Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:19
Spoiler:
A da li si znala da ona zmija Gulsah, Mahidevranina sluskinja, tamo negde valjda u drugoj sezoni, bice upravnica harema, a Daje ce da maltretira i tera da riba pod. Evo te scene: [You must be registered and logged in to see this link.] samo klikni video da gledas :)Daye Hatun'dan Unutulmaz Tokat! (48.bölüm)
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:24
Spoiler:
e glupace li od pocetka mi ide na zivce,znala sam da ce pravi neka s*anja,ne mogu da verujem da ce tako nesto da urdai Daje,koja je meni preodlican lik, a sto se ova Valide malo ne angazuje,ipak ju je ova dugo sluzila
uros car TV Novele Zlatni član
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:27
maite es mi princesa wrote:
Spoiler:
e glupace li od pocetka mi ide na zivce,znala sam da ce pravi neka s*anja,ne mogu da verujem da ce tako nesto da urdai Daje,koja je meni preodlican lik, a sto se ova Valide malo ne angazuje,ipak ju je ova dugo sluzila
Spoiler:
Nemoj mi se rastuziti sto cu ti napisati ovo, ali ja sam se isto kao i ti pitao kako je majka Valide dopustila da Gulsah bude upravnica. Dakle, po hronoloskom istorijskom redu, i Valide i Ibrahim ce umreti u toj nekoj drugoj sezoni. Samo ne znam ko je toj Gulsah sredio da bude upravnica harema
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:30
uros car wrote:
Spoiler:
Spoiler:
Nemoj mi se rastuziti sto cu ti napisati ovo, ali ja sam se isto kao i ti pitao kako je majka Valide dopustila da Gulsah bude upravnica. Dakle, po hronoloskom istorijskom redu, i Valide i Ibrahim ce umreti u toj nekoj drugoj sezoni. Samo ne znam ko je toj Gulsah sredio da bude upravnica harema
Spoiler:
stvarno ne znam,mislim Mahi nije toliko uticajna,a Valide je bas i ne primecuje da bi joj dodelila tako vaznu 'titulu' a bogami ni Sulejman,tako da pitaj boga kako je stigla na taj polozaj aaa ne Ibragim da umre,prvo Hatidze, a sad i on necu to moci da podnesem a zao mi i Valide i ona mi je skroz super
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:38
Spoiler:
Lele lele lele, za Hatidze nisam znao da umire Ma pojavice se isto neki mufljuz, po imenu Gul aga, slicne valjda funkcije kao i Zuklum aga , pa moguce da se on nesto domundjavao sa tom Gulsah...
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:40
Spoiler:
a nisi znao a sorry ja mislila znao si da ubice se ona,posto ce da joj umre beba,dok je bude dojila to ne znam kako cu prezivim a znam Gul agu,on se ness i na pocetku pojavljivao ne znam,videcemo sta ce biti sa njima a znas da ce Ibrahim da se muva sa Nigar?
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:47
urose i maite es mi princesa sve sto vas zanima za "bubudcnost" pitaj te u dobro poznatoj temi
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:48
Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.], za njih dvoje znam i samo ti mogu reci da su me oboje razocarali, Nigar i Ibro su mi inace bas omiljeni likovi
A ovo je Gul aga, da [You must be registered and logged in to see this image.]
Subject: Re: Komentari Wed 4 Apr 2012 - 10:50
Milose,hvala,ali je necu niss da znam,za ove informacije sma slucajno saznala
Spoiler:
mislim,ajde prezivecu ako budu zajedno kad Hati umre,ali ako je vara sa njom,to ne oprastam aa Gul,videcemo kakava ce biti njegova uloga
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 1:20
VECERAS OD 20:10 DO 21:40!
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 1:22
Uuu traje 90 minuta
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 1:32
zato što je ljubav i osveta u 21.15
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 1:32
Milose,hvala,ali je necu niss da znam,za ove informacije sma slucajno saznala
Spoiler:
mislim,ajde prezivecu ako budu zajedno kad Hati umre,ali ako je vara sa njom,to ne oprastam aa Gul,videcemo kakava ce biti njegova uloga
Spoiler:
gul aga je car nad carevima... presmesan je znate kakav je zumbul vec, a gul aga je jos smesniji... jos pogotovo kad se svadjaju oni dvoje a vecito su u suparnistvu nekom... serija bez njih ne bi bila toliko interesantna zato sto unose i deo komike sto je dobro
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 1:38
Spoiler:
Milose,verovala sam da je smesan ali ako je smesniji od Zumbula onda cu sigurno da se valjam od smeha
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 1:49
maite u to budi sigurna vidoh sad na sajtu prve da je veceras epizoda kada se hatidze udaje
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 2:05
Ok aha veceras je ta epka ja cu da cvetam
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 3:57
oo bice tuca,tad cemo sigurno da napisemo 10 strana o tome
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 7:10
to su bre prekomicni likovi
TP95 TVNovele Novi član
Broj postova : 96 Godina : 29
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 7:28
Da li iko zna gde mogu da pronadjem uvodnu spicu ove serije! Hvala!
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 11:33
evo uvodne spice
Filip96 TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Godina : 28 Fan-gif : STELENA
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 22:20
Jao serija je predobra ... Prva je pocela sa emitovanjem i u cg pa su nam pustili sve ispocetka
Subject: Re: Komentari Thu 5 Apr 2012 - 23:33
bas me zanima da li je sulejman toliko popularan u crnoj gori kao u srbiji, zato sto koliko sam upucen ljubav i osveta se u osam sati emituje na pink m
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 0:37
Ibrahim i Hatidze su mi preslatki
Spoiler:
Bilo bi lepo kad bi sve ostalo tako
Hurem mi je jos draza sad, kad je malo spustila loptu... ZUKLEM je najbolji!
Subject: Re: Komentari Fri 6 Apr 2012 - 8:17
evo i jedne zanimljivosti ovo je scena iz serije, veoma zanimljiva