|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Thu 8 Mar 2012 - 10:13 | |
| |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurosong Thu 8 Mar 2012 - 10:48 | |
| Meni je ovo sprdnja. Miljama bolja i ljepša pjesma od Dime Bilana <3 |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurosong Thu 8 Mar 2012 - 11:35 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Thu 8 Mar 2012 - 13:12 | |
| Ejpril jako je teško pričati i o običajima Srbije, pošto se razlikuju od kraja do kraja, a kamoli o običajima tako velike i kompleksne zemlje kao što je Rusija. Nije isto otići među Čukče, Baškire, Čečene ili Udmurte(bakice koje idu na Eurosong). Koliko sam pročitao, i koliko se razumem njihov jezik je najsličniji mađarskom i finskom... A to što kažeš da su ti presmešne...Verovatno bi njima bili smešni naši opanci i frula...
Josipa, tebi je Dima miljama ispred, zato što si veoma mlada i možda ne voliš ovakvu vrstu muzike ili što ti je zgodan, ali ovde se ne gleda lepota izvođača, već celokupan utisak.
Uglavnom Rusija mi je ove godine jedan od favorita.
|
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 2:08 | |
| Ma ESC sada svakako i izgleda sve vise na cirkus nego na neki svjesko takmicenje iskreno ) |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 2:38 | |
| Pjesmsa od Bilana je evrovizijskom tipa.
Viki slažem se,cirkus pravi:D ahhahahha |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 2:44 | |
| nisu samo meni smešne vidim svima su smešne a smešno može biti i u negativnom i pozitivnom smislu..ja se nisam izjasnila oko toga jer kao što rekoh ne razumem se u tu muziku |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 2:59 | |
| Pio zar stvarno mislis da ce one biti vise od dna tabele. Sigurna sam da ce biti na samom dnu. Kolika god da je tradicija, ovo nije za ovog tipa takmicenja. Ove zene samo sto nisu pomrle na sceni :S Zalim ih bgm Ova mi pjesma prelijepa [You must be registered and logged in to see this link.]A one prestavljaju idi begaj |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 3:13 | |
| HAHHAHAHAHAHAHA. Sutra pjesme Srbije,Švedske,Rumunije,Moldavije i Portugala ;D |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 3:36 | |
| ja cula pesmu od RUsije i crkla sam od smeha |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 3:46 | |
| HAHAHAHAHA.Razumijemo se;) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 9:34 | |
| Meni se dopadaju, vama ne. Kraj diskusije. |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 11:56 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- ja cula pesmu od RUsije i crkla sam od smeha
Ma ko nije bgm. Oni misle da ce pobjediti ako je jednom Verka pobjedila misle da ce i oni. Ali i ako nju saslusas vidis da je bolja od te gluposti: [You must be registered and logged in to see this link.]Ovo bar ima ritma ^^ |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 11:56 | |
| a moze te li postaviti link pjesme prestavnika Rusije? da vidim u cemu je štos? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 11:57 | |
| Samo mi reci kakve veze ima Verka? I ona je bila-on je bio drugi. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 11:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 12:11 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 12:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 21:00 | |
| Rusi na Eurosong šalju bakice Simpatične gospođe preko noći su postale atrakcija u cijeloj zemlji Pomalo čudan izbor dogodio se na ruskom natječaju za pjesmu Eurovizije jer su umjesto renomiranih i poznatih tamnošnjih pjevača pobjedile bakice iz pokrajine Udmurtija s pjesmom Party for Everybody. Simpatične gospođe preko noći su postale atrakcija u cijeloj zemlji, a ukoliko u svibnju odnesu pobjedu na Eurosongu, obećale su osvojeni novac donirati lokalnoj crkvi u svom selu. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Fri 9 Mar 2012 - 23:48 | |
| HAHAHAHAHAHAH. One su su komedija.Muzika od pjesme je dobra,onaj drugi dio.Ali one..hahahaha : [You must be registered and logged in to see this link.]Žalim pjesmu:( Predivna<3 |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurosong Sat 10 Mar 2012 - 0:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Sat 10 Mar 2012 - 0:36 | |
| a zasto Dima nije pobijedio pa ovo je odlican duet! @ Dajana i ja sam to uocila ! sigurno covjek ostao bez teksta na izbor pjesme! |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Sat 10 Mar 2012 - 0:52 | |
| axa,covek zbunjen totalno ja sma se smejala od pocetka pemse,ali kad su njega prikazali tad sam krenula da vristim |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Sat 10 Mar 2012 - 0:59 | |
| HAHAHAHAHAHAHAHA. Čovjek je napravio facu da crkavam.HAHAHAHHAHHAHAH Dima i Yuliana,Yulia kako se god zove su imali predivnu pjesmu:DD A noćas Švedska,Srbija,Rumunija,Moldavija i Portugal Pratim Švedsku i Rumuniju,snimam Srbiju |
|
| |
| Subject: Re: Eurosong Sat 10 Mar 2012 - 3:26 | |
| Ely nadam se da ces te pjesme staviti sve ovdje kada pogledas ? najvise me zanima Srbija! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurosong | |
| |
|
| |
|