REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Novosti

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyMon 16 May 2011 - 10:33

Novosti - Page 2 16kc2n4

Anahi zapocinje novu sedmicu snimanja serije

Novosti - Page 2 1-14

"Dividida" Anahina pesma za seriju je gotova
Back to top Go down
*eliana*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*eliana*

Broj postova : 7

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyTue 17 May 2011 - 8:52

e jel zna neko kad pocinje da se prikazuje ova serija
Back to top Go down
Kaca Annie
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Kaca Annie

Broj postova : 2087
Godina : 31

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyThu 19 May 2011 - 6:39

La sinopsis de la telenovela Dos Hogares, una historia original de Emilio Larrosa, protagonizada por Anahí, Carlos Ponce y Sergio Goyri.
Después de vencer insuperables adversidades para estar juntos, Angélica (Anahí) y Santiago (Carlos Ponce) se casaron y estaban decididos a vivir una larga y feliz vida juntos, para decepción de Patricia (Olivia Collins), la madre de Santiago, que no estaba de acuerdo con ese matrimonio.
La felicidad de Angélica y Santiago dura poco tiempo ya que él sufre un terrible accidente y desaparece. Creyendo que su marido ha muerto, Angélica se centra en la reconstrucción de su vida con la ayuda de su familia y Ricardo (Sergio Goyri), un hombre bueno y mayor. A medida que se acercan, Ricardo comienza a tener enamorarse de Angélica y finalmente se casan.
Poco tiempo después, Angélica hace un descubrimiento que cambiará su vida para siempre: Santiago en realidad está vivo y vagando por las calles ya que sufre de amnesia. Decidida a mantener la reaparición de Santiago en secreto hasta que pueda recuperarse, Angélica empieza llevar una doble vida, por un lado haciendo de enferemera en la recuperación de Santiago y por el otro manteniendo en paz su hogar con Ricardo, quien se ha convertido en un hombre posesivo y celoso.
Pero, como Santiago se enamora de nueva cuenta de Angélica, ¿qué hará ella? Su corazón estará dividido entre dos hombres … dos hogares.

http://detelenovelas.com/sinopsis-telenovela-dos-hogares-encuesta-dos-hogares-o-cielo-rojo/#ixzz1MnjI6BJP
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySun 22 May 2011 - 10:54

Deo teksta Anahine nove pesme "Dividida" za "Dos Hogares"
Siento que mi vida se divide entre> @ DosHogares, tan extraña ♫ ♪"
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySun 22 May 2011 - 11:05

LOGO SERIJE

Novosti - Page 2 302095844
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySun 22 May 2011 - 11:13

SINOPSIS "DOS HOGARES" NAJCITANIJI CLANAK NA TV NOVOSTI SRBIJA

Novosti - Page 2 304372202
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Novosti - Page 2 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyMon 23 May 2011 - 5:20

Dos Hogares - razvoj ljubavne price

Anai se vraća u sapunice , sada sa dve kuće , gde igra ženu daleko od stereotipa Pepeljuga koja čeka svog princa. Sarmantni Karlos Ponse i Sergio Goiri takmiče za svoju ljubav u melodrami Emilija Larrosa.

Prošle su tradicionalne priče koje nude žene poput Pepeljuge koje čekaju svoga princa, gledaoci sada povlace konce; rejting zahteva realan obrasce , u skladu sa sadasnjim vremenom.

Barem tako razmislja Emilio Larosa koji ce na platno preneti zivot jedne zene cija je ljubav rastrgnuta izmedju dva doma.

"Glavna uloga nije baš tipičan karakter Pepeljuge - Angelika se ekonomski i profesionalno razvila na svoj način , ona je veterinar i ima neverovatnu ljubav prema životinjama , ali je primorana da napravi neke veoma jake odluke, kao što ce biti pokazano u ovoj priči , da su žene prisutne u ovom društvu veoma jake ", rekao je producent .

Serija dva doma oslikava orginalnu pricu Emilia Larose, napisanu od strane Ricarda Barona i Saul Perez Santane. Glavne uloge tumace Anahi y Carlos Ponce, a glavnog "zlocu" Sergio Goyri.

