Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 8:27
i meni je super slika na sajtu antene ali ponekad mi pusti amo dva minuta epizode prvog dela pa zatim odmah prebaci na drugi deo te iste epizode... jeste li videli promo reklame za trecu sezonu
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 8:37
Meni se to desilo 2-3 puta, samo sam vratila i sve je bilo ok. Ne, ja nisam gledala, možda i neću, dok ne završim sa gledanjem ostalih epizoda.
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 8:49
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 8:59
ja sam videla reklame,onako povrsno vidim bice neka frka sa Himenom,nesto oni odlaze negde ona ostaje..ne znam
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 9:16
:( to cemo tek shvatiti kad pogledamo prvu epizodu trece sezone
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 9:48
hehe da
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 2:36
jedva cekam 11 :D do koje epizode ste stigli?
Sanja94 TVNovele Novi član
Broj postova : 134 Lokacija : Beograd
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 8:02
Konacno da lepo sredite forum i da postavite otvorite teme o pravim spanskim serijama, svaka epizoda traje sat i 15 minuta... bilo koje spanske serije... A ova serija je vrhunska pocela sam da je prevodim, i prevela sam oko 7 epizoda ali sam odustala zbog vrlo teskih reci a i zato jer prevodim i El Barco... svima preporucujem seriju, kao i El Barco... jedva cekam da pocne 3 sezona...
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 8:32
SANJAAAAAAAAAAAAAA hvala ti sto postojis i sedmu si prevela? carica si a da je tesko i jeste bgm... pokusao ali odustao... bas je tesko a i epizoda dosta dugo traje
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 8:34
Hahahah.... ipak se ja drzim Broda... jer ima mnogo vecu publiku...XD
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 8:40
o da znam cuveni Mario mogla bi da izbacis te prve sedam epizode pliiiiz sa prevodom inace opet kazem jedva cekam 11 septembar... nova sezona
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 9:11
ja sam na pauzi ustvari da zavrsim konacno prvu sezonu pa skidam drugu i pravim maraton kad budem imala vremena
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 9:21
e, super bas mi je drago jos vise sto sam te ja navukao nadam se da ce uskoro biti taj maraton... zato sto su epizode mnogo dobreeee
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 4 Sep 2011 - 9:24
Nisi me Milose razumeo, imam samo prevode, i to malo zauzima, par kilobajta. Ti skines epizodu i samo ubacis taj prevod i to je to... imate sve na sajtu titlovi.com samo ukucajte Los Protegidos...
Otvoren je prvi srpski forum namenjen ovoj seriji... Svi koji volite seriju registrujte se i pomozite da se forum poboljsa... ps. forum nije moj, samo vas obavestavam...
Novo obavestenje... nova sezona ipak pocinje kasnije... za sada nije konacno potvrdjeno, ali spominje se 18. septembar...
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 11 Sep 2011 - 17:15
Odgledala sam do kraja, malo je reći da je serija odlična!
Vi što nista gledali do kraja, nemojte da čitate, ja sam morala malo da prokomentarišem.
Spoiler:
Baš mi je bilo žao Angela na kraju, nije on kriv, oni su ga lagali. Njegovo i Culebrino ,,pomirenje'' ili kako već, to mi je bilo divno <3. Rosa je ludača, ono kad je mislila da može da čita misli, to je bilo ludilo. A onaj malo Gorca, Borja ili kako god da se zove, on mi je najsimpatičniji, vidi sve, ali mu niko ne veruje, pogotovo kad je bilo za brata bliznaca, tad sam se toliko smejala, a Rosa i Antonio hoće da ga vode kod psihijatra.
ahahhah obozavam Rosu i super je sto je ostala u seriji kao i Antonio na premijeri su izjavili da ce ova sezona za njih biti strastvena moguda zamislim