Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari Fri 15 Jun 2012 - 6:25
arija* wrote:
Urose ko je bio Iskender Celebija ? Slaba sam sa istorijom..
isto pitanje
inace ona Huremina deca su preslatka Mihrimah narocito i onaj mali sto ima narandzastu kosu kao i Hurem
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Komentari Fri 15 Jun 2012 - 7:01
O Iskender Celebiji: Iz dokumenata saznajemo da je Iskender Čelebi, sin izvesnog Jakub-bega, poticao iz imućne spahijske porodice. Svoje ime je ovekovečio izgradnjom džamije.
Evo slike od Hasana Kucukcetina kao Iskendera u seriji [You must be registered and logged in to see this image.]
Iskender i Hurem u zaveri protiv Ibrahima, Mustafe i Mahidevran
I ovde Iskender nesto smera protiv Mahidevran, bas deluje opasno
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari Fri 15 Jun 2012 - 7:14
oooo pa lepo nek dovedu Fahrie u seriju,ona barem izgleda kao prava Sultanija
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Fri 15 Jun 2012 - 8:25
uros car wrote:
Sjajna je serija, stalno se nesto dogadja, a sto se tice istorije, prati zivot velikog sultana naravno, bitke itd...
hvala urose :)to je dodatni plus,naravno obavezno pratim
Subject: Re: Komentari Fri 15 Jun 2012 - 11:01
Pogledajte slike glumaca iz epizode o Suljinoj mladosti...
Isprva sam mislio da je u pitanju isti glumac, ali ne, potpuno dve iste osobe ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 0:36
hahahha ludnica bas lice, a i ova mlada Valide lici mnogo na staru
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 0:42
Mozda je to Ibrin vanbracni sin ili brat blizanac, ali obojica kriju tu tajnu...
Last edited by uros car on Sat 16 Jun 2012 - 0:46; edited 2 times in total
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 0:43
hahaha moguce Urose oce Valide da prezivi sad?
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 0:45
Hoce Zloce se uvek izvuku
Pogledaj ovu Evrim Alasiju koja je igrala mladu Valide, neverovatno koliko ima slicnosti sa Nebahat Cehre! [You must be registered and logged in to see this image.]
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 0:51
Mihrimah je meni savrsena djevojcica. Ma preslatka je,kad prica,kad trci ka Hurem i Sulejmanu Njene scene sa Hurem i Sulejmanom su savrsene,kao da im je to stvarno cerka. A oni princevi me svi nerviraju. Posebno onaj mali Mehmed,kad pocne da prica i da se prenemaze.
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 8:11
Svaka cast Hurem. Odlicno je pokazala Valide da je se ne plasi, a kada je bacila dnevnik u vatru, to mi je bila mocna scena, Validina faca
A i Daje hatun je pokazala svoje pravo lice. Nije ni ona toliko odana Valide kao sto se cini, iste je sorte kao sto su Nigar, Zumbul i Djul, i nju covek moze potkupiti
A ja jos ne mogu da prezalim Nilufer...
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:15
uros car wrote:
Svaka cast Hurem. Odlicno je pokazala Valide da je se ne plasi, a kada je bacila dnevnik u vatru, to mi je bila mocna scena, Validina faca
A i Daje hatun je pokazala svoje pravo lice. Nije ni ona toliko odana Valide kao sto se cini, iste je sorte kao sto su Nigar, Zumbul i Djul, i nju covek moze potkupiti
A ja jos ne mogu da prezalim Nilufer...
Hurem kraljica..Meni je najbolja bila kad je zalupila vrata Sulejmanu
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:22
da,bre oduvala je skroz
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:30
A Djul i Zumbul psuju jedan drugoga na arapskom
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:34
hahahah ja sam se pokidala oni su mi kraljevi skroz ali kad je Sulejman rekao da je Hurem slobodna i svi se sokirali
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:49
Mene je najvise veceras Daje sokirala...
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:52
sto,nisam gledala bas izpocetka?