Larrosa izjavljuje da je daleko od snimanja rimejkova:

"Kad god radim sapunicu , ja bih da bude originalna , bar se trudim , ne volim da rizikujem sa rimejkovima jer ja ne znam da li ce javnost to da prihvati ili ne , nema sumnje , mislim da je to deo ovog showbis sistema i svaki producent radi najbolje što može , ali ja radije snimam nove i originalne serije."

"U ovoj ljubavnoj prici ce regulator sukoba imati dodira sa komedijom.Ona dodiruje pitanje protagonistkinje tj. donošenja teških odluka o ljubavi i tu nastupa lik Segia Goyria ", rekao je producent.

Dos Hogares podize premise žene koja se zaljubljuje u sportistu visokih performansi . Posle vencanja par je odvojen zbog nesreće kada treća strana ulazi u život " Angelice " ( Anahi ) .

"Ona bez potrebno vara , ja verujem da se sudbina i zivot igraju sa njom i ona se uplice u ove situacije , ali to je deo života , niko nije spreman za igre koje zivot nosi . " Angelica " nije loša , nasuprot tome , je žena koja ima previše ljubavi u svom srcu i ne znam šta da radi sa njom ", izjavila je Anahi .

Sto se tice Karlosa Ponsea on smatra da, obicno muskarci drze sve konce u rukama i bore se za ljubav zene, ali u ovoj priči nije tako , to je ona (Angelika) koja se suočava sa teškoćama ljubavi .

" To se dešava u svakodnevnom životu , svi mi imamo našu tamnu stranu negde u ormaru;i sta se dešava kada ih izvade na svetlost, sapunica je dobar primer da počnu da se prepoznaju ovakve situacije u našem životu ", dodao je glumac .

Zaplet je najavio više povrataka na male ekrane . Laura Lion , Olivija Kolins , Horhe Ortiz de Pinedo , pored ostalih aktera i povratak Ponsea u meksičku javnost; i Anahi koja se takodje vratila sapunicama .

- Da li mislite da je Anahi je spreman za ovaj korak ? -

- " Apsolutno , ona je radila sa mnom u prethodnim produkcijama , a to je pametan potez , jer je Anahi je jedna zrela žena . Vreme je da se skokne na ovu vrstu karaktera ", rekao je Larosa.

" Proslo je dugo od poslednje telenovele ( Rebelde ) , tako da mislim da su Dva doma izazov za nju , jer ona mora da napusti "devojcicu iz novela" postane u celini žena , moramo shvatiti da je to prirodan proces performansa , " rekao je producent.

Van okvira

Dok unose detalje nakon scene , producent i glumica zajedno komentarisu snimljene slike , pa čak je i postavljena ispred njih i šahovsku tablu da se suprotstave jedno drugom na dvoboj .Ali to se nazalost nije dogodilo, jer su bili prezauzeti poslom i snimanjem.

Vise ljubavi

Prvu ljubavnu scenu Anahi i Carlosa snimale su tri kamere , sa produkcijom na čelu Emilija Larrose. Na sceni je bio štand instaliran unutar ljetnikovca . Producent je davao indikacije o tome kako je hteo da vidi njihovu ljubav na ekranu , "Više ljubavi " , ponavljao je , tako da je scena prvog poljupca ponovljena oko pet puta .

Doprinos

Posto je protagonistkinja angažovana u struci veterinarske medicine , producent planira da napravi put za nekoliko kampanja za zaštitu životinja : " Neće biti pitanja zaštite životne sredine i da će cene vrednost životinja. Govorimo o nekim eko - prijateljski kampanje koje će biti napravljen sa Televisom i drugim organizacijama , najavio producent .

U akciji

Neposredno pre početka snimanja ,Emilio je osoblju objasnio detalje da se osigura da namestaj zasija u savršenom svetlu . Kaučima, stolicama i desetine cveća marširali od glavnog ulaza u prostorije gde su one postavljene .

Ideologija

Upustiti se u svet melodrame nakon proizvedenih i informativnih emisija iz kulture Emilija Larrosa ce da ponudi nešto više gledaocima od zabavnih priča daleko od nasilja u zemlji : "Ja mogu da razvijem sociološki i antropološki koncepat koji omogucavaju da prikazem vrednosti drustva!"

Scena

' Santjago ' ( Ponse ) poziva " Angelicu " ( Anahi ), u svoj dom , želici da joj prikaže mesto koje može postati njihov novi dom , ako prihvati njegov predlog da dse uda za njega .

