|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 1:21 | |
| - afrodita wrote:
- osim scena između Voktora i Estrelje,kojih je malo,ostalo smor...
|
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 1:37 | |
| A slazem se xD Ali nije ih bas malo :P
Btw, sta se sad Leon pravi da mu je stalo do sina, ju kako me nervira -.-'
|
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 1:40 | |
| Takvi su ti zlikovci... Mene je zao Horhea... Meni je Leon najgori lik.. |
|
| |
Kaca Silva TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 2:17 | |
| jaooo mnogo je dobra...podseca me na seriju Napusteni andjeo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 2:39 | |
| Jao danas opet moram da gledam preko megavidea, jer naravno nisam kuci u 4 -.-' Ni ovaj termin mi nikako ne odgovara :( Ajde kad prodje danas, neka neko dodje da napise sta je bilo :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 3:54 | |
| Danas je Estrelja dosla kod Viktora Manuela kuci i prisetila se kako je rekao da nece prodati Plaja Eskondidu. Potrcala mu je u zagrljaj. Rekla mu je kako je sada sto posto sigurna da nece otici iz sela, a Viktor je njoj odgovorio da ce mozda kasnije, za nekih mesec dana. Takodje joj je rekao da je mogao da ispadne kreten i iskoristi njena osecanja i nju, ali da nije, jer je divna devojka. Estrelja mu govori kako su njena osecanja iskrena i da vrede, a ovaj joj odgovorio kako je voli tako vrcavu i pao je poljubac. Aurora je otisla kod Leona i svadjala se sa njim, otkrivsi mu da je Esperansa trudna i da nosi njegovo dete. On joj besno govori kako ce Esperansa roditi bebu, ali da ce joj je on kasnije uzeti, jer ko nosi krv Para Ibanjes, da mora ziveti sa njim. Lusija je rekla donja Lus kako zna da je Viktor Manuelova majka, a ova joj uplasena kaze kako da cuva njenu tajnu, jer je ona predala svog sina bogatoj porodici Galindes, kako bi Viktor Manuel imao bolji zivot, a ne zivot ribara. Leon zeli da unisti Lorensa koji je u zatvoru pod optuzbom da je ubio Horhea. Com brine o Horheu, ali njemu odjednom skace temperatura i ona se zabrine. Oriana govori Santosu da ga veceras ceka u svojoj spavacoj sobi i da ne kasni. Viktor Manuel saspe Leonu sve u lice i govori mu kako je pokvarenjak i da nece da mu proda selo, jer ga je presao. Leon mu govori da je trazio rat i da ce ga dobiti i unistiti.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 4:18 | |
| Lus je od Victor Manuela mama? O.o
Hvala puno :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 4:20 | |
| Da, njegova je majka, sto? Meni je ona bas super lik. :jupi:
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 4:32 | |
| Pa nisam znala, pa sam se iznenadila xD A meni je ona onako, malo me nervira :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 5:08 | |
| - zvjezdica wrote:
- Valentino ne glumi..zamjenio ga je Eric Elias
Ne glumi ni Elias, na kraju je ulogu dobio Marselo Kordoba, koji se pojavljuje na sredini serije... Estrelja ce mu biti opsesija... |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 5:31 | |
| a Marcelo Kordoba je onaj što je glumio u Sortilegio, muža od Alejandrove polusestre??? ne mogu da se setim kako se zvao... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 5:34 | |
| Da, taj je. Zvao se Roberto. ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 5:37 | |
| ee, da!! kako ti sve znaš!!! xD meni se sviđa kako on glumi i drago mi je da će da se pojavi u ovoj seriji!!! bolje on nego Eric! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 5:38 | |
| I ja tako mislim, onaj Elias nema blage veze sa glumom. A bilo bi super da je i Valentino pristao da igra u Mar de amor, ali zbog obaveza nije mogao. Kao ni Karmen Bekera. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 5:42 | |
| ma dobro, šta će se, samo da nije Eric.. slažem se da nema blage veze sa glumom!!!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 6:25 | |
| Jao glumice Marselo Kordoba? Bas mi je drago, on je odlican :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 7:16 | |
| Da, glumice. Bice u dosluhu sa Koral kako da rastave Estrelju i V.Manuela. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 7:18 | |
| Aaaa nee :// Bolje da je glumio nekog dobrog lika :P |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 7:24 | |
| meni bi bilo draze da je Erik. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Jul 2010 - 23:51 | |
| Ja sam na jednom sajtu procitao da je producentkinja uglavnom zelela da glume glumci iz serija ''Verano de amor'' i ''Juro que te amo''. Bzv, to bi bili sve anonimusi.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 0:16 | |
| Ju, ne xD Dobro je sto nije :P
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 1:41 | |
| Slazem se.. Danas vam pricam sta je bilo u seriji, ako neko ne bude mogao da gleda.. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 2:49 | |
| E super jer ja opet necu moci xD A nesto ne moze preko megavidea O.o Pise mi 'Buffing video 0%' :(( Jel zna neko sta mu je?
