|
|
Author | Message |
---|
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Spojleri Wed 21 Sep 2011 - 5:37 | |
| pa za ovu cu znati kad pocne mada po reakcijama izgleda da je odlicna! mene je odusevilo i to sto najavljuju Asi! kao i ova spanska! Pun pogodak! |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Spojleri Wed 21 Sep 2011 - 18:12 | |
| pun pogodak im je spanska jos samo Sulejman da poce i bice stvarno najgledanija televizija |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Mon 26 Sep 2011 - 11:33 | |
| Stigao sam do pete epizode treceg dela... sutra cu ostatak da pogledam obozavam Hurrem mmnogooo je smesna a pogotovo kad potplacuje Zumbul Agu kakav tandem presmesni su mi vidim da su fanovi preveli i 25 epizodu jeeee |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Spojleri Mon 26 Sep 2011 - 11:34 | |
| Znaci svidja ti se, i mene je stvarno privlacila ali mi se neda preko neta nesto cekam da pocne od Nurgul sa prevodom |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Spojleri Mon 26 Sep 2011 - 11:53 | |
| Znaci i ovo ce na Prvoj biti... Odlicno, stvarno imaju odlican odabir turskih serija.. Ekstra sto glume Nebahat, Halit i Pejker iz Ask i memnu... Praticu... |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Mon 26 Sep 2011 - 23:17 | |
| uf ne da je dobra nego ne znam ne postoji rec za to serija je aaaaaaaa najbolja |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 28 Sep 2011 - 10:01 | |
| odgledao i sedmu epizodu... osmu sam samo poceo da vidim sta ce da se desi u prvoj sceni posto se sedma zavrsila malo zabrinjavajuci ahahaha.. serija je sve bolja i bolja, a Hurrem od sada Sultan sve gora i gora.... pocela je i da mi na nerve ide... malo ga preteruje... non stop se dere, histerise i okrivljuje koga stigne u onoj jadnoj palati... to mi malo smeta ali koliko mi smeta toliko mi je i smesno... njena naj drugarica Marija od sada Gulnihal presla je u muslimane i velika je pretnja Hurem da se Sultan sada ne zageda u Gulnihal sada kada je muslimanka... naravno Imbrahim je zakuvao corbicu sa sve Haseki Sulatnom i resili da Sultanu dovedu Mariju odnosno Gulhan isto vece kada se sama Hurrem poradjala koja je naizad postala Sultana |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Sat 1 Oct 2011 - 22:57 | |
| stigao do 11 epizode hurrem se opet porodila rodila je cerku sultan je ignorise a mahidevran poceo ponovo da "postuje" tako sto joj pruza ruku da mu ljubi sve su bolje i bolje epizode ova 10 je bas bila uzbudljiva epizoda deveta dosta dugo traje, dva sata super sto ima samo jednom nedeljno pa i mogu da stignem da gledam preporucujem seriju svima |
|
| |
lepsa TVNovele Novi član
Broj postova : 10
| Subject: Re: Spojleri Thu 8 Dec 2011 - 19:15 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spojleri Thu 8 Dec 2011 - 23:23 | |
| - zvjezdica wrote:
- Bilo je priče da bi ovo mogla da počne i na hrvatskom RTL-u
mozda je otkupe zbog Halita! al pitanje je to hoceli ?.bili su najavili seriju otok pa nista od toga.. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Spojleri Mon 13 Feb 2012 - 23:10 | |
| prva epizoda je odlična,ja sam je gledala pre nekoliko meseci tek sad videh da sam još pre toga napisala žešći kičeraj al sam ga lupila večeras na prvoj... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Tue 14 Feb 2012 - 1:15 | |
| Ne propustam veceras ovo! |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Spojleri Tue 14 Feb 2012 - 1:16 | |
| Takodje, i ako sam za Ezel ni ova serija ne deluje lose |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Tue 14 Feb 2012 - 1:19 | |
| Dajo opet cemo se ukociti od sedenja gledajuci ove nove serije |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Spojleri Tue 14 Feb 2012 - 1:24 | |
| Hahah juce sam 4 sata sedela i gledala serije a sad 4 i po sata jer prva epzioda traje 2 sata mozda par minuta duze |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Spojleri Tue 14 Feb 2012 - 7:47 | |
| Gledam veceras ofc! |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:36 | |
| Sve pohvale za ovu seriju. Svi glumci glume odlicno, najveci plus jer glumi Nebahat Cehre, ovde joj uloga sultanije bas lezi. Ona glumica sto igra Aleksandru je takodje odlicna, dopala mi se njena hrabrost i petlja, najjaca scena kada je uzviknula: Sultane Sulejmanee!!! |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:39 | |
| I meni se dopala serija jeste Nebahat mi je skroz super mogu reci bolje nego u ZV barem po prvoj epizodi Aleksandra mi je prelepa a i bas je cool lik a vidim ima i Pejker (moram tako da je zovem zaboravila sma joj ime ) uff jeste to mi je naj scena,i posle kad se onesvesti |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:43 | |
| Hahahahaha a ona Marija kad joj kaze: Jesi li poludela, sultanovoj zeni si se suprotstavila?! Ali nekako mi je Aleksandra bas slatkica, onako kad vice i otima se, bilo mi nekako zao, ali je ovako slatka i simpaticna, na svoj buntovan nacin |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:45 | |
| aha luda je skroz jos ovom Sulejmanu pogresno izgovorila ime aha ja volim takve likove |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:46 | |
| Nervira me vec ona Duje Daje kako se zove vec, sto poducava devojke, vidi se da je i to neka zloca... a ja juce pogodio iz prve da ce mlada sultanija uci u Sulejmanovu sobu, a ne Aleks |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:52 | |
| aha i mene i ona druga sto je rekla onoj Sultani da ce Aleks da zarobi Sulejmana aha i ja znala sam da ce ova nesto da smisli |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:54 | |
| Ali sve u svemu, odlicna je serija. Voleo bih da bude posle Lisca ona ili Ezel. |
|
| |
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 1:57 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Spojleri Wed 15 Feb 2012 - 12:15 | |
| Odlicnaa serija, ja sam mislila da je uzas od serije ali kad sam gledala, odusevljena. Aleksandra najjaci lik, ona je vrh, bas je hrabra, lepa Ja sam takodje da puste Ezela, a nakon toga Sulejmana, osim toga oni sigurno pustaju ovu seriju kad tad. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Spojleri | |
| |
|
| |
|