Međutim , par će imati prvi izazov da prevaziđe ,jer " Patrisija ' ( Kolins ) , majka " Santjagova " je protiv veze jer Angelica ne pripada njihovoj klasi.

Prevod by me!

izvor: http://impreso.milenio.com/node/8962660

Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyTue 24 May 2011 - 1:40

Scan:

- Evoluciona su história de amor - Milenio

Novosti - Page 2 305499156.th

Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyWed 25 May 2011 - 4:20

Cada uno un sentimiento, cada uno una emoción, cada uno un pensamiento, cada uno una ilusión.
Cada uno en sufrimiento, cada quién en desamor. Estoy atrapada, tan enamoradaaaaa de los dos!
Siento que me encuentro dividida entre dos hogares... enamorado
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyThu 26 May 2011 - 0:11

#DOS HOGARES PREVIEW NA TT WORLD WIDE

Novosti - Page 2 Tumblr_llq4137w151qd5p42o1_r2_400
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyThu 26 May 2011 - 9:11

Pesmu je napisao Karlos Ponse,ali je neće izvesti on.Danać se ekipa imati twitcam,iza scene.

Quote :

La producción de @DosHogares hará Twitcam en el día de hoy a las 7:30pm de detrás de cámaras de las grabaciones de los promocionales!!Carlos Ponce está escribiendo un tema para la telenovela "Dos Hogares", pero no necesariamente para interpretarlo él.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyFri 27 May 2011 - 11:18

Ekipa se okupila kako bi snimila entradu

Quote :
El elenco de la nueva producción de Emilio Larrosa se reunió para grabar las entradas de la telenovela

Síguenos también por Twitter en http://twitter.com/TV_Telenovelas

Entre risas y besos los protagonistas de la historia de Dos Hogares grabaron parte de los promocionales.

"Ahorita todo es reírnos y, de repente, como no hay audios, estamos diciendo tonterías, que eso ustedes no lo van a oír, pero está padre, está quedando muy bonito", aseguró Anahí.

"Es importante que despierte instintos en uno, sentimientos, emociones, todo ese tipo de cosas, Anahí es muy buena", agregó Carlos Ponce.

Otros ingredientes de la trama son la belleza y glamour de Olivia Collins.

"Después de este personaje creo que nadie me va a querer ni me va a hablar, pero es actuación ¡eh!", dijo la actriz.

El buen humor de Sergio Goyri se hizo presente en todo momento.

"Dicen que gallo viejo hace buen caldo", bromeó.

"Es lo máximo, nos tiene a todos muertos de risa, es un señor, la verdad", declaró Anahí.

Una residencia, 500 prendas para los actores, casi cien personas entre técnicos y producción, 15 horas de grabación y una actriz que tuvo una grata compañía.

"Uff consentidísima con mi mamá, aquí tengo a mi mamita yo, que vino conmigo a acompañarme este día a este llamado para que me cuide y me consienta", compartió Malillany Marín.

¡No te pierdas Dos hogares, a partir del 27 de junio, 9 de la noche, por el Canal de las Estrellas!

Brka se našalio da stariji petao daje dobru supu,aludirajući na ,,ljubav'' između njega i Anahi u seriji.Ona je rekla za njega da je pravi gospodin...

Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySat 28 May 2011 - 6:21

#FlashNews - La actriz Laura Leon confirma en el programa "Formula Espectacular" que cantará un tema con Anahí! Pero es solo para la novela

Laura Leon potvrdila za jednu emisiju da ce snimiti pesmu sa Anahi, koja ce se pustati u seriji
Back to top Go down
Milicasvc
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milicasvc

Broj postova : 151

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySat 28 May 2011 - 7:19

Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySun 29 May 2011 - 11:40

Serhio Gojri boriće se za Anahino srce

Glumac nastavlja da se pojavljuje u udarnom Televisinom terminu.Posle Soy tu duena,gde je igrao negativca na ranču,sada će igrati jednog člana ljubavnog trougla,zajedno sa Anahi i Carlosom Ponseom.

Kaže da će biti ravnopravan protivnik Ponseu i da će protagonistkinja imati dve pozitivne opcije.On će biti stariji ali pun dobrih vrednosti.