A preko YouTube-a nmg da nadjem :(( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 2:54 | |
| Pa verovatno Televisa brise epizode koje se okace na You Tube... Nzm sta je sa megavideom...
Danas su Leon i Oriana dolazili kod V. Manuela da ga ubede kako nemaju lose namere i da nece izbaciti ribare iz njihovih kuca. Oriana se nabacivala V.Manuelu, a Estrelja je namerno prosla pored nje noseci ribe u rukama. Posle je Estrelja dosla kod Leona i rekla mu da ce ponovo raditi kod njega, zbog majke. Kada je bila sama u biblioteci, ulazi Leon koji pokusava da je siluje i obara je na sto. Moharas i Tiliko su srecni sto se nece prodati selo, a Kasilda govori Aurori kako je nije silovao Leon Para, vec drugi djavo. Estrelja osamari Leona i govori mu kako je podlac, a on njoj da preteruje i moli je da ostane u kuci, jer je Giljermo tesko bolestan. Giljermo svakim danom sve vise oseca krivicu zbog stvari iz proslosti, ali se obraduje kada ga poseti Estrelja. On je moli za oprostaj, ali ona ne kapira o cemu on prica. Kasilda govori pred Mistikom kako se trudne devojke ne vencavaju, ali se Mistika i Aurora smeju i govore kako Kasilda govori svasta, kako ne bi odale Esperansu. Medjutim, Esperansi pocinje da se primecuje stomak. Oriana donosi planove za izgradnju kod V. Manuela i vredja Estrelju, ali Estrelja joj otima u nameri da ih iscepa, medjutim, dolazi V. Manuel koji govori Oriani da je sama kriva, jer je napala Estrelju. Oriana pokusava da ga poljubi, ali Estrelja namerno baci sudove po podu i uplasi je, a potom govori kako je smotana i smeje se. Posle ljuta govori V. Manuelu kako ide da proseta, ali V. Manuel joj govori da zeli i on sa njom da seta, pa se voze camcem po moru. Roselija istracari kako nije Karmita trudna, vec Esperansa. Salvador poludi i zeli da bije Roseliju, a potom je pita od kud joj to, ova mu govori kako je saznala da je sve bila zabuna, a Karmita joj preti da ce nadrljati ukoliko nastavi da siri trac. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Jul 2010 - 4:02 | |
| ti, bre, uroše znaš na pamet ko je šta rek'o u jednoj epi! mada... kad bolje razmislim, i ja sam takva, samo sa MSED!!! :DDD gledala sam danas! super epi!! najbolji deo je kad je V.Manuel pisao za novu knjigu, pa kad pričao za strast i ljubav! a i kad mu je ona tetka rekla da se zaljubio!!! :jupi: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|