REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next
AuthorMessage
Cokolatina*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Cokolatina*

Broj postova : 358
Fan-gif : Komentari serije - Page 3 Rcpm47

Komentari serije - Page 3 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 2:43

dobra je serija svidja mi se,praticu je :D: extra mi glumi Silvia i bas je lepa :da:
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 4:02

I meni se dopada.. ali mi zao kako pati zbog onakve majke.
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Fan-gif : Komentari serije - Page 3 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 4:13

serija je malo reci odlicna, Silvia i Juan su tako odglumeli, da su me ostavili bez daha, a verujem i sve ostale gledaoce! :Good: :da:
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 4:16

:super:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 3 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 23:15

Serija je svakoga odusevila, to se vidi :)
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 23:18

Danas serija u 13:00!
Back to top Go down
Cokolatina*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Cokolatina*

Broj postova : 358
Fan-gif : Komentari serije - Page 3 Rcpm47

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyThu 30 Jun 2011 - 23:36

ok gledamo :D: :Good:
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 2:44

jaoooj ja sam zab. da gledaaaam :’(: moze li neko na brzaka da mi ispria sta je bilo? mooooliiim vaaas! :’(:
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 6:23

Heronimo je doveo Robertu u njegov stan i onda taman kad su krenuli da se maze i ljube, naisao je Karlos, njegov prijatelj i Roberta je odlepila i otisla, a tek da ste videli njenu facu kada joj je Heronimo rekao da lose stoji finansijski.

Renata je i dalje zbunjena svojim osecanjima prema Matijasu, a Fina trazi nacin kako da ih rastavi.

To je to sto sam ja video, jer sam skroz zaboravio da je danas u pola dva pocela.
Back to top Go down
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 9:21

Glumci su extra.Gledala sam na net-u prvih 30-ak epizoda,a pratim i na TV-u.Rocio je super glumica,Silvia takodje :Good:
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 9:41

I meni je Silvia kao Renata preslatka, ma kao neka puslica... :) Mnogo je volim... A slazem se za Rocio, sjajna je kao zlobnica Pepa. Jedino me malo Rehina nervira...
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 21:25

uros car wrote:
Heronimo je doveo Robertu u njegov stan i onda taman kad su krenuli da se maze i ljube, naisao je Karlos, njegov prijatelj i Roberta je odlepila i otisla, a tek da ste videli njenu facu kada joj je Heronimo rekao da lose stoji finansijski.

Renata je i dalje zbunjena svojim osecanjima prema Matijasu, a Fina trazi nacin kako da ih rastavi.

To je to sto sam ja video, jer sam skroz zaboravio da je danas u pola dva pocela.

jaooj... hvala ti!!! :DDD Hvala
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 21:37

pink sad pusta cas ovako cas onako..ni ja juce nisam gledala
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:11

Ja sam jcue gledala neki mali deo. Onaj kada je Heronimo video Renatu pa je trcao za njom xaxa...xD <3
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:21

vesna levy wrote:
uros car wrote:

jaooj... hvala ti!!! :DDD Hvala

Nema na cemu Vesna. :Ok:

Mene nervira, sto Pink ovako odlicnu seriju secka... pusti od pola epizode iz prosle epizode i prekine je recimo bez odjavne spice... mislim to mi ne ide u glavu...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:23

ma oni su retardi evo tı ga na
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:40

Aham, a pre su bili fantasticni, sve su upropastili sa emisijama.
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:45

Kao da smo mi debili pa ne mozemo da zapamtimo kada su te "nove emisije"...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:47

Xaxa ee da stvarno.x.D
Jel ovo rimejk serije El Juramento? :D
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 22:55

nije ovo je rimejk serije La mentira. ja mislim...

ma ovi sa pinka su kreteni, trebalo bi da je puste u boljem terminu, ili makar da je ne seckaju, a ne ovako! bije

a serija je predivna, ja sam odusevljena... po mom misljenju bolje bi bilo da zamene termine sa poljem lala, koje me nervira odkada je emina otisla..

ali sta ces.....

ja sam gledala malo epizoda na netu, i zaista sam ostala bez teksta.... WOW

Renata je toliko luda i pozitivna, impulsivna, mislim da dugo u seriji nije bilo ovkakve glavne junakinje...

enamorado Renata y Jeronimo enamorado
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptyFri 1 Jul 2011 - 23:07

Serija svakako zasluzuje bolji termin. Ne pamtim koliko su reklamama prekidali ovu seriju....
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 3 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptySat 2 Jul 2011 - 0:56

Iako sam odgledala celu seriju na netu i iako znam sve sta ce se desiti nije mi dosadno da je opet gledam, ali pink stvarno preteruje. Izgubim zivce dok prodju reklame i one najave za debilne rijalitije i ostalo. Mnogo prekida i secka, a o terminu da i ne govorim :/
U svakom slucaju, serija je odlicna, i iako ima tako puno epizoda, uspeli su da je produze a da je ne upropaste. :Good:

edit:
A o Silviji i da ne govorim, dugo sam njen fan, ali ovom ulogom me je kupila za ceo zivot :D: :P:
Ona i Huan su divan par!
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptySat 2 Jul 2011 - 2:09

Ko ce docekati ponedeljak da gleda seriju? .... :(:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptySat 2 Jul 2011 - 3:21

Silvia i Huan su stvarno odlican par <33
Jaa jedva cekam ponedeljak, i trebali bi da je puste u terminu Polje lala, jer ko pa gleda vise tu seriju, uzasna je.xDD
Koliko ima ukupno epika?
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 EmptySat 2 Jul 2011 - 3:32

Ukupuno 182 epizode.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 3 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 31Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next