Quote :
El actor encarnará a uno de los galanes que enamorarán a la protagonista de 'Dos Hogares'

Después de ser reconocido por sus interpretaciones como un villano de rancho como en Soy tu dueña, Sergio Goyri continuará apareciendo en el horario estelar del Canal de las Estrellas en la nueva producción de Emilio Larrosa.

A pesar de sus 52 años de edad, el actor será nuevamente protagonista en este proyecto, encarnando al tercero en discordia de la pareja formada por Carlos Ponce y Anahí. Él luchará por el amor de ésta última, sin importarle que ella hubiese sido la esposa de su propio hijo, haciendo todo para conquistarla, aunque en un principio sólo la consolará.

Goyri desplegará todo su encanto para encarnar este personaje, que será un gran rival para Ponce, pues siguiendo con la idea de que la protagonista tenga dos opciones positivas, éste también será un galán maduro, pero bueno y lleno de valores.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyMon 30 May 2011 - 9:10

Novosti - Page 2 Scan

pisu o snimanju promoa
scan
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyTue 31 May 2011 - 5:22

Intervju:

Novosti - Page 2 Carlospon.th

Otvorite vrata njena "Dva Doma"

Akteri filma pocinju sa predstavljanjem svog karaktera , Promosi će biti objavljeni sledeće nedelje .

Anahi prica da je Carlos Ponce, njen partner, veoma zabavan.

Arturo Perea Zuleta:

Meksiko Siti ( 31. maj , 2011 ) .- Iako u glumi Angelika ( Anahi ) i Santjago ( Karlos Ponce ) prolivaju suze zarad svoje ljubavi, U stvarnosti, protagonisti "Dva doma" se super zabavljaju tokom snimanja njihovih scena, i dokaz toga je Promo koji će biti sniman i do iduće nedelje, a zatim objavljen na Canal de las estrellas.

" Istina je da je snimanje stvarno cool, mnogo se zabavljamo ceo dan . Mi radimo stvari drugačije od onoga što radite svaki dan u toku snimanja intenzivnih scena. Sada se svi smejemo i , s obzirom da u Promoima nema zvuka , vreme provodimo radeci gluposti", kaže Anahi.

Iako je Promo samo oko dva minuta , radni dan proizvodnje za postizanje snimka je bio više od 10 sati prošlog četvrtka.

U slikama , možete videti karakter Patriše ( Olivia Collins ) , majke Santjaga ,koja je protiv toga da njen sin se veze za veterinarku srednje klase, i Santjago pritom treba da bira između ljubavi prema Angelici i njoj.

Kolins je bila među prvima koja je snimala uvodnu spicu , koju su morali samo jednom ponoviti.
Tokom snimanja , Anahi i Karlos su bili u toku sa indikacijama direktora scene , Enkel Wockera , o tome kako su morali da izgledaju , šta da kažu i kako da stoje da zauzmu bolji polozaj na snimku .
Između svakog reza , Anahi je govorila svojim saradnicima da bi zvezda u budućnosti želela da ima veliku porodicu sa petoro dece.
"istina je da je ekipa odlicna, upoznala sam jako fine ljude, mnoge od njih nisam poznavala, zato sto nemam puno prijatelja umetnika, i to je cudno jer ceo zivot sam ovo sto jesam,ali uvek dodjem, odradim i odem, i nemam puno prijatelja iz ovog sveta, A sada sam srela izuzetne ljude, sa kojima sam veoma srećna dok radim. Mislim da je važno : da na vašem radnom mestu radite sa lepim ljudima i iz srca, a koji vas pritom i tretiraju dobro ", rekala je bivša RBD .

Tokom scene ljubljenja , Karlos nije prestajao da zasmejava svoju partnerku , jer za glumac je dobar smisao za humor najbolji recept za osvetljavanje dugih sati rada .

" Mene ljudi pridobijaju svojim smislom za humor. Ako ste osoba koja se smeje puno , ja sam srećan . . Anahi ima dobar smisao za humor i to je veoma dobro da izdrži mnogo sati snimanja .
Jedan dan rada sa nama je dan ludosti, nebitno u kakvim smo okolnostima, mi pored snimanja radimo i fotografije, i onda trci na jednu stranu, pa onda ovde, i tako nas pomeraju na sve strane", rekao je glumac.

