Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 0:11
Ja mislim da ce biti veceras Nemaju potrebe da ne puste.
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 0:32
AnGel_Perroni wrote:
Ja mislim da ce biti veceras Nemaju potrebe da ne puste.
Daj Boze To mi je jedna od omiljenih scena!!!
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 0:57
I moja. Ali i juče su pola sata pre nego što je trebalo pokazali najavu za Novaka. A pre toga celog dana najavu za epizodu, i još ju rekli večeras u 18.50 -.- Od njih svašta može da se očekuje.
Ni jutros nisu pustili ATM :Out:
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 1:59
Daa bwe, ja cekam jutros ATM ono nema. Ja se nadam da ce biti nesto veceras
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 2:13
Mora da bude. Ja ću baciti bombu na njihovu zgradu ako ne puste.
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 2:21
♥Diablita♥ wrote:
Mora da bude. Ja ću baciti bombu na njihovu zgradu ako ne puste.
:jajaja: :jajaja: :jajaja: Javi mi, ako ne puste, kada da krenemo :jajaja:
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 7:39
JAO!!!Nmg da verujem da uvek skrate poljubac!!!
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 9:51
Ni u ovoj nije bilo, hah dali ce biti sutra?xD
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 20:08
Mora večeras da bude. Ali meni je smešno što i prošli put kad je trebao da bude poljubac, imao Loto posle, pa su morali da skrate da bi Loto počeo u 20:05, a KLP u 20:15 Samo da nije bio Loto -.-
Meni je tako bilo dobro ono kad je Behlul buncao, pa kad pričao Bihter da [je] voli. Pa kako se posle pravdao...
Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Jul 2011 - 22:48
♥Diablita♥ wrote:
Mora večeras da bude. Ali meni je smešno što i prošli put kad je trebao da bude poljubac, imao Loto posle, pa su morali da skrate da bi Loto počeo u 20:05, a KLP u 20:15 Samo da nije bio Loto -.-
Meni je tako bilo dobro ono kad je Behlul buncao, pa kad pričao Bihter da [je] voli. Pa kako se posle pravdao...
Danas ce biti sigurno na poctku
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 0:33
Znaci trebalo bi danas ) Jao sinoc je bio mnogo smesan.. buncao je a potom, kada su mu rekli da je buncao i rekao volim te, on rekao ,,Nije valjda''
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 1:21
veceras izgleda
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 1:31
Ejpril wrote:
veceras izgleda
Joj, jeste, jedva cekam!!!!
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 1:40
Toooo!!
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 7:02
SAVRSENI Duse moje prelepe, moram opet da gledam prelepi kiss, obozavam ga, a ono kada joj govori najezim se PRELEPIIIII!!!
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 7:07
aaaaaaavvvvv ajjj aaaa auuu i dalje mi se vrti u glavi presavrsena scena-poljubac pogledi joooj njih dvoje nikad savrseniji kuku jos bi se oni ljubili da Firdevs nije zvala
aaa hoce doci posle u atelje?
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 7:15
Ja i dalje ne mogu da se probudim iz kome. Poljubac je bio Uhh. Prokleta Firdevs. Baš našla kad će da zove. Kaća, to se ne pita, to se čeka. " longdesc="22" /> Ja iskreno ne bih volela da saznam, tako da pišite u spojleru. Gracias :
EDIT: Bila najava za sutra. Rekli su da Behlul okreće leđa Bihter, ali nisu pominjali da li će ona da dođe u atelje -.-
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 7:45
Ejpril wrote:
aaaaaaavvvvv ajjj aaaa auuu i dalje mi se vrti u glavi presavrsena scena-poljubac pogledi joooj njih dvoje nikad savrseniji kuku jos bi se oni ljubili da Firdevs nije zvala
aaa hoce doci posle u atelje?
Nece, tu ce se on malo naljutiti, ali posle par epizoda {2-3} dolazi moja NAJSAVRSENIJA SCENA
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 8:09
Ćuuuuuuuuuuutiiiiiiiiii Ubiću te! Ne pričaj mi ništa. Ova serija je tako zakon. Obožavam jeee!
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 9:07
Aaaaaaaaaaaa, kakva scenaaaa Idiot Firdevs upropastila svee. Rubii stavi mi plss u spojler koja to savrsena epizoda?
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 22:34
aaaa?!
Subject: Re: Komentari serije Wed 6 Jul 2011 - 23:03
Behlul opasan.. ,,Hajde Bye Bye Bihter'' :
Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Jul 2011 - 1:31
AnGel_Perroni wrote:
Behlul opasan.. ,,Hajde Bye Bye Bihter'' :
Nece on moci dugo da izdrzi bez nje, just watch...
kiki25 TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Fan-gif : Lokacija : Istanbul
Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Jul 2011 - 7:11
Uh kako me nervora ova Arsen. Prvo kako se ponela prema Nihatu a potom sad sa Bihter.
Ali su mi B&B preslatki...
Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Jul 2011 - 8:48
Budale, idioti, odvratni, najodvratniji, debili. Mrzim ih! U najavi je bilo nešto kad on izlazi iz njenih kola, a u epizodi to nisu pustili. O čemu se radi, ne znam, ali ih mrzim
Jedva čekam sutra ^^ Kako je napeto. Aaa, ne mogu da verujem da će ona budala od Behlula da se pomiri sa Elif -.- I da je još veća budala od Bihter poslala Adnan u atelje, umesto ona da ode. Sve su šuntavi. Slažem se za Arsen. :Out: