| Los Protegidos (Zasticeni) | |
|
|
Author | Message |
---|
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sat 27 Aug 2011 - 6:37 | |
| - -MILOS- wrote:
- Jelena tvoj komentar me je tako nasmejao za ovo "ponavljanje" :D obavezno da gledas... stvarno ima super smesnih scena u seriji... stvarno je super serija i svima je prepoucujem... mada samo mali broj nas je i gleda na netu iz Srbije zato sto su svi zaludjeni Telemudnom i Televisom -_-
Ozbiljno ti kažem, evo odgledala sam danas 5 epizoda, dok sam sređivala sobu, znači totalno sam navučena. Fantastični su mi. Presmešno mi je bilo kad su Mario i Culebra jurili onu pinjatu. A Rosa, pa to je tračara nad tračarama, i ona mi je smešna dosta. Sandra i Kulebra su mi baš slati, stvarno, ona plava je opasna, još joj ime nisam upamtila. Lusija mi je preslatka. Španske serije su stvarno odlične, sve se razlikuju i nema patetike i svega toga. Angie Cepeda mi je super ovde, pre me je baš nervirala, bez razloga, i ova njena uloga mi se dopada. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sat 27 Aug 2011 - 9:27 | |
| uspela si pet epizoda da odgledas :D svaka ti cast s' obzirom da dugooo traju :D plavusica se zove Klaudija :D smesna je skroz sa njenim detinjastim ispadima :D Rosa je odlican lik... pogotovo kad prica sa Mariom koji uvek laze :D deca su mi genijalna a pogotovo kad Lusija i Karlitos zele da pomognu Borhi :D serija je odlicna i nadam se da ce sa foruma vise as gledati sad malo antenine serije koje su odlicneeeee |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sat 27 Aug 2011 - 10:48 | |
| I ja se nadam, stvarno su odlične, i bolje od većine latinoameričkih. Da, Rosa i Mario zajedno = ludilo. Evo stigla sam do epizode u kojoj se otkriva za onu profesorku, sledeća je neka sa nekim motorom, nesreća, nešto tako. MOram da odgledam pre nego što krene škola, posle neću moći da stignem. |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 6:00 | |
| ja jedva cekam taj 11 septembar... jos uzivo imam da gledam... a ovi promosi sto sam video do sad su odliiicniiiii |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 6:52 | |
| ja za vikend nisam bila kuci pa nisam mogla da gledam sad upravo gledam seriju ne znam kolko ce mi vremena trebati da odgledam prvu i drugu sezonu al do 11 septembra cu sve odgledati sigurno da premijerno gledam trecu |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 21:42 | |
| to znaci da si se upecala i da ti se serija svidja ja jedva cekam taj 11 septembar... znaci nmg da vam opisem koliko jedva cekam novu sezonu... Jelena do koje si epizode stigla a ti Ejpril? |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 21:46 | |
| juce sam odgledala 2 i 3 danas nastvljam pa dokle stignem |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 21:48 | |
| jaoj bas si me obradovala ako ti se svidela serije pomazi malo oko promociije ovde na forumu da sto vise ljudi gleda ovu seriju |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 22:05 | |
| mislim da ce to biti malo teze jer evo recimo za sve serije kad je na pocetku svi se navuku a retko ko gleda do kraja
uglavnom svi cekaju da dodje kod nas,ako uopste dodje
|
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Sun 28 Aug 2011 - 23:28 | |
| E, ja sam stigla do 3. epizode druge sezone, pojavio se Angel. Znači ova Rosa, žena je neverovatna, sve zna o svakome, svuda gura nos, i ona i Mario zajedno su baš smešni.
A, da, Ejpril slažem se sa tobom, skoro svi čekaju da serije dođu da nas da bi ih gledali. |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 0:02 | |
| to kod mene nije slucaj :D jaoj Jelena svaka ti cast... vec si kod druge sezone :D wow :D a cuveni Angel :D Rosa mi je presmesna... a ona scena kada je Lusija i Karlitos nenamerno uspavaju je odicna pa se Lukas pretvori u nju da bi smirio Borju :D ili ono kad mu Rosa uz Karlitosovu pomoc opali samar :D jaoj :D umirem od smeha :D |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 0:06 | |
| - -MILOS- wrote:
- Jelena svaka ti cast...
:Good: :Good: :Good: :Good: :Good: bas brzo ides,supersad taj Angel negde sam procitala da je on brat od Culebre? |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 0:16 | |
| jeste on je brat od Kulebre i ima da zivi sa njima... ali Kulebra nece u pocetku ni da zna da su braca |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 1:32 | |
| i koliko vidim bice zaljubljen u Sandru |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 1:35 | |
| pa sad da li je zaljubljen u sandru ili ne to ni ja sam ne znam zato sto je njegov glavni cilj da unisti kulebru pa tako sve vreme mu se "sveti" preko sandre... jednom ce cak da pokusa da je ubije |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 1:39 | |
| Šta bre svaka čast, poludeću, samo buljim u ekran. Samo nemoj da pričaš unapred, stavi u spojler, ne bih da znam. Joj, jeste, ta scena, one naočare ono, ludilo. Meni je isto bilo smešno kad je Gorka video kako je Andresova ćerka lebdela, i posle priča svojima, a oni ga ignorišu. |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 1:40 | |
| auuuu dobro ne pricaj mi dalje xD necu da znam
a bila sam ubedjena da su njega ubacili da naprave neku prepreku izmedju S i K |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 2:49 | |
| dobro od sada cu da cutim i komentarisem samo epizode koje je ejpril gledala zato sto je to jelena jos odavno gledala :D ahhahaha a da kad je video iodmah da se pohvali mmami i tati :D |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 2:59 | |
| ma slobodno komentarisi u spojler |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 3:47 | |
| Kako me nervira ovo što nisu sklonili reklame ovi na anteninom sajtu, znači ubijaju me. |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 4:06 | |
| jaoj gledas online pa imas sve epizode za download ja ih skidam pa gledam... tako mi je lakse a i nema suntavih reklama do koje epizode si stigla vazi ejpril |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 4:40 | |
| Do pola pete, i mislim da ću tu da stanem, tj. da završim i tu, i jedan dan ću odmoriti, da mi ne postane dosadno. A, ne, mene mrzi da skidam, a te reklame su samo za 2. sezonu. Mada sam već našla na drugom mestu da gledam. |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 6:05 | |
| ja isto skidam,prvo sam malo pogledala na anteninom sajtu uveliko skidam sve,mnogo lepse..slika bolja,bolji dozivljaj na anteni je nesto mutna slika :Out: i na megavideu planiram da prebacim na disk sve pa cu seriju gledati opet-100 % |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 6:55 | |
| :Good: Ejpril to sam i ja uradio ahahahah znaci nmg da verujem... |
|
| |
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) Mon 29 Aug 2011 - 7:07 | |
| Kako vam nije muka, meni je prva sezona na anteni odlična, sve se super vidi. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Los Protegidos (Zasticeni) | |
| |
|
| |
| Los Protegidos (Zasticeni) | |
|