Dok čekaju na red da se vrate na snimanje , Karlos Ponse se igra sa bocama od tekile koje su služile kao rekviziti i hteo je da otvori jednu da vidi sadržaj da li je to prava tekila ili je samo bila ispunjena vodom.
Posto su promoi snimani u formatu filma, dok ceka da dodje na red na snimanje Sergio Goyri deli sa dvoje ljudi el staff kojem nije prvi put da radi posao jer je već imao iskustva sa ovom tehnikom snimanja u drugim projektima.
Anai na Twitteru ima preko 2 miliona sledbenika.
"To je stvarno kul zato što talas Twittera dovodi nas sve u ludilo i zavisni smo, a pored toga mogu da delim emocije sa mnogo ljudi koji su tu da sa mnom dele uspehe i dostignuća i tuge i radosti ", rekla je glumica tokom snimanja promoa Dva doma.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyTue 31 May 2011 - 6:13

Quote :
As primeiras fotos do retorno da cantora Anahí às novelas foram divulgadas pela "Televisa". Nas imagens de "Dos hogares", trama de Emilio Larrosa (o mesmo de "Amigas e rivais"), ela aparece com o seu par romântico, Carlos Ponce, inclusive dando um beijo. A novela vai estrear no dia 27 de junho no "Canal de las estrellas", no México.

Anahí está afastada da televisão desde o fim de "Rebelde", em 2006. Todos os outros integrantes do RBD voltaram a atuar após o fim do grupo, menos ela, que havia decidido se dedicar integralmente à música. Mas, por pressão da emissora, que há muito a queria de volta para alavancar a audiência, ela vai voltar, desta vez, em uma novela adulta.

Pisu kako je televisa postavila prve slike
i pisu kako je Anahi ovo prva starija uloga

Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyTue 31 May 2011 - 7:13

Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyThu 2 Jun 2011 - 2:49

Promoi snimljeni
ocekujemo ih

Quote :
La semana pasada se grabaron los promocionales de 'Dos hogares', la nueva telenovela de Emilio Larrosa, en una lujosa residencia en el Estado de México.

Dicha telenovela iniciará el 27 de junio, a las 9 de la noche por el Canal de las Estrellas, y es un melodrama con tintes de comedia, escrita por el mismo Larrosa, que tiene en los estelares a Anahí y Carlos Ponce, personificando a 'Angélica' y 'Santiago'.

Las escenas comenzaron a grabarse a las 12 del día jueves y terminaron hasta las 6 de la mañana del viernes 27 de mayo. Todo el elenco se portó muy profesional al aguantar, primero el calor y luego la lluvia, para que dichas secuencias quedaran listas.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyThu 2 Jun 2011 - 8:43

Quote :
RT @AdictosAnahi #INFO Hoy se graba la escena del accidente de Santiago en Dos Hogares! (Via: @SamuelGoomez)

Danas se snima saobracajna nesreca koju ce doziveti Santiago-Carlos.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyThu 2 Jun 2011 - 9:10

Posle trideset godina se vratio sapunicama

Quote :
Después de 30 años de no hacer una telenovela, el comediante dará vida a uno de los personajes principales de 'Dos hogares'

Jorge Ortiz de Pinedo regresa después de tres décadas a las telenovelas, el señor Emilio Larrosa le dio la oportunidad de crear un personaje interesante que vive en una dualidad.

"He trabajado en algunas novelas de mis amigos que me lo han pedido, actuaciones especiales, siete, cuatro capítulos, yo con mucho gusto, pero yo tenía 30 años de no hacer telenovelas, y ahora regresar con este protagónico para mi es muy importante, estar en una novela con un elenco tan atractivo, estar compartiendo créditos con Anahí, Carlos Ponce, Olivia Collins, Laura León, tantos actores buenos", confesó el comediante.

Durante el tiempo en que se grabe la telenovela, Ortiz de Pinedo se concentrara por completo a su personaje, aunque no descuidará los proyectos que tiene en teatro.

"Obviamente para mi Dos hogares es mi trabajo principal, pero puedo seguir haciendo 'El juicio de Hidalgo', puedo seguir produciendo mis obras de teatro, puedo seguir escribiendo mis series de televisión y por eso había dejado de hacerlo porque era casi imposible, las novelas de 60, 80 capítulos, bueno hubo una que hice de 800 que fue 'El amor tiene cara de mujer', pero ahora son de 200, 150, son diez meses de estar en un foro".

