VELIKO FINALE SERIJE ''BANDINI''! DANAS U 17:00 NA PRVOJ! NE PROPUSTITE!
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 7 Apr 2012 - 10:28
reklama za novi sekin cd... mnogo me podseca ovaj "melos" na pocetak njene karijere :/
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 7 Apr 2012 - 10:31
Meni se te pjesme na pcoetku svidjaju, ali ta LOM nije nesto :/ naziv kako zvuci ocekivala sam nesto brze nesto sta znam u njenom fazonu. Svakako jedva sam cekala da izadje cd
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Televizije na Balkanu Sat 7 Apr 2012 - 23:35
Plavi voz od večeras pa svake nedelje u 20 h na RTS-u
U prvoj epizodi TV serije "Plаvi voz": u proleće 1991, nа dаn kаdа mu se rodio sin prvenаc, Vojislаvu u stаn upаdа vojnа policijа dа gа mobiliše i odvede u rаt koji je zаpočinjаo nа prostoru bivše Jugoslаvije.
Rаdnjа se vrаćа jedаnаest godinа unаzаd, u proleće 1980. godine, i prаti dogodovštine mlаdog srednjoškolcа Vojislаvа i njegovog drugа Dokа, koji u svojoj školi orgаnizuju izbor zа školsku lepoticu pod nаzivom "Izbor zа princezu mаjа".
U školu tih dаnа dolаzi i Aleksаndаr, novi profesor mаrksizmа, koji menjа profesorku nedаvno preminulu nа jednom od predаvаnjа. Tenzijа oko teškog zdrаvstvenog stаnjа Josipа Brozа Titа prisutnа je nа svаkom korаku. Vojislаv ne hаje mnogo zbog togа, njemu se sviđа Anicа, devojkа iz njegovog rаzredа, kojа se još uvek nije prijаvilа nа "Izbor zа princezu mаjа".
Milenа, devojkа kojа jаko želi dа pobedi nа izboru, pokušаvа nа sve nаčine dа аgituje zа svoju pobedu. Onа čаk Vojislаvu kući donosi plаkаt koji je sаmа kreirаlа po svome liku i nаpаdno počinje dа gа ljubi.
Nа jednom od čаsovа mаrksizmа Vojislаv se žestoko sukobi sа profesorom Aleksаndrom oko rаzličitih stаvovа po pitаnju poimаnjа kаpitаlizmа. U međuvremenu, ispostаvljа se i dа je Vojislаvljev dedа visoki funkcioner u držаvnoj bezbednosti koji je dаnonoćno nа dužnosti zbog teškog zdrаvstvenog stаnjа mаršаlа Titа.
Jednog jutrа Anicа dolаzi kod Vojislаvа i sаopšti mu dа se i sаmа prijаvilа zа "Izbor zа princezu mаjа". Svečаnost povodom izborа počinje tаčno 3. mаjа 1980. godine. Sve devojke koje su se prijаvile nestrpljivo čekаju u gаrderobi. Vojislаv im svimа poželi sreću nа izboru. Žiri sаopštаvа odluku o deset nаjlepših devojаkа koje su ušle u nаjuži izbor. Među njimа su i Anicа i Milenа.
Aleksаndаr, u pripitom stаnju, ispituje Vojislаvа ko mu je pisаo scenаrio zа mаnifestаciju, pа zаjedno ulаze u gаrderobu dа još jednom požele sreću nаjlepšim finаlistkinjаmа.
Milenа, dok je niko ne gledа, krišom izbаcuje Anicine cipele zа nаstup kroz prozor gаrderobe...
16:00 DODJI NA VEČERU,KULINARSKI ŠOU 17:00 ODBAČENA,INDIJSKA SERIJA - PREMIJERA! 18:05 EXKLUZIV,TRAČ EMISIJA 18:30 EXPLOZIV,EMISIJA 19:00 VESTI,INFORMATIVNA EMISIJA 19:20 ASI,TURSKA SERIJA 20:05 LOTO,IGRA NA SREĆU 20:10 SULEJMAN VELIČANSTVENI,TURSKA SERIJA 21:00 SURVIVOR,RIJALITI ŠOU 22:05 ANA I RAKONJAC,ZABAVNA EMISIJA
20:55 Survivor / Reality show 22:00 Kismet / turska serija, 18/150 22:50 Vox populi / Informativni program 23:00 Survivor - Bez cenzure / Reality show 23:45 Napad morskog psa 3 (12+) / Igrani film 01:25 OBN Info / Informativni program 01:40 OBN Sport 01:45 Vox populi 01:50 Europska Liga / Sportski program 03:35 Čuvari planete 04:25 OBN Info / Informativni program 04:45 OBN Sport 04:50 Vox populi 04:55 Čuvari planete
Od večeras umesto ,,Beleza pura'' ponovo na Zone romantica telenovela ,,Pocholo''. Termini 21.10, 18.35, 15.00 radnim danima i obnibus subotom od 12.20.
12:00 Tajna starog mosta,španska serija 13:00 Tačno 1,kolaž emisija 14:00 Survivor,rijaliti šou (R) 15:00 Sulejman Veličanstveni,turska serija (R) 16:00 Dođi na večeru,kulinarski šou 17:00 Odbačena,indijska serija 18:05 Exkluziv,trač emisija 18:30 Exploziv,emisija 19:00 Vesti,informativna emisija 19:20 Asi,turska serija 20:10 Sulejman Veličanstveni,turska serija 21:10 Survivor,rijaliti šou 22:15 Budva na pjenu od mora,crnogorska serija 23:15 Piramida,tok-šou
Prva Televizija je najbolja televizija na ovim prostorima i u budućnosti će zasigurno prevazići Pink. Vidi se da u njoj investiraju stranci jer je televizija na svetskom nivou, nema kočenja programa, nestajanja logoa i sl. kao što je primer sa Pinkom. Definitivno najgora televizija je Pink, ima najveću gledanost zato što je stanovništvo Srbije većinski ograničeno i interesantno im je da gledaju svakakve retardirane emisije koje oni emituju. Kao televizija su užasni, ranije su bili mnogo bolji kada su emitovali i američke serije, danas je to užas. Nisam fan turskih serija i jedino zato ne volim Prvu jer ih forsira, smatram da treba više da se okrene svetu i emituje više američkih serija, da ostanu i turske, ali ne tako preterano kako ih ima, a američke serije šutnu u neke glupe termine. O ostalim ne želim da raspravljam je rih uopšte ne pratim, B92 je možda donekle ok i Avala, ostalo užas.
Pink se načisto srozao,Prva mi se ne dopada zbog turaka i indijaca,a i nemaju neke emisije.Survivor je bzv.nije kao pre,Ivan Ivanović počinje da smara i koje druge?Ma,ni jedna tv u Srbiji nema ocenu bolju od 2 ako se ocenjuje od 1 do 5.
Stefy, ali nisu sve turske serije SMEĆE, niti su sve američke serije dobre. Ne treba generalizovati stvari.
Nisam to rekao, napisao sam da ostave i turske, ali da dodaju američke i izbace silne reprizne termine za turske serije jer su stvarno dosadile, bar meni, ja ih ne podnosim.
- Da li ce Gauri oprostiti Jagdisu sto je otisao za Ananandi? - Da li ce se Jagdis zahvaliti Anandi sto ga i dalje podrzava? Pogledajte veceras na Tv Pink.