|
|
Author | Message |
---|
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 2:43 | |
| dobra je serija svidja mi se,praticu je : extra mi glumi Silvia i bas je lepa :da: |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 4:02 | |
| I meni se dopada.. ali mi zao kako pati zbog onakve majke. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 4:13 | |
| serija je malo reci odlicna, Silvia i Juan su tako odglumeli, da su me ostavili bez daha, a verujem i sve ostale gledaoce! :Good: :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 4:16 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:15 | |
| Serija je svakoga odusevila, to se vidi |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:18 | |
| |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:36 | |
| ok gledamo : :Good: |
|
| |
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 2:44 | |
| jaoooj ja sam zab. da gledaaaam :’(: moze li neko na brzaka da mi ispria sta je bilo? mooooliiim vaaas! :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 6:23 | |
| Heronimo je doveo Robertu u njegov stan i onda taman kad su krenuli da se maze i ljube, naisao je Karlos, njegov prijatelj i Roberta je odlepila i otisla, a tek da ste videli njenu facu kada joj je Heronimo rekao da lose stoji finansijski.
Renata je i dalje zbunjena svojim osecanjima prema Matijasu, a Fina trazi nacin kako da ih rastavi.
To je to sto sam ja video, jer sam skroz zaboravio da je danas u pola dva pocela. |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 9:21 | |
| Glumci su extra.Gledala sam na net-u prvih 30-ak epizoda,a pratim i na TV-u.Rocio je super glumica,Silvia takodje :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 9:41 | |
| I meni je Silvia kao Renata preslatka, ma kao neka puslica... Mnogo je volim... A slazem se za Rocio, sjajna je kao zlobnica Pepa. Jedino me malo Rehina nervira... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 21:25 | |
| - uros car wrote:
- Heronimo je doveo Robertu u njegov stan i onda taman kad su krenuli da se maze i ljube, naisao je Karlos, njegov prijatelj i Roberta je odlepila i otisla, a tek da ste videli njenu facu kada joj je Heronimo rekao da lose stoji finansijski.
Renata je i dalje zbunjena svojim osecanjima prema Matijasu, a Fina trazi nacin kako da ih rastavi.
To je to sto sam ja video, jer sam skroz zaboravio da je danas u pola dva pocela. jaooj... hvala ti!!! :DDD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 21:37 | |
| pink sad pusta cas ovako cas onako..ni ja juce nisam gledala |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:11 | |
| Ja sam jcue gledala neki mali deo. Onaj kada je Heronimo video Renatu pa je trcao za njom xaxa...xD <3 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:21 | |
| - vesna levy wrote:
- uros car wrote:
- Heronimo je doveo Robertu u njegov stan i onda taman kad su krenuli da se maze i ljube, naisao je Karlos, njegov prijatelj i Roberta je odlepila i otisla, a tek da ste videli njenu facu kada joj je Heronimo rekao da lose stoji finansijski.
To je to sto sam ja video, jer sam skroz zaboravio da je danas u pola dva pocela. jaooj... hvala ti!!! :DDD Nema na cemu Vesna. :Ok: Mene nervira, sto Pink ovako odlicnu seriju secka... pusti od pola epizode iz prosle epizode i prekine je recimo bez odjavne spice... mislim to mi ne ide u glavu... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:23 | |
| ma oni su retardi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:40 | |
| Aham, a pre su bili fantasticni, sve su upropastili sa emisijama. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:45 | |
| Kao da smo mi debili pa ne mozemo da zapamtimo kada su te "nove emisije"... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:47 | |
| Xaxa ee da stvarno.x.D Jel ovo rimejk serije El Juramento? :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 22:55 | |
| nije ovo je rimejk serije La mentira. ja mislim... ma ovi sa pinka su kreteni, trebalo bi da je puste u boljem terminu, ili makar da je ne seckaju, a ne ovako! a serija je predivna, ja sam odusevljena... po mom misljenju bolje bi bilo da zamene termine sa poljem lala, koje me nervira odkada je emina otisla.. ali sta ces..... ja sam gledala malo epizoda na netu, i zaista sam ostala bez teksta.... Renata je toliko luda i pozitivna, impulsivna, mislim da dugo u seriji nije bilo ovkakve glavne junakinje... Renata y Jeronimo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 23:07 | |
| Serija svakako zasluzuje bolji termin. Ne pamtim koliko su reklamama prekidali ovu seriju.... |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 0:56 | |
| Iako sam odgledala celu seriju na netu i iako znam sve sta ce se desiti nije mi dosadno da je opet gledam, ali pink stvarno preteruje. Izgubim zivce dok prodju reklame i one najave za debilne rijalitije i ostalo. Mnogo prekida i secka, a o terminu da i ne govorim :/ U svakom slucaju, serija je odlicna, i iako ima tako puno epizoda, uspeli su da je produze a da je ne upropaste. :Good: edit: A o Silviji i da ne govorim, dugo sam njen fan, ali ovom ulogom me je kupila za ceo zivot : : Ona i Huan su divan par! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 2:09 | |
| Ko ce docekati ponedeljak da gleda seriju? .... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 3:21 | |
| Silvia i Huan su stvarno odlican par <33 Jaa jedva cekam ponedeljak, i trebali bi da je puste u terminu Polje lala, jer ko pa gleda vise tu seriju, uzasna je.xDD Koliko ima ukupno epika? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 3:32 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|