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:57
Kao nece nece da pomogne Hurem... Hurem htela da uzme dnevnik ,ali Daje ga scepala. Posle Hurem dosla i rekla joj da joj moze uciniti zivot boljim, da ce joj pokloniti imanje i da ce ziveti kao kraljica, u izobilju i svemu sto bude htela, jer ako Valide umre, nju ce oterati, nece vise biti upravnica harema. Daje je odbila njenu ponudu, rekla joj je nesto na foru da nece da je spasi, ali posle je dosla Valide i rekla Hurem da ode ili ce umreti, a Hurem izvadila svesku i pokazala je matoroj...
Daje je ipak morala da udovolji Hurem i donela joj je dnevnik... A za uzvrat, dobila je imanje kao poklon
Subject: Re: Komentari Sat 16 Jun 2012 - 9:58
uu brate,sto se Daje pomangupirala strasno...
Subject: Re: Komentari Sun 17 Jun 2012 - 20:35
Utisci o poslednjoj epizodi prve sezone:
- Valide sultanija se jako prozlila. Mirisala mi je od pocetka na neku tesku zlobnicu, ali je pokazala svoje pravo lice, tacnije, tamnu stranu licnosti. Nisam znao da bi tako daleko otisla samo da ubije Hurem. Jos se sa Ibrahimom udruzila, sta reci a ne zaplakati..
- Mahidevran mi je odvratna, sta ima ona da se petlja u tudje zivote i odredjuje ko ce kime da se zeni? Neka pogleda sebe, za svog muza kao da ni ne postoji, toliko je uzletela da ce ponovo biti intimna sa njim, ali ostala je kratkih rukava.
- Hatidze je takodje dno dna. Ona i Mahidevran odlucuju o zivotima drugih, osudjuju Hurem, a obe imaju propale veze.. Ni jednu ni drugu ne primecuju njihovi muzevi. Bas me zanima kako ce sve ispasti sa Hatidzinom trudnocom, iako znam da ce Ibrahim uskoro neko vreme biti jako zagrejan za Nigar kalfu, cak ce sa njom zeleti dete, a ne sa Hatidze. Bas mi je drago za Hatidze, sta je radila, tako jei dobila . Prosto mi je muka kada krene da patetise i drzi nekome lekcije i deli savete, a ne ume svoj propali brak i zivot da sredi... Glupaca..
Kada je Sulja dosao u lovacku vilu, jako mi se dopala scena izmedju njega i Mihrimah, bas ima te hemije "kcerke i oca" medju njima.. Isto mi je jaka bila scena kada se Mihrimah i Mehmet oprastaju.. A Selim i Bajazit zaplakali za majkom...
Evo jedne lepe slike iz zadnje epizode [You must be registered and logged in to see this image.]
I ovde mi je Mihrimah preslatka ispala, pravi mali andjeo [You must be registered and logged in to see this link.]
Sto se tice Hurem, u drugoj sezoni se nadam da ce polako ali sigurno doci glave i Valide, i Ibrahimu, i Mahidevran i Hatidze, jer su mi to trenutno cetiri najomrazenija i najgora lika u seriji.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Sun 17 Jun 2012 - 22:32
Odlicna poslednja epizoda, prve sezone. Hurem carica! Ibrahim mi se smucio... Valide odvratna (ali moram priznati zeni da odlicno glumi). Cekam drugu sezonu od septembra.
Subject: Re: Komentari Mon 18 Jun 2012 - 0:38
I ja da prokomentarisem prvo najlepsa scena kad Sulejman prica sa Mihrimah i posle kad je zaspao sa njom a Hurem legla u krevet pored i posle kad je hteo da je dodiren a nije smeo Jadna Nigar kalfa hvala bogu da ju je Ibrahim spasio, ona mi je jedna od drazih likova ali Hatidze mi se zgadila skroz postala mi je mnogo antipaticna ne znam zasto Urose:
Spoiler:
koliko sam je citala,kad se hatidze bude poradjala Ibrahim ce da bude sa Nigar-Kalfom
koliko mi je bilo drago sto je Sulejman ispalio Mahidevran i nije celu noc spavao zbog Hurem, i gledao njen prsten zna se koga voli Sulejman
Subject: Re: Komentari Mon 18 Jun 2012 - 0:41
Hahahaha da, koja ispala, Mahidevran se skockala, ali prosla kao bosa po trnju...
A Hatidze me uopste nije zao, jedva cekam da odleprsa iz serije