|
|
Author | Message |
---|
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 4:14 | |
| Gonzalo je otisao kod Fininog lekara i saznao da ona nije bolesna. Roberta je priznala da je ona La Bonita, i pustena je iz zatvora. Dok je bila tamo shvatila je da je Fina bila ta koja je napisala pisma koja su dobili ona i Rafael, i da je ona ubila Rafu, ali je Fina napravila neku scenu da to nije uradila ona i kako je uoopste mogla da pomisli na to, pa je R.odustala od tog zakljucka. Heronimo je odneo kod grafologa(ili kako se vec zove) sliku i pismo da bi se uverili da je to napisala ista osoba. Agustin je i dalje u pritvoru. Renata je bila kod Heronima, pricali su i pomirili se.. to je ono najvaznije |
|
| |
Gretel Valdez Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 33
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 4:24 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 21:57 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 23:21 | |
| aaa pomirili se? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 0:16 | |
| OD PONEDELJKA U NOVOM TERMINU OD 14:00! |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 0:55 | |
| Taman odjavnu spicu da uhvatim -.-
Pomirili su se R&H, ali nece dugo trajati, Renata ce ovoga puta a zezne sve |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 2:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 2:41 | |
| Meni odgovara taman tad stignem iz skole,odgledam, pa mogu da ucim,ali neka se malo ugledaju na PINK M koji seriju pusta u 19:00! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 7:02 | |
| To bi bilo sjajno, ali sta cemo kada smo te "srece" sto se ovako sjajna serija prikazuje u tako losem terminu... Bolje da stave ono tursko smece u 14:00... |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 7:06 | |
| tacno je ja moram da gledam uvece GG jer je u uzasnom terminu kao i ova serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 2:40 | |
| Meni ne bi odgowaralo uwece jer gledam turske serije od 18:00 do 20:45 |
|
| |
Ivana...;) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 542 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 3:48 | |
| Jel moze neko da mi kaze sta je bilo danas? |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 6:47 | |
| Adriana je dozivela nesrecu zbog Blanke, pa je bas u teskom stanju, polomila je dosta kostiju i povredila kicmu pa se ne zna da li ce moci da hoda. Renata je napisala Heronimu pismo i otisla sa imanja "zauvek", a u pismu mu je napisala kao oprostajno i da njihovo ne moze da uspe. Agustin je pusten iz zatvora.
E da i Fina je platila onom njenom da ubije advokata koji ima dokaze da ona ima jednu cerku koja nije njena i on je o i uradio, ali je na mesto zlocina dosla i Fina i ubila i njega...
Last edited by Srpski William Levy on Mon 19 Sep 2011 - 19:21; edited 1 time in total |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 7:22 | |
| hvala ni ja danas nisam gledala |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 7:24 | |
| Kakva je kraljica danas Fina ispala na kraju |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
Broj postova : 213 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Novi Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 11:53 | |
| ne secam se kad sam se poslednji put ovoliko nervirao dok gledam neku seriju kao sto se nerviram kad gledam ovu...svi me izludjuju...pogotovo Fina, Roberta i Renata kako ispada glupa nekad!... bas me zanima kako ce se njihovi odnosi odvijati...mislim da ce se sestre pomiriti... |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 23:40 | |
| Након CUANDO ME ENAMORO на Пинку ће се емитовати MI CORAZÓN INSISTE... EN LOLA VOLCÁN |
|
| |
Ivana...;) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 542 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 0:46 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Adriana je dozivela nesrecu zbog Blanke, pa je bas u teskom stanju, polomila je dosta kostiju i povredila kicmu pa se ne zna da li ce moci da hoda. Renata je napisala Heronimu pismo i otisla sa imanja "zauvek", a u pismu mu je napisala kao oprostajno i da njihovo ne moze da uspe. Agustin je pusten iz zatvora.
E da i Fina je platila onom njenom da ubije advokata koji ima dokaze da ona ima jednu cerku koja nije njena i on je o i uradio, ali je na mesto zlocina dosla i Fina i ubila i njega... Hvala... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 4:10 | |
| - ilce wrote:
Након CUANDO ME ENAMORO на Пинку ће се емитовати MI CORAZÓN INSISTE... EN LOLA VOLCÁN Superrrrrr da odgledam lepo a ne preko neta |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 7:48 | |
| - Ivana... wrote:
- Srpski William Levy wrote:
- Adriana je dozivela nesrecu zbog Blanke, pa je bas u teskom stanju, polomila je dosta kostiju i povredila kicmu pa se ne zna da li ce moci da hoda. Renata je napisala Heronimu pismo i otisla sa imanja "zauvek", a u pismu mu je napisala kao oprostajno i da njihovo ne moze da uspe. Agustin je pusten iz zatvora.
E da i Fina je platila onom njenom da ubije advokata koji ima dokaze da ona ima jednu cerku koja nije njena i on je o i uradio, ali je na mesto zlocina dosla i Fina i ubila i njega...
Hvala... Nnc i drugi put... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 21 Sep 2011 - 4:42 | |
| mOZE Mi neko prepricat sta je bilo danas?? |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
Broj postova : 213 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Novi Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Wed 21 Sep 2011 - 5:25 | |
| aaa steta sto nije neka televisina posle CME |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 21 Sep 2011 - 21:01 | |
| meni je svejedno dali je televisina ili telmundova bitno je da je super serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 21 Sep 2011 - 21:10 | |
| OD DANAS U 12:30 NA HTV 1 ''CUANDO ME ENAMORO''![You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|