Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 8:39
Miaa_____♥ wrote:
Prije svega,moram istaknuti da me njen glas obara s nogu,stvarno je vrhunski. I svaka čast na predivnom tekstu i on je Ali,meni pjesma nije savršena,niti nešto wow,malo je,pokušavam naći pravu riječ,a da ne uvrijedim Viki(jer znam da obožava pjesmu),dosadnjikava?:$ Ja se njoj divim,sva je divna,ali pjesma je preprelagana za moj ukus,eto:/ 8 ili 9? Pa susjedi naši najdraži,od Hrvatske imate sigurnih 12 bodova,ali od mene,pa ajde 9,zbog njenog predivog glasa klimavo:)
A joj dusa moja da ne uvrijedim Viki joj bez brige ljubavi.
A sta reci ja sam odusevljena u ovim momentima se ponosim sto sam Bosanka, malo je reci da je pjesma prelijepa. Kad je cujem na TV moze me dovest do suza 10
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 9:04
6
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 9:10
9
Maja ima prelep glas,pesma je dobra...kontam da je i cilj bio da ovo bude neka srcecepajuća balada tipa My Heart Will Go On...i stvarno ostavlja lep utisak,jake emocije al mislim da joj u nekom delu fali malo dinamike samo zato 9
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 9:51
Čista jedinica. Zbog izvođača. Da može nula dao bih nulu. Ovako čista jedinica.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 9:59
mozda sam malo subjektivna al pjesma je stvarno predivna predivan glas ,pjesma jako emotivna i vidi se da pjeva s emocijama al nazalost ovakav zanr pjesme ne prolazi na eurosongu ! od mene ocjena 10 a sad vidjecmo kako ce je Evropa ocjeniti....
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 10:01
dervisevic fata wrote:
mozda sam malo subjektivna al pjesma je stvarno predivna predivan glas ,pjesma jako emotivna i vidi se da pjeva s emocijama al nazalost ovakav zanr pjesme ne prolazi na eurosongu ! od mene ocjena 10 a sad vidjecmo kako ce je Evropa ocjeniti....
Upravo to Fatic. Maja je nas ponos stvarno joj svaka cast na pjesmi
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 10:22
Maya carica, ova pesma je jedna od najboljih ove godine Ocena:10
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Mon 7 May 2012 - 10:25
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
dervisevic fata wrote:
Upravo to Fatic. Maja je nas ponos stvarno joj svaka cast na pjesmi
naravno nas ponos ....i zelim joj puno uspjeha i srece jer stvarno trebace joj!
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 7:51
Srednja ocjena BiH je 8.1
Još jednom Bosnia & Herzegovina
Za nekoliko minuta Irska.
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 7:56
Slijedi Irska
Izvođači: Jedward Naziv pjesme: “Waterline” Muzika: Nick Jarl, Sharon Vaughn Tekst: Nick Jarl, Sharon Vaughn Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 18. Irska - Ireland - Jedward - Waterline
Floodgates, can't wait Here she comes, shut 'em fast, better shut 'em fast Too late, swept away Feel the rush after the fact
Coming up beneath me Never been in love so deeply before
I am close to the water line I thought that I'd been over my head for the last time I'm so close to the water line And the way I'm loving her now I know this is bound to go down as the big one
Whistle blast, lights flash Throw a rope, grab a hold, feel the undertow She laughs, waves crash What's the use? I can't let her go
Coming up beneath me Never been in love so deeply before
I am close to the water line I thought that I'd been over my head for the last time I'm so close to the water line And the way I'm loving her now I know this is bound to go down as the big one
Floodgates, can't wait Here she comes, shut 'em fast Better shut 'em fast Too late, swept away Feel the rush
I am close to the water line And the way I'm loving her now I know this is bound to go down as the one
Vaše mišljenje o pjesmi i cojena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Litvanija.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 8:09
Tipično,dosadno,ne volim ovakvu vrstu muzike. 6 ili 7. 6,vjerujem da će se većini svidjeti,a ja ne dam da srednja ocjena bude visoka.
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 8:14
Mišljenjee:Pjesma mi se od početka svidjela.Ovo je miljama bolje od prošlogodišnje 'Lipstic'.Ima ritma,tekst je dobar,jedini problem je kako će oni ovo otpjevati live? S obzirom da je ovo daleko zahtjevnije od Lipstica;) Ocjena:Ovdje ću dati 10,ali samo radi pjesmee!
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 8:16
5 bezveze
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 9:27
10 ja ih volim
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 9:30
nemam neki komentar.ne liči ni na šta
4
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 10:06
ocjena 7
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 10:41
Čista jedinica.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 19:49
Prošle godine su mi se zaista svideli,tad su mi bili favoriti i htela sam da pobede.Sad ništa posebno,ocena 6.
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
Subject: Re: Eurosong Tue 8 May 2012 - 23:37
Moglo je i bolje.Ocena 4
Subject: Re: Eurosong Wed 9 May 2012 - 0:18
Maya sar - Korake ti znam ( karaoke verzija ) [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Eurosong Wed 9 May 2012 - 7:51
Srednja ocjena Irske je 5.89
Još jednom Isrka
Za nekoliko minuta Litvanija.
Subject: Re: Eurosong Wed 9 May 2012 - 7:57
Slijedi Litvanija
Izvođači: Donny Montell Naziv pjesme: “Love Is Blind” Glazba: Brandon Stone Tekst: Brandon Stone Polufinale i redni broj: Drugo polufinale; 18.
Litvanija - Lithuania - Donny Montell - Love is blind
When the day becomes the night, you know that I think of you And I cannot control my heart, it's crying for you Loneliness is killing me, I'm helpless without your love Knowing when you touch someone, I can't understand
Now it's tearing me apart, I want you back And it's made me realise just what I had
Love is blind, it's true, nobody is like you My endless melody I play for me and you Love is blind, it's true, I'm on my knees for you 'Cause I'd give it all I can to have you back again Love is blind
I just can't believe you're gone and I let it slip away I can't believe I was the one who caused you pain I said you should know deep down inside she didn't mean a thing to me, yeah What can I do to win back your heart and make you to stay?
I can't believe, can't believe you're gone I can't believe...
Love is blind, it's true, nobody is like you My endless melody I play for me and you Love is blind, it's true, I'm on my knees for you ‘Cause I'd give it all I can to have you back again Love is blind
Love is blind
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Preostale su nam još 2 zemlje Španija i Njemačka,obje članice 'velike petorke'. Dakle sutra u 21.0oh Španija.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Wed 9 May 2012 - 8:53
Što dalje ide,to gore,6.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Wed 9 May 2012 - 8:57
Pa onako, nzm... Ocena:7
Subject: Re: Eurosong Wed 9 May 2012 - 9:02
Mišljenje:Meni je ovo predobroo.Mada mnogo ljepši prvi dio od onog ubrzanog;) Ocjena:8 ili 9....Ajde dajem 9 jer + pjevač ima lijepi glas;)