|
|
Author | Message |
---|
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:13 | |
| E a ljudi jel onaj celavi (valjda se Leon zove, ili tako nesto) stvarno tata od Estrelje? :S
|
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:17 | |
| ne, nego Gillermo! Leonov šurak, valjda...tako nešto... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:32 | |
| A?! Kako?! O.o Pa kako je onda ovaj silovao mamu od Estrelje? Jooj nis ne razumem xD Ii zasto ga nazivaju ubicom? Msm koga je ubio? :/ |
|
| |
Wwinner TVNovele Novi član
Broj postova : 176 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:40 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- A?! Kako?! O.o
Pa kako je onda ovaj silovao mamu od Estrelje? Jooj nis ne razumem xD Ii zasto ga nazivaju ubicom? Msm koga je ubio? :/ pa on je jedne veceri bio pijan i video estreljinu mamu i silovao je jer mu je bila mnogo lepa...i ona je zbog toga poludela^^ |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:51 | |
| da... i onda se rodila Estrella! a koga i zašto nazivaju ubicom, to ne znam ni ja! :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:53 | |
| Ahaa xD Pa valjda mama od Estrelje i ona Esperansa (ako se tako zove xD) nazivaju Leona ubicom, al nzm sto O.o |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:54 | |
| ja isto nznm sto, al msm da je leon 100% ubio nekoga pre xD
Pa jel znate da sefica one kafane, nznm kako se zove, cuva neku leonovu tajnu zbog koje oce da je ubije!? mozda je to neko ubistvo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:56 | |
| pojma nemam... Esperansa ga možda zove tako jer ju je silovao, a za Kasildu pojma nemam... mada , ja msm da je Leon ubio svoju ženu :HY: a u pravu si za ovu šeficu...ona čuva neku njegovu tajnu! baš me interesuje o čemu se radi!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 6:58 | |
| i mene al mrzi me da gledam unapred na netu^^ nmg sve da povatam od ovoliko serija :srcemoje: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:00 | |
| he he ni ja... ima sinopsis Mar de Amor na forumu, ali mene mrzi da čitam!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:01 | |
| kao epizoda ili samo uvod u seriju??^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:13 | |
| A ne verujem da ga zove ubicom sto ju je silovao ://
Jao pa da, moguce je da je svoju zenu ubio :DDD Al necu gledati unapred :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:15 | |
| hahaha necu ni ja al me nervira sto nema vikendom^^ tad bi bila najveca gledanost :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:16 | |
| Hahaah, jao i mene to nerviraa.. :/
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:18 | |
| Pa da a i ionako nemam pametnija posla na raspustu nego da gledam serije :srcemoje: Sad cu da pogledam sta je to sa ubicom po google-u EDIT: Ljudi, KOral je ziva i saradjivace s Leonom -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:38 | |
| znamo da je živa, ali me ne zanima sa kim će sarađivati, jer ja seriju i ovako gledam samo zbog Estrelle i Victor Manuela!! ne pominjite mi da je vikend, ne nervirajte me!! xD xD |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:43 | |
| Vikend je...xDD JAoo ja mrzim kada je vikend, jedwa cekam ponedeljak da gledam seriju. E sta je bilo juce ja nsm gledala? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:44 | |
| nisam ni ja... i ja čekam da neko progovori.. :) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 7:45 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 8:01 | |
| Ana, još niko ne progovara!!! dajte, ljudi, pričajte!!! ana i ja još čekamo!!! |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 8:19 | |
| moja sestra pita kada ce da se pojavi Ninel u seriji... ubrzo ili... ako znate koja je epka? |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 8:21 | |
| Gledam seriju i odlicna je. Jel zna mozda neko ko je pravi Estreljitin otac? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 8:23 | |
| Gillermo... msm, to svi mi nagađamo, ali najverovatnije je on! |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 8:30 | |
| Ovde na forumu ima jedna slika koja pokazuje da joj je onaj Moharas otac,zato i pitam posto me to skroz zbunilo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 9:21 | |
| Jao ljudi msm da vam je jednostavnije da odgledate na netu tu epsku koju niste gledali nego da vam ja prepricavam :P
Ninel se pojavila na pocetku, a pojavice se opet kasnije (: Samo ja nsiam gledala te prve epke pa nzm ni zasto je nestala, msm sta joj je bilo, ali odgledacu :P
A ko je sad Moharas? xD
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|