepa je.. Mislim da joj je sad malo svetlija kosa nego pre |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 9:00 | |
| - Don Pio wrote:
- Hurem je slatkica....Joj al bih je ljubio
I ja bih. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 10:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 10:56 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 11:29 | |
| Ma izgleda kao san snova... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 21:22 | |
| - Quote :
- Najgledanija serija u Srbiji, u Turskoj se vec emituje godinu i po dana i to veoma uspesno. Nazalost mnogi su izgubili zivote, a mnogi su ih dobili. U narednoj sezoni koju najavljuju "velicanstvenom", ekipi ce se pridruziti mnoge turske zvezde, u daljem tekstu mozete saznati koje.
MIHRIMAH SULTAN (Ezgi Asaroglu) - u aprilu PRINC MEHMET (Kenan Imirzalioglu)- u septembru PRINC SELIM (Kivanc Tatlitug)- septembar ili oktobar PRINC BAYAZIT (Cagatay Ulusoy) PRINC CIHANGIR (henuz bilinmiyor) - ne zna se glumac RUSTEM PASA (henuz bilinmiyor)-takodje MIMAR SINAN (Henuz bilinmiyor)-takodje BARBAROS HAYRETTIN PASA (Henuz bilinmiyor)-takodje MUSTAFINA HASEKI(Beren Saat) NURBANU SULTAN (Asli Tandogan) SEHZADE BEYAZID IN HASEKISI (Damla Sonmez)
Pregovori za nabrojane su jos u toku. Najavljuju da ce sezona 3. biti velicanstvena.
Seriju će napustiti: VALIDE SULTAN PARGALI IBRAHIM HATICE SULTAN NIGAR KALFA MALKOCOGLU AYBIGE HATUN GULSAH HATUN SUMBUL AGA GUL AGA [You must be registered and logged in to see this link.] jedan od komentara sa krstarice zamislite ako glumi Beren Saat ima samo zbog nje da gledam seriju :DDDD ali mi je opet krivo sto idu likovi poput ajbige hatun, malocoglo, gul i zumbul, nigar (( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 21:27 | |
| aaa zasto Nigar? Kenan Kivanc Beren pa ja cu sam zbog njih da gledam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 21:29 | |
| glumci su za medalju jedva cekam da dodje taj period osecam da ce PRVA tad da vri od GLEDANOSTI! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 21:36 | |
| ma prva klasa sigurno,oni su svi popularni ovde kod nas,jos ako pocne Ezel do tad...ufff ima da budu prvi po gledanosti |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 23:18 | |
| A na onom spisku ne vidim Mahidervan.Je li ona ostaje u seriji ili je vec napustila? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 7 Apr 2012 - 23:40 | |
| ne mogu da verujem da će sve da ih dovedu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 8 Apr 2012 - 0:05 | |
| kazu da je Sulejman za sada najgledanija turska serija u Turskoj... Mahidevran je izgleda jos tu ne znam mozda i ona ode... stvarno ako ih sve dovedu ja skidam kapu i televiziji koja emituje seriju u turskoj i celoj produkciji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 8 Apr 2012 - 0:14 | |
| i ja sam cula da je serija mnogo gledana ako ih dovedu sve,ja necu da skinem pogled sa serije |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sun 8 Apr 2012 - 1:12 | |
| Izgleda da sam ja jedina koja se ne raduje bas ovim novim glumcima.Nemam ja nista protiv Kivanca i Kenana,ali pretjeruju sa njima,stalno se provlace,ima ih u svim serijama,posebno Kivanc,koji bukvalno "iskace iz frizdera".Baren,ne podnosim,tako da nju necu pretjerano,komentarisati.Jedino,kome se radujem je Damla Somnez. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 8 Apr 2012 - 1:24 | |
| A koje ta Damla? Ja se radujem da vidim lepotu Beren u 16. veku..A Kivanc tek A za Kenana imam osecaj da ce da mu stave brkove |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|