|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 9:59 | |
| Kakvo je ovo smeće, Bože, Bože. Danas sam posle LFDD gledao malo i ono je katastrofa. Ona Leonela i Viktorija smoriše više sa plakanjem i virhensitom, a Pipino, Kruz i Fernanda se penju da gledaju Maksimilijana i Mariju na prozoru. A žešća je scena gde doktor mrtav ozbiljan viče na njih jer je moglo svašta da se desi i da se zaraze svi oko bolnice. Ovo stvarno ne zaslužuje da ima publiku, možda ima vrhunske glumce, ali im je ovo najveći promašaj u karijeri, serija je katastrofa. Još Bernarda kad počne sa Himenom i Roksanom da se prepire, katastrofa. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 10:21 | |
| Meni je ovdje Pipino zaaakon, njemu se mogu ismijat, doduse smijem se ponekad cijeloj seriji Bravo Stefane to za plakanje, a i Marija place vala |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 20:55 | |
| swi plaacu ... |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 21:47 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 0:21 | |
| Jedino u ovoj serije sto vredi je pesma 'A partir de hoy'...sve ostalo ne kosta nista! |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 1:09 | |
| ja najvise gledam zbog maite...a pesma a apartir de hoy je bas supper |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 1:18 | |
| Da obozavam tu pesmu! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 5:39 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 6:33 | |
| meni je ova serija mnogo nelogicna. kako su max i maria uspeli da se izlece od smrtonosnog virusa,od koga je umro Alonso? i kako je alonso zarazio samo mariju? pa nijee on samo sa njom bio. i kako je maria zarazila samo maxa kad je samo pre nekoliko sati bila sam viktorijim i ostalima????? inace serija mi je onako osrednja. ali gledam zbog moje maite |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 7:02 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- meni je ova serija mnogo nelogicna. kako su max i maria uspeli da se izlece od smrtonosnog virusa,od koga je umro Alonso? i kako je alonso zarazio samo mariju? pa nijee on samo sa njom bio. i kako je maria zarazila samo maxa kad je samo pre nekoliko sati bila sam viktorijim i ostalima????? inace serija mi je onako osrednja. ali gledam zbog moje maite
Pa Max je bio u drugoj fazi od tri i vodi zdrav zivot, zdravo se hrani i dosta vezba, pa ima jak organizam, koji se sam odbranio od virusa, Alonso zbog posla je jeo brzu hranu i nije vezbao. A Maria je bila u prvoj fazi i primila je vakcinu protiv virusa. Virus se preneo poljupcima, pa je tako Maria dobila od Alonsa, a Max od Marie. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 7:15 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Stefy wrote:
- Kakvo je ovo smeće, Bože, Bože. Danas sam posle LFDD gledao malo i ono je katastrofa. Ona Leonela i Viktorija smoriše više sa plakanjem i virhensitom, a Pipino, Kruz i Fernanda se penju da gledaju Maksimilijana i Mariju na prozoru. A žešća je scena gde doktor mrtav ozbiljan viče na njih jer je moglo svašta da se desi i da se zaraze svi oko bolnice. Ovo stvarno ne zaslužuje da ima publiku, možda ima vrhunske glumce, ali im je ovo najveći promašaj u karijeri, serija je katastrofa. Još Bernarda kad počne sa Himenom i Roksanom da se prepire, katastrofa.
Pa to kad pogleda jesnu epizodu posle 100. Da gledas redovno ne bi imao takvo misljenje. Svi oni sto placu imaju neki razlog i nisu plakali u svakoj epizodi Haha, meni pričaš? Gledao sam seriju kada se emitovala u Americi od prve epizode i nastavio na Pinku negde do 80. epizode i Viktorija plače, ako ne u svakoj, u svakoj drugoj epizodi sigurno, sa svojim "mi pequena Maria, mi hija, donde esta?" i slične gluposti. Ne možete hvaliti ovu seriju što se radnje tiče jer je totalno bezveze šta god pričali, svako normalan će se složiti da radnja prevazilazi normalu i da se više ne zna ko je gde. Vrhunac je kada je Maks ispao Giljermov sin, ono. A da ne spomenem spaljivanje Tomase u kaminu i kako je Viktorija otkrila da joj je Marija ćerka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 7:41 | |
| - Stefy wrote:
- Srpski William Levy wrote:
- Stefy wrote:
- Kakvo je ovo smeće, Bože, Bože. Danas sam posle LFDD gledao malo i ono je katastrofa. Ona Leonela i Viktorija smoriše više sa plakanjem i virhensitom, a Pipino, Kruz i Fernanda se penju da gledaju Maksimilijana i Mariju na prozoru. A žešća je scena gde doktor mrtav ozbiljan viče na njih jer je moglo svašta da se desi i da se zaraze svi oko bolnice. Ovo stvarno ne zaslužuje da ima publiku, možda ima vrhunske glumce, ali im je ovo najveći promašaj u karijeri, serija je katastrofa. Još Bernarda kad počne sa Himenom i Roksanom da se prepire, katastrofa.
