|
|
Author | Message |
---|
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 5 Sep 2011 - 1:10 | |
| Ja jesam bez te serije nmg uvukla mi se pod kozuuu
ej gledam 17 ep zbog cega ce se rstat |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 5 Sep 2011 - 3:29 | |
| ako ne gresim, Levant ce joj reci da je Murat znao da joj je ona majka, i ona ce se naljutiti na Murata... i onda ide scena kad je on na kisi sav mokar ispred nje, ali ona mu nece oprostiti.... smrc smrc smrc ako nisam pomesala to bi trebalo biti.... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 5 Sep 2011 - 6:38 | |
| Pretpostavila sam da se o tome radi zato sto e netom pre govorila kako mu beskrajno veruje znala sam da se o tome radi djubre levent |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 5 Sep 2011 - 18:35 | |
| Levant je katastrofa, odvratan je! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 5 Sep 2011 - 21:13 | |
| Da..jao kako joj dođe sav mokar... ona...jojj |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 5 Sep 2011 - 21:35 | |
| tu mi je presladak ... hihihi onako pokisao ... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 6 Sep 2011 - 8:26 | |
| Da...a sad se odrice muzike......kad ce se pomirit...... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 6 Sep 2011 - 20:04 | |
| da da! to mi je bilo najjace! ma kazem ti serija je odlicna!!! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 6 Sep 2011 - 22:01 | |
| da...i onda Haretina mati kupila klavir A
kada ce se pomirit sada...kad ce se vratit muzici... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 6 Sep 2011 - 22:18 | |
| a najjace je sto ce ona njemu dati klavir a on ga nece hteti...
a jos je jace sto ce ona ili vec ide na njegove casove... a Levant kad joj ne da, a ona ne odustaje, i sve radi samo da ide kod Murata na casove... preslatki su! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 6 Sep 2011 - 22:44 | |
| joj jedva cekam gledala sam to sa klavirom...kako jadna place...al vidi se da se promenila...stara hasret bi mu se napsovala i ne bi nikad vise dosla...al nova Hasret ne odustaje tako lako.... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 6 Sep 2011 - 23:34 | |
| jooooj ne zna se kad je bila sladja! dal kao stara kad odmah psuje i to unazad da niko ne skonta ili sada .... i mnooooogo je lepa... a Murat ima neki svoj stav i drzi do njega baaas.... i u tome je car.... reci ce joj posle sve, da je sve to radio zato sto je mislio da je to sto radi ispravno i da je u pravu po njemu... i da je mnooogo puta povredio ali za njeno dooobro.... preslatki! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 7 Sep 2011 - 22:15 | |
| dobrot to...sad gledam 20 epku......kad ce se pomirit otprilike..... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Gönülçelen Thu 8 Sep 2011 - 10:46 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Thu 8 Sep 2011 - 10:56 | |
| |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Thu 8 Sep 2011 - 19:36 | |
| Vikyy duso...velika ti hvala za ovo....trebali su mi banneri.... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Thu 8 Sep 2011 - 23:26 | |
| a jel bio on u Parizu, nemam vremena sad da pregledam epizode... uglavnom ako nije jos bio u Parizu, onda ce se pomiriti kad se vrati iz Pariza, pa ce se onda posvadjati zbog Bahar, i Hasret ce to vece kad ga bude videla na terasi zagrljenog sa Bahar otici kod Levanta i prihvatiti njegovu prosidbu! e onda manje vise krece sou program... pravi pravcati cirkus ce biti... ali ce opet Murat biti faca u pojedinim situacijama, nekada pravo djubre, a neke ce situacije okrenuti u svoju korist.... bice sou kad pravi Hasret ljubomornom a nijednom ne radi ono sto treba.... eto u kratkim crtama... ako pregledam epizode javicu ti i koje su to epizode |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 0:54 | |
| Tody ljubavi nema na cemu, veceras cu postaviti jos banera, avatar i gifova |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 7:45 | |
| Jedva cekam Viky duso....predobri su
Nije Mirjana jos bio u Parizu....sd je ono kad se pojavila ona nova asistentkinja koja je zapravo Selin....nista nerazumem...jel Selin i sta ce bit snjom???? |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 8:25 | |
| nije Selin, to joj je sestra bliznakinja... i katastrofa je ... ali ce se i ona na kraju opametiti... da bacila sam pogled danas....hihiohihihhihi u Asi Demir izlazi na terasu sa soljom u ruci i gleda...hmmmm nema je, zasto ne dolazi? Murat u Gonulcelen, ulazi u ucionicu sa osmehom, pogleda njeno mesto prazno, aaaaaaaa odmah tuzan...neko kuca na vrata, kad udje a on sija.... hahahhahhaahahha ma predobar je!!!!! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 9:15 | |
| Sad ewo sam videla kad je ona nes plakala i rekla osvetit cu te sestrice i onda sam sve skontala a uzasno izgled ova Bahar.....omg.... da primetila sam da uvek pogleda na njeno mesto...dusa sltka... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 10:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 19:12 | |
| ufffff stvarno nekad deluje kao da mu je srce od kamena....aaaaa a onda ode na obalu i tamo saceka jutro..... ufff Murate! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 21:23 | |
| Jest stw tako deluje.....previse okrutan prema njoj ali ona se opet smeksa cim joj je malo osmehne..ona dobije nadu.....Hasret dusa moja |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 9 Sep 2011 - 22:34 | |
| joooooj ubice me sada...znaci katastrofa.... gledam 29 i lose mije.... mislim scene su dobre ali sta sledi posle je .... ufff...jesi li odgledala ono na parkingu ili jos nisi stigla dotle? stvarno je muci.... ali najjace mi je sto posle toga na parkingu on dolazi kod nje sa osmehom, daje joj papir i kaze najbolje uradjen test u grupi... i kao da nista nije bilo, ali tu ona njega ohladi, pa mu kaze ja u tu skolu vise ne dolazim a on iz osmeha u u katastrofu znaci faca tuznija ne moze biti.... eeeee |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gönülçelen | |
| |
|
| |
|