|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 6:14 | |
| Ja Mar de amor obozavam... Tek slede napeti dogadjaji... Ali evo ucutacu, dosta sam pricao vise... : : |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 6:19 | |
| Hahahaha, ti kako si krenuo ima sve da nam otkrijes :P
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 6:32 | |
| Da znas... Ne mogu da docekam ponedeljak da gledam Mar de amor... Vikendom nema serija... Bezveze...
|
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 6:45 | |
| - uros car wrote:
Ne mogu da docekam ponedeljak da gledam Mar de amor... Vikendom nema serija... Bezveze... i MDA i MSED i Valentinu!!! sve!!! i Perro Amor!!! mrzim vikende!!! nadam se da ću moći da gledam MDA u ponedeljak, s obzirom da nisam ni juče ni danas! : : pls, uroše ne otkrivaj više ništa, na kraju ćeš da nam kažeš i kakve su konfete bile na venčanju xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 6:58 | |
| Opusteno, rekao sam da necu vise.. Kakva vam je serija za sada?
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 7:04 | |
| Pa ja sam vec rekla, meni je radnja serije dosta losa. :/ Glumci su poznatiji, a ja volim kad su poznati :) Ali nekako su mi svi retardirani, osim Victora Manuela i Estrelje :/ Samo zbog njih dvoje i gledam :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 7:08 | |
| Slazem se... Ali ima tu jos likova koji mi se dopadaju: Aurora, Salvador, Elenita, Lus Indija, Transito, Roselija... A za glavnu glumicu nisu mogli naci bolju, dobro je sto na kraju Anahi nije dobila ulogu Estrelje... Trazila veci honorar... Pa su razmatrali i Alison Los, ali ni ona nije prosla...
|
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 7:46 | |
| - uros car wrote:
Slazem se... Ali ima tu jos likova koji mi se dopadaju: Aurora, Salvador, Elenita, Lus Indija, Transito, Roselija... A za glavnu glumicu nisu mogli naci bolju, dobro je sto na kraju Anahi nije dobila ulogu Estrelje... Trazila veci honorar... Pa su razmatrali i Alison Los, ali ni ona nije prosla... da, svi su ovi super, ne sam Victor i Estrellita.. meni se sviđa ova što glumi Estrellu!! ne bi to bolje uradile ni Annie ni Alison! Annie neka peva, ali Alison neka još malo vežba!! nego, kako se zove Estrella u privatnom životu??? |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 8:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 8:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 9:15 | |
| primećuje se prema tvojoj loakciji.. :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 9:26 | |
| Hehehe... I po avataru... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 10:08 | |
| da... još kad bi mogao preko photoshop-a da uradiš da na gifu budeš ti a ne ovaj xD.. da ne spamujemo više... ;) u svakom slučaju, vidi se da je voliš, obožavaš bolje rečeno! :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Jul 2010 - 23:48 | |
| Aaa trebala je Anahi da glumi? xD Jao sad mi jos draza serija, msm sto je nisu primili ^^ Inace Zuria je savrsena, devojka odlicno glumi i prelepa je :)
Ja ne volim ostale likove, nzm kako se vama svidjaju al meni ne :P |
|
| |
Wwinner TVNovele Novi član
Broj postova : 176 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 0:12 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Aaa trebala je Anahi da glumi? xD Jao sad mi jos draza serija, msm sto je nisu primili ^^
Inace Zuria je savrsena, devojka odlicno glumi i prelepa je :)
Ja ne volim ostale likove, nzm kako se vama svidjaju al meni ne :P slazem se za anahi xD al meni je i mariana dobro odigrala ulogu ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 0:20 | |
| Ee da, i ona :D Ostali ne :P |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 1:23 | |
| Jaoo serija je fantasticna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 1:55 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
Inace Zuria je savrsena, devojka odlicno glumi i prelepa je :)
Ja ne volim ostale likove, nzm kako se vama svidjaju al meni ne :P Zuria je super, ali je dobra i Mariana!!! inače, ovi ostali, manje-više... kako ko... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 4:12 | |
| Pa dobro, ali meni je najbolji Mario :P Aaa glupi vikend -.- |
|
| |
Wwinner TVNovele Novi član
Broj postova : 176 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 4:14 | |
| hahahah^^ ja odem na ove linkove sa megauploada i kliknem na ono 'view on megavideo' gledam ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 4:15 | |
| Aaa ako se toga nisam setila xD Ja nisam gledala prvih 12 epizoda, pa sam pocela na YouTube-u, al bolje je preko megavidea :D Hvala sto se reklaa :DDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 4:21 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Aaa glupi vikend -.-
i ja ih mrzim!!! brojim sate do ponedeljka!!!! - Wwinner wrote:
- hahahah^^ ja odem na ove linkove sa megauploada i kliknem na ono 'view on megavideo' gledam ;)
pametno!!! sad ću i ja!!! ja idem da gledam... iovako nisam gledala neke epke ove nedelje!!! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 4:46 | |
| ehhe da...ali mozes da gledas samo jednu epiku. Ja cu veceras da gledam jucerasnju jer nsm gledala :P |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 4:47 | |
| Ja nisam gledala od pocetka,tek sam pre neki dan pogledala prvi put seriju.....I to kad su se njih dvoje poljubili,kad mu je ona rekla da je osetla galopiranje kad ju je on poljubio,tu sam epizodu prvu odgledala i ne celu,ali ovaj deo mi je bio najsmesniji........ : : :OKM: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Jul 2010 - 5:33 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- ehhe da...ali mozes da gledas samo jednu epiku.
Ja cu veceras da gledam jucerasnju jer nsm gledala :P ma znam....mnogo glupo to!!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|