Pa to kad pogleda jesnu epizodu posle 100. Da gledas redovno ne bi imao takvo misljenje. Svi oni sto placu imaju neki razlog i nisu plakali u svakoj epizodi Haha, meni pričaš? Gledao sam seriju kada se emitovala u Americi od prve epizode i nastavio na Pinku negde do 80. epizode i Viktorija plače, ako ne u svakoj, u svakoj drugoj epizodi sigurno, sa svojim "mi pequena Maria, mi hija, donde esta?" i slične gluposti. Ne možete hvaliti ovu seriju što se radnje tiče jer je totalno bezveze šta god pričali, svako normalan će se složiti da radnja prevazilazi normalu i da se više ne zna ko je gde. Vrhunac je kada je Maks ispao Giljermov sin, ono. A da ne spomenem spaljivanje Tomase u kaminu i kako je Viktorija otkrila da joj je Marija ćerka.
Bas je na dobar nacin otkrila da joj je Maria cerka, to je sasvim OK. A sto se tice Viktorinog plakanja, place sa razlogom svakako. U nekim trenucima je bas jaka zena, ali joj je zivotna prica jako tuzna i svako bi plakao u njenoj situaciji. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 8:08 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Fan de Portirroni wrote:
- meni je ova serija mnogo nelogicna. kako su max i maria uspeli da se izlece od smrtonosnog virusa,od koga je umro Alonso? i kako je alonso zarazio samo mariju? pa nijee on samo sa njom bio. i kako je maria zarazila samo maxa kad je samo pre nekoliko sati bila sam viktorijim i ostalima????? inace serija mi je onako osrednja. ali gledam zbog moje maite
Pa Max je bio u drugoj fazi od tri i vodi zdrav zivot, zdravo se hrani i dosta vezba, pa ima jak organizam, koji se sam odbranio od virusa, Alonso zbog posla je jeo brzu hranu i nije vezbao. A Maria je bila u prvoj fazi i primila je vakcinu protiv virusa. Virus se preneo poljupcima, pa je tako Maria dobila od Alonsa, a Max od Marie.
aha,shvatam. dugo nisam gledala pa sad dok sve shvatim |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 8:59 | |
| Jaa Levyrroni volim najviseee, i to svi znaju..:SS CCEA mi je stvarno bila vrh, na kraju su malo vise upropastili ali okii, svejedno mng bolja. TDA je okii serija, na pocetak isto a onda smara malo. Za to je sve kriv Mehija. Imao je odlicnu ekipu, najbolje glumce, a on nije znao da iskoristi to. Bash mi je krivo zbog njih, trebala je to biti bolja serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 10:31 | |
| Ahahah koma svi pitaju kad ce kraj vec se smucila svima, a kod vas je kraaj, a kod nas pocetak, doduse budu 2 epke na dan Nego meni netko rece da ce Livia usvojit dijete, ocel ostat sa onim bastovanom ? PS Neznam im imena |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 10:34 | |
| Viki, jadni vi sa ovom serijom, doći će vam glave. Ja jedva čekam da se sa Pinka povuče svo ovo Televisino smeće koje se trenutno emituje i dođu neke novije telenovele. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 10:39 | |
| zove se Cruz da bice s njim i usvojiti ce dijete...... a serijA smor nad smorovima .......jedini razlog sto sam gledala su Levyronni inace bi davno odustala ......zao mi je jedino Maite I wILLIAMOM sto nisu u kakvom boljem projektu glumili i ko bi znao iskoristiti tu njihovu kemiji na sto bolji moguci nacin ......bili su mi milijun puta bolji u CCA |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 15 Sep 2011 - 19:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 0:11 | |
| Da oce se sto prije zavrsiti, Stefane vec je dosla glave, u tom terminu nemam sta da gledam, a 2 na dan smor, bolje da poustaju dvije od CME, ili LRDS A hvala Fatic i bas mi je drago, bolji joj je nego ovaj momak sto je umro |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 0:57 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 9:04 | |
| Od ponedeljka će trajati samo 15 minuta |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 23:20 | |
| Da i to od 18:15 do 18:30 ( sa sve reklamama ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 23:26 | |
| Xaxaxa svaka cast, kraljevi su. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 0:18 | |
| Strasno... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813