Jorge Ortiz de Pinedo también ha producido muchos programas en televisión, en el caso de Dos hogares se mantiene respetuoso de las decisiones que toma el señor Emilio Larrosa, se limita a dar todo como actor y no dar problemas.

"Aquí le dejo toda la responsabilidad a EEmilio Larrosa, él es el responsable, yo vengo nada más y trabajo y colaboro con él en todo lo que me pida, yo soy actor, productor, director, escritor, pero cuando eres actor lo único que te queda primero es ser responsable, aprenderte el papel, llegar a tiempo, cambiarte lo más rápido posible, ayudar a tu producción y tratar de crear un personaje que te lo están encargando", finalizó.

Novosti - Page 2 Jorge-ortiz-de-pinedo-300x350
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyFri 3 Jun 2011 - 11:17

Izvodi pesmu Divida

Kaže da bi volela da peva sa Ponseom

Quote :

Anahí grabó el tema principal de 'Dos hogares', el cual se titula 'Dividida', la cantante insiste en hacer un dueto con Carlos Ponce

Anahí disfruta su regreso a las telenovelas, bajo la producción de Emilio Larrosa protagoniza Dos hogares.

"Está cañón, ya no falta nada. Me siento súper contenta porque yo tengo muchísimo tiempo sin hacer telenovelas y me he dedicado solamente a la música, entonces creo que este es un súper regreso y caí en las manos perfectas, en el lugar perfecto, en el momento perfecto", señaló la actriz y cantante.

Ella puso voz al tema central de la historia: "Sí, se llama "Dividida" y ya sacamos un preview en internet, véanlo, y ahí está un preview bien bonito de la canción y ya prontito la van a oír".

Y por si fuera poco, quiere cantar con su pareja en la telenovela: "Quiero hacer un dueto con Carlos Ponce, esperemos que sí se logre esta combinación, estamos buscando canciones y ver si componemos algo y así".

No te pierdas a Anahí en Dos hogares a partir del 27 de junio, nueve de la noche por el Canal de las Estrellas.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptySat 4 Jun 2011 - 11:06

Laura Leon će u seriji izgubiti sve zbog ljubavi.

Kaže da će se zaljubiti u mlađeg muškarca

Quote :

Laura León está feliz con el personaje que desarrolla en Dos hogares, 'Refugio' es mujer madura que descubre que nunca es demasiado tarde para encontrar el amor.

"La vida es así, es enamorarte de repente de otra persona, perder tu hogar, tus amigos, perder todo por el amor, pero vale la pena tesoritos porque por amor vale la pena vivir y para eso estamos aquí", declaró la actriz y cantante.

El personaje de 'La Tesorito' encontrará pasión con un hombre mucho menor, Laura León dice que nunca ha estado en una situación similar, pero piensa que es un tema con mucha actualidad.

"Como sucede en muchas ocasiones, pero 'Refugio' pierde todo, pierde hogar, pierde hijos, pierde moral, pierde todo, llega a lo más tremendo que puede vivir cualquier persona y muchas veces ya las cosas cuando se rompen ya no se pueden recuperar", aseguró.

La actriz confiesa que se ha preparado a fondo para Dos hogares, luce una figura espectacular, se alimenta sano y hace ejercicio, además se siente afortunada por compartir créditos con Jorge Ortiz de Pinedo.

"Maravilloso, es un hombre muy agradable y a parte es un hombre muy profesional, estoy feliz de que sea mi pareja, me he identificado con él, lo amo profundamente y estoy muy contenta, muy emocionada", finalizó.

Novosti - Page 2 Laura-leon-300x350
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 EmptyMon 6 Jun 2011 - 3:51

Protagonisti su otputovali u Veracruz da snime neke važne scene.

Quote :
Los protagonistas de @DosHogares @anahi y @PonceCarlos1 viajaron al estado de Veracruz para grabar importantes escenas de la telenovela
Back to top Go down
Sponsored content

Novosti - Page 2 _
PostSubject: Re: Novosti   Novosti - Page 2 Empty

Back to top Go down

Novosti

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next