|
|
Author | Message |
---|
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 21 Jun 2011 - 2:12 | |
| a ja i inace ne gledam celu epizodu, retko kad, uglavnom sve scene sa njih dvoje i mozda jos koju... tako jedino mogu i da pogledam nesto... : |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 21 Jun 2011 - 2:21 | |
| ja gledam sve,al kako ima samo prevoda u ovim gdje su njih dvoje p aonda ubrzavam tamo gdje nema..evo i druga epizoda odgledana a kasnije ide treća : |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 21 Jun 2011 - 5:17 | |
| ma serija je super...bas je smijesna,ona je 100 % otkačena,skroz mi je simpaticna.. i ona njena sestra je isto bas smijesna,u svakom slucaju serija je pun pogodak |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 21 Jun 2011 - 6:12 | |
| ali kako me nasmeju pa to nije normalno... kad bi me neko video rekao bi da ja nisam normalna : |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 21 Jun 2011 - 6:43 | |
| Mene danas jedino njih dvoje,prvenstveno Hasret vade iz tuge zbog Ezela... Ovde mi se mnogo više sviđa od Asi,ne znam ja nisam gledala Asi al kad god sam bacila pogled imala sam utisak da je previše monotona,ovde mi je odlična :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 21 Jun 2011 - 9:01 | |
| a na primer ja obozavam Asi, imam celu seriju na kompu, gledam je kad god se setim.... i odgledala sam je mali milion puta... a i ova mi je bas dobra serija, nisam je zarazila sto je dobro, jer Asi sam odgledala 50 epizoda za 3 dana! nadam se da me nijedna vise nece toliko privuci! ovo mi je super, jer kad god uhvatim nesto vremena bacim pogled...
Saime je majka od Selin, zato hoce da se sveti! |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Thu 23 Jun 2011 - 8:46 | |
| aaaaa ja pored Hasret umirem od smijeha i onoj što radi u kući i ona mi je tako smiješna :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 24 Jun 2011 - 0:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 24 Jun 2011 - 3:16 | |
| joj kako je super samo..hasret je kraljica : : inace koliko ima epki ukupno serija? |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 24 Jun 2011 - 5:17 | |
| nesto sam kao nasla da ima 56 epizoda, ne znam koliko je tacno... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 24 Jun 2011 - 5:21 | |
| aha...pa moze biti..ipak je to kod njih u sezonama pa moze biti da ima toliko |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Fri 24 Jun 2011 - 5:25 | |
| pa da, ma turskom nesto ali pise final :jajaja: to sam jedino razumela : rekose mi da su dobro i toliko napisali i uradili jer je bilo nekih komplikacija na pocetku snimanja, i da ima samo 56 epizoda, ako saznam jos nesto, pisem ovde! |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Thu 21 Jul 2011 - 20:02 | |
| aaaaaaaaaa znaci ne verujem!!!! e ovaj Murat je stvarno lik!!! hahahhahahaha
ja cu definitivno da pocnem da obozavam ovog Cevdeta Mercana ako nisam pogresila ime, pa serije su mu savrsene!!! glavni glumci odlicni, tako napravi scene da mi nije dobro od njih... |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 27 Jul 2011 - 2:03 | |
| jos jedan epizoda i kraj!!! odlicna je serija... tako zna da te nasmeje ali i da te rasplace! Murat i Hasret - PRESLATKI! SAVRSENI! ne znam tacno ali nesto ovako jedna jabuka, jedna polovina si ti a druga sam ja... i da ne pisem celu pesmu, mada ako nadjem vremena eto i pesme a i slika!
i strpljivo cekam prevod poslednje epizode! |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 27 Jul 2011 - 8:15 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 27 Jul 2011 - 9:08 | |
| Ljubotelji Cansela uskoro ce imat priliku gledat ga u Bosni na FTV, doduse ne u ovoj seriji ali |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Sun 31 Jul 2011 - 7:46 | |
| cim nadjem vreme ubacujem one slike sto nestale znamo svi kako... e sad moram da spomenem upravo odgledanu epizodu! osecas li se i ti isto? kako isto? kao ... da ti nesto nije u redu sa stomakom? osecam kao da boli ... ali nije bol...kao da se nesto izvuklo i napravilo cvor u mom grlu pa ne mogu da disem... da li se i ti tako osecas? a on cuti kao zaliven |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Sun 14 Aug 2011 - 1:17 | |
| jooooooj... ...prosi je na parkingu...jer ju je tu najvise povredio... i kaze jednom recju mozes mi vratiti sve... samo jednom recju mozes mi srusiti svet i osvetiti se za bol koji sam ti naneo... ne zelim to... ali i samo jednom recju mozes me uciniti najsrecnijim na svetu!!! ( Murate svaka cast ili onome ko je pisao tekst! ) veridba u bolnici u krike Gulnaz koja je pred porodjajem ))) hihihihi preslatki! cekamo strpljivo prevod i poslednje epizode! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 29 Aug 2011 - 21:16 | |
| super serija...ha glumi Cansel jos i Tuba...wowww |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Mon 29 Aug 2011 - 22:39 | |
| jesi li je gledala? ja je obozavam! odlicni su oboje! odlicna je serija! ja sam Cansela zagotivila u ovoje seriji, pa zbog njega gledam Slomljena krila ... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 30 Aug 2011 - 9:22 | |
| da...gledam je trenutno a gle sto je zanimljivo ja gledam i Asi
znaci dve serije gde je glavna glumica ista(Asi i Hasret) i dve serije gde je glavni glumac isti(Dzemal i Murat)...wowww
|
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Tue 30 Aug 2011 - 23:12 | |
| da, da! ja sam odgledala Asi - obozavam je i gledam je cesto ispocetka, a i Gonulcelen sam odgledala 2 puta! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 31 Aug 2011 - 5:53 | |
| serija je vrh....a Murat savrsen....Hasret-savrsena |
|
| |
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 31 Aug 2011 - 6:54 | |
| drago mi je da jos neko gleda seriju i da mu se svidja! meni se bas dopala, jer ima od svega po nesto - romantika, komedija, drama ... ali Hasret je najjaca! naravno i Murat Turali - on je bas faca! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Gönülçelen Wed 31 Aug 2011 - 9:37 | |
| da al ona ima takav lik da sam se ismejala al pravo uz nju
ono mi je bilo simpa kad je dosao po nju da se vrati.... kad joj je ruka bila povređena. i kad je rekao cekam te na aci ussam stanici a ona kaze ama haci hussam ahaha a ona pre nije znala izgovarati rijeci sa h
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gönülçelen | |
| |
|
| |
|