|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:04 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- ti, bre, uroše znaš na pamet ko je šta rek'o u jednoj epi! xD
Pa kad obozavam ovu seriju... Ni sam ne znam koliko sam to puta rekao... Danas je bila lepa epka... Ali me Roselija iznervirala zesce... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:10 | |
| slažem se da je bila super! i mene je Roselija iznervirala!!! nije trebala da tračari!! trebala je da ćuti! |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:11 | |
| Gde ima da se pogleda ova serija,cini mi se zanimljiva a nisam je pratila do sada? |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:24 | |
| ne znam... trebalo bi da ima ::Download::,jer ja sam tu našla MSED, s videla sam da ima i ova... ali nisam sigurna da ima i prevod...pogledaj... |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:39 | |
| bas je slatka estreljita....i simpa... |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:42 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:44 | |
| nnc... iako sam Diablita, tu sam da pomognem... :DD |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:51 | |
| - uros car wrote:
- Pa verovatno Televisa brise epizode koje se okace na You Tube... Nzm sta je sa megavideom...
Danas su Leon i Oriana dolazili kod V. Manuela da ga ubede kako nemaju lose namere i da nece izbaciti ribare iz njihovih kuca. Oriana se nabacivala V.Manuelu, a Estrelja je namerno prosla pored nje noseci ribe u rukama. Posle je Estrelja dosla kod Leona i rekla mu da ce ponovo raditi kod njega, zbog majke. Kada je bila sama u biblioteci, ulazi Leon koji pokusava da je siluje i obara je na sto. Moharas i Tiliko su srecni sto se nece prodati selo, a Kasilda govori Aurori kako je nije silovao Leon Para, vec drugi djavo. Estrelja osamari Leona i govori mu kako je podlac, a on njoj da preteruje i moli je da ostane u kuci, jer je Giljermo tesko bolestan. Giljermo svakim danom sve vise oseca krivicu zbog stvari iz proslosti, ali se obraduje kada ga poseti Estrelja. On je moli za oprostaj, ali ona ne kapira o cemu on prica. Kasilda govori pred Mistikom kako se trudne devojke ne vencavaju, ali se Mistika i Aurora smeju i govore kako Kasilda govori svasta, kako ne bi odale Esperansu. Medjutim, Esperansi pocinje da se primecuje stomak. Oriana donosi planove za izgradnju kod V. Manuela i vredja Estrelju, ali Estrelja joj otima u nameri da ih iscepa, medjutim, dolazi V. Manuel koji govori Oriani da je sama kriva, jer je napala Estrelju. Oriana pokusava da ga poljubi, ali Estrelja namerno baci sudove po podu i uplasi je, a potom govori kako je smotana i smeje se. Posle ljuta govori V. Manuelu kako ide da proseta, ali V. Manuel joj govori da zeli i on sa njom da seta, pa se voze camcem po moru. Roselija istracari kako nije Karmita trudna, vec Esperansa. Salvador poludi i zeli da bije Roseliju, a potom je pita od kud joj to, ova mu govori kako je saznala da je sve bila zabuna, a Karmita joj preti da ce nadrljati ukoliko nastavi da siri trac. Hvalaa, opet nisam gledala xD Al ako megavideo ne proradi ubicu see -.- :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:57 | |
| ma, samo polako... a što ne možeš da gledaš? msm, ako nije nešto Ultraaa privatno??? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 5:01 | |
| Ma nekada ne stizem na tv-u da gledam, skoro nikada nisam kuci u to vreme :// A mislila sam da cu te epke koje ne stignem da odgledam moci da gledam na megavide-u al sad ova 19. nesto nece, pise 'Buffing video 0%' :/ Idem sad jos jednom da proverim mozda bude htelo, a ako ne onda cu morati da stavim da se downloaduje pa ce tako valjda hteti :DD |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 5:03 | |
| sta se na kraju desava sa Coral, Orianom i Leonom? meni je serija bezveze i necu je gledati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 7:02 | |
| Nije fer prema onima koji ne zele da saznaju sta ce se desavati... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 7:07 | |
| ja mislim da je super serija sada je jos vise zanimljiva,bar meni,necu nikome da menjam misljenje...ja cu je gledati jer mi je estreljita simpa a i Mario Cimaro je dobro odglumio... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 7:14 | |
| Hvala Bogu da ima nekoga ko ne pljuje ovu seriju.... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 8:53 | |
| he he... ni ja je ne pljujem... serija je super... mada, imamo problem...sutra je petak...i sigurno svi znate na šta msm??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 9:04 | |
| |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 9:06 | |
| panapisi pod spojler pa nece videti oni sto ne zele da znaju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 9:07 | |
| ma ne, nije ništa vezano za radnju serije... nego ide vikend!!! nema serija 2 dana!!! :e: a ja to teško preživljavam... a neću ni da gledam na netu, pa da znam u napred sve šta će da bude!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 9:08 | |
| A JA NECU DA BUDEM TU DESET DANA... NEDOSTAJACE MI ESTRELJA........... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 9:13 | |
| znam kako ti je! ja sam plakala što nisam mogla danas da gledam MSED do 13h jer sam bila na bazenu... a jel ćeš da dolaziš na forum??? kad ideš??? nego, da ne spamujemo ovde, ajde u Pricaonicu! ;) |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Jul 2010 - 5:27 | |
| Simpatična je serija =) Sviđa mi se.Inače Maria mi je sjuper ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Jul 2010 - 5:28 | |
| Danas je bila lepa epizoda.. Viktor i Estreljita otisli malo da uzivaju... A bas mi drago sto se Oriana nervira... |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Jul 2010 - 5:36 | |
| Jel moze molim vas da mi neko kaze sta je bilo danas,nisam mogo da gledam? |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Jul 2010 - 5:51 | |
| bas je simpa serija...estrelja je carica..skroz je zanimljiva..a simara obozavammalo sam gledala nesto na yt al nisam puno skontala osim da se orijana na kraju uda za onog narednika |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Jul 2010 - 6:30 | |
| sta se desilo danas jer neko moze da mi ukratko kaze? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|