Subject: Re: Televizije na Balkanu Mon 23 Jan 2012 - 12:07
Naša mala klinika ponovo na OBN. Termini su radnim danima od 16.40 i repriza narednog dana oko 13.
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Tue 24 Jan 2012 - 16:05
Počelo snimanje regionalnog Survivora
Tijekom jučerašnjeg dana počelo je snimanje regionalnog Survivora, u kojem prvi put sudjeluju i predstavnici Hrvatske. Kandidati su helikopterima spušteni na lokaciju.
Prva klapa pala je jučer u Kostariki gdje je počelo snimanje uzbudljivog, svjetski popularnog showa Survivor RTL Televizije i Prve TV. Vruća Kostarika je tako postala “bogatija” za kandidate iz regije, spremne na ovaj adrenalinski pothvat, koji će zasigurno pamtiti cijeli život.
Već je sam početak showa počeo s izazovima. Jer, osim što su bili smješteni u 20 različitih hotela do početka snimanja, kako se ne bi vidjeli, kandidati su zatim helikopterima bili prebačeni do lokacije snimanja. S povezima na očima spušteni su na lokaciju koja je od jučer postala njihov novi dom na 45 dana! Iznenađenju nije bilo kraja kad su skinuli poveze s očiju i shvatili da su daleko od luksuznih, udobnih soba i krova nad glavom, odnosno usred ničega!
Produkcija showa počela je raditi punom parom, a na cijelom projektu radi čak 10 nacija. Kako se kandidati snalaze bez svojih uobičajenih potrepština te hoće li “preživjeti” robinzonsku torturu, gledatelji će saznati u proljeće, kad Survivor kreće s emitiranjem na RTL Televiziji.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 4:01
ne mogu da se odlucim izmedju lare i ezela
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 4:41
A kakva je ova ''Plac violine''?
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 6:52
Ezel
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 7:01
Mislim da će biti mnogo glupo ako puste LARIN IZBOR u tom udarnom terminu. Baš pre neki dan sam čitao da je jedan urednik izjavio kako hrvatske sapunice nisu kod nas postigle neki veliki uspeh, tako da mislim da bi ovim potezom PRVA dosta izgubila.
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 7:37
Plač Violine je verovatno ,,Dudalkan kalbe-Kismet''. Glasao sam za Larin izbor.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 8:22
I ja sam glasao za ''Larin izbor''.
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 8:25
SUTRA SPORTSKI DAN NA RTS-U!
09:05 Tenis: Novak Djokovic - Endi Marej (RTS 1) 17:40 Rukomet: Spanija - Danska (RTS 2) 17:50 Vaterpolo: Srbija - Italija (RTS 1) 20:10 Rukomet: Srbija - Hrvatska (RTS 1) 21:30 Klizanje: Parovi,slobodno (RTS 2)
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 8:52
Djokovića i naše rukometaše možda pogledam. Mada ni vaterpolo neće biti loš.
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 8:55
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 11:31
Sta ovo "plac violine" neka turska? Naravno da sam glasala za EZELA
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 12:13
Ako je PRVA već dala mogućnost da gledaoci izaberu šta bi voleli da gledaju, onda bi svakako oni trebali da poštuju stav većine koja je, za sada, za seriju LARIN IZBOR. I ja sam za to da se poštuje volja većine, ali do sada ni jedna hrvatska sapunica nije dostigla popularnost latino ili turskih serija i zato nisam siguran da će PRVA biti na dobitku ako ovu seriju pusti u udarnom terminu. Naravno, možda će ta serija biti megapopularna.Možda ja uopšte nisam u pravu, ali nekako imam takav osećaj na osnovu svega onoga što smo do sada gledali od hrvatskih sapunica.
Guest Guest
Subject: Re: Televizije na Balkanu Thu 26 Jan 2012 - 12:32
Ja sam protiv mora turskih serija, a ne protiv turskih serija u globalu. Najbolje bi bilo da večernji termin(20,19,21,22..) budu mešoviti, tj.da posle Lišća, recimo krene Larin izbor, onda nešto brazilsko, pa opet tursko...Itd....