|
|
Author | Message |
---|
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari Sun 29 May 2011 - 8:32 | |
| Previše mi se sviđa serija Dobro pitanje jovana ako smo ja i ti dobro zasražene šta će poslije tek biti xD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sun 29 May 2011 - 10:39 | |
| dobra je ona recenica iz promo 2..nemoj je osudjivati dok ne upoznas njenu pricu,istinu |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Sun 29 May 2011 - 10:45 | |
| drugi promo je vrhh :Good: :Good: mnogo je dobro kad to kaze da je ne osudjejemo dok ne upoznamo njenu realnost...JEDVA CEKAAAM SERIJUUU :hoPhOp: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sun 29 May 2011 - 11:34 | |
| Ja bih voleo da kraj bude neočekivan...Tj da ostane sa Rikardom,a ne Santjagom.... |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Sun 29 May 2011 - 21:18 | |
| hahaha Pio svi znamo da ti navijas za takav kraj xDD Vidi se i po tvom avtaru xDD Koji je inace vrh :Good: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 0:57 | |
| Preslatki su mi zajedno, ali stvarno je par pun pogodak! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 2:32 | |
| A izbor glumaca je odlican, nisu mogli bolji da nadju. Anahi, Ponse i Gojri - cista desetka! Jedva cekam da vidim kakva ce Olivia Kolins biti zlobnica. |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 2:43 | |
| Bice ovo odlicna serija :hoPhOp: |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 5:33 | |
| - Ejpril wrote:
- dobra je ona recenica iz promo 2..nemoj
je osudjivati dok ne upoznas njenu pricu,istinu odlicna recenica,ali stvarnost je obrnuta :S |
|
| |
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 7:29 | |
| Stvarno jedva čekam seriju. :Good:
Anahi i Calos u divan par. :Good: |
|
| |
darko voli anahi TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 8:18 | |
| ANAHI PRELEPA KAO I UVEK\!!! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 9:23 | |
| Hehe ova serija ce sve da ocara, vidi se po bannerima, avatarima..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 9:28 | |
| normalno xD ja vec komirana |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 9:41 | |
| heh ofc Producent je the best ) zna on sta radi. (Ne kao onaj Mehija, sve zivo je upropastio) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 10:38 | |
| Ma gde mogu Larosa carina i Mehija da se porede...Svaka čast Mehiji na La usurpadori,Esmeraldi,AMF,Rosalindi..Ali sada je Larosa nekoliko stepenika ispred. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 10:41 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 21:13 | |
| Nove slike su divneeeeeeeeeeeeeeeeee. Ima hemije izmedju njih covece skroz, raniji clanovi vec znaju da pratim Carlosove serije sve, tako da ovu nikako ne propustam, jedva cekam. :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 1:56 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 2:02 | |
| Gledala sam taj film nekoliko puta... Meni je Carlos divan, a i videcete svi kad ga gledate, prosto je da ga pojedes, hah Mislim bas je divan, a Perro amor je neprevazidjena njegova novela, jos uvek. Mada od ove ocekujem stvarno BUM pravi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 2:44 | |
| i ja od ove ocekujem puno valjda se necemo razocarati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 3:36 | |
| - Ejpril wrote:
- i ja od ove ocekujem puno
valjda se necemo razocarati i ja,ali bas me strah da se ne razocaram(ne bas strah,lai vise panika xD) |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 5:24 | |
| jaoj procitajte intervju u novostima ja sam gotova oni su tako savrseni :DDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 10:31 | |
| - Rose ♥ wrote:
- Ejpril wrote:
- i ja od ove ocekujem puno
valjda se necemo razocarati i ja,ali bas me strah da se ne razocaram(ne bas strah,lai vise panika ) ja nemam taj strah xDD Prosto je sve tolikooo savrseno sto je vezano za seriju, pa i kad bu upola bila dobra kao sve ovo sto znamo do sad bice vrh :Good: :Good: :Good: a carlos je miicaaaa volim da ga slusam u intervjuima, kao neko dete jee, uvek veseo i nasmejan duusaaa^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 2:40 | |
| Ma on je uvak sav takav, prava je dusica... I uvek se sali, kolege uzivaju sa njim na snimanje, uvek imaju bloopersi sa njim, on se kao ludira, skace... Opusten ... i lako raditi sa njim brate, jos ovako zgodan, sta reci. I daj boze da pukne neki duet njih dvoje, on meni savrsen glas ima. I da, slika iz mog potpisa je Prelepa... PS idem naci da procitam taj interviju:) I da, ne nadam se, ne plasim se, sigurna sam da me ovo nece razocarati.. Em Anahi nije dugo radila, i pazljivo je birala, em Carlos uvek ima dobre projekte, i prihvata dobre uloge u dobrim timovima, tako da cure moje, spremite se, mislim da cemo balaviti za ovom serijom :Good: :Good: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 2:46 | |
| Carlos ima ono nesto od cega se topis,jednostavno ne razumijem kome on moze biti antipatican. Jovana,tako je nisam se odavno navukla na ovu seriju samo preko slika |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|