|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 9:46 | |
| Firdevs mi je odlican lik. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:05 | |
| Pa da koliko god da je tuzno. Kraj serije ostavlja tako divan utisak neznam, stvarno je odlicno odradjeno. Beren je odlicno odglumila ulogu Bihter, a Kivanc ulogu Behlula. Kod Bihter se u ocima moze vidjet patnja, cak mozes osjetiti. Tako i kod Behlula izgrava maco tipa a u ocima mu se vidi da pati sto nemoze pred svima biti zajedno sa Bihter. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:42 | |
| Pa i nije glupost čak šta više ima svoj smisao..meni je ovo definitivno jedna od najboljih ikada što sam gledala ako ne i najbolja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:43 | |
| Da to sam i ja napisala : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:45 | |
| Jacky mi smo na istim talasnim dužinama : : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:51 | |
| Heh da : I drago mi je da se netko slaze sa mojim misljenjem. I ako nitko ne voli ovakav kraj, meni je draze nego da gledaju jedno drugo i pate ^^ sto se nemogu zagrliti, poljubiti : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:56 | |
| Ma ja bi prva mijenjala da mogu kraj,ali kako god okreneš kraj jednostavno nije mogao biti sretan,nikako.Behlulu nikako nije mogla gora kazna da bude nego da čitav život pati zbog toga što nikada nije imao hrabrosti da preduzme neke stvari i posloži ih na svoje stvari,a Bihter je nekako konačno našla mir tim svojim potezom.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:58 | |
| Da Bihter je tako pronasla mir. On bas ruzno izgleda poslije : A kud ce mu gora kazna nego da je ostao na kraju sa Nihal Onakvom dosadom od curice. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:00 | |
| joj boze ona tačno smara od prve pa do zadnje..nijedan lik u nekoj seriji me nije ovoliko iritirao,to joj moram priznati glumi odlično...ja bi skočilakroz prozor kad bih imala priljepak kao ona uz sebe |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:02 | |
| Zar i ova serija ima tuzan kraj :’(: Zasto se Bihter ubila? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:07 | |
| Evo ti ovako ukratko, za one koje ne zele znat kraj. - Spoiler:
U zadnjoj epkici Behlul ce htjet da ozeni Nihal i Bihter ce ga pitat da pobjegnu, on ce je odbiti. Nakon toga njena mama ce nazvat Behlula sa pricom da Bihter hoce reci Adnanu za njih, on ce doci kod Bihter da je sprijeci. Ona mu ko govori da prije ce se ubiti nego da gleda njega sa Nihal, da se smije vjestacki aa u dubini pati. I Adnan kad dode na vrata ona ce se upucat.
|
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:13 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Evo ti ovako ukratko, za one koje ne zele znat kraj.
- Spoiler:
U zadnjoj epkici Behlul ce htjet da ozeni Nihal i Bihter ce ga pitat da pobjegnu, on ce je odbiti. Nakon toga njena mama ce nazvat Behlula sa pricom da Bihter hoce reci Adnanu za njih, on ce doci kod Bihter da je sprijeci. Ona mu ko govori da prije ce se ubiti nego da gleda njega sa Nihal, da se smije vjestacki aa u dubini pati. I Adnan kad dode na vrata ona ce se upucat.
Hvala Ne znam kako je taj kreten mogao da odabere ono razmazeno deriste |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:17 | |
| - Spoiler:
pa zao mu je bilo kaze nebi to prezivjela, patila bi, ali najtuznije je kad ona pita njega a ja sta sa mnom i mojim osjecanjima dali cu ja prezivjeti, aa pune oci suza joj
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:21 | |
- Spoiler:
pa zao mu je bilo kaze nebi to prezivjela, patila bi, ali najtuznije je kad ona pita njega a ja sta sa mnom i mojim osjecanjima dali cu ja prezivjeti, aa pune oci suza joj
To kaze Nihal? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:22 | |
| Ne Bihter kaze to sta je sa mnom :P a on prica kako mu je zao Nihal. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:26 | |
- Ne Bihter kaze to sta je sa mnom :P a on prica kako mu je zao Nihal.
Jao, dusa moja, ona se celu seriju borila za njega, a on da ozeni Nihal samo da ne bi patila?I zasluzio je da ostane sam na kraju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:28 | |
| Bolje se prebacite u spoilere ;))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 11:31 | |
| Da LMEEE odgovorila sam ti u spoilerima |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 22:22 | |
| - Spoiler:
meni se bas svidja sto je tuzan kraj,jer nekako te tuzne price te najvise pogode..osecajne
ne volim kraj gde su svi srecni i zadovoljni..to su tipa price kao CCEA gde se izdesava sto cudesa a onda na kraju sve ruzicasto
mislim volim i srecan kraj al opet ne vidim nista lose i da se ubije...ako je dobro uradjeno:Good: |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 2:31 | |
| Radnja je baš zanimljiva, mislim da će ova serija biti popularnija od lišća, pogotovo što su ga sada skratili maksimalno. Ova priča je zanimljiva nego da gledamo zašto je hajrije otišla od kuće. A i sviđa mi se što epizode traju dugo tako da možemo lepo da sednemo i odgledamo. Bihter je najlepša glumica koju sam do sada videla u turskim serijama |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 2:35 | |
| Nisi u pravu. Meni se ova serija svidja, ali to ne znaci da je i Lisce losa serija. I ona bar nije tipicna serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 2:51 | |
| Da slazem se Urose YD nije losa serija. Nije ni ona kao sve ostale : : barem ja nisam nasla slicnu seriju kao sto je ona. No ova serija je po meni bolja, mada gledam i YD. |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 3:03 | |
| Tek cete da vidite kako je dobra serija. Ja sam je odgledala celu on-line u jednom dahu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 3:33 | |
| Gledala sam i ja na netu. Mislim ogledala sam zadnje epkice, sada gledam od pocetka.
|
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 5:13 | |
| JA sam tek dve epizode gledala i mnogo mi dobro izgleda serija, kada gledam detaljnije i vise sigurno cu razumeti. Gledala sam sinoc tu zadnju epizodu, bash je tuzno. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|