| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 3:25 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 3:32 | |
| Postavila sam ja to mozete vidjet medju videima Bas izgleda zalosno, isto kao Behlul na kraju serije :jajaja: Ja sam plakala dok sam gledala te vide-e stvarno preetuzno :’(: Kako Yesim place :’(: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 4:20 | |
| OMG bash tuznooo. A zasto je Emina morala da napusti snimanje? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 4:27 | |
| Pa bilo joj vrijeme da se porodi ali stvarno. I onda nakion toga morala je se brinut o bebi, s tim idu i obaveze i morala je da napusti : |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 4:37 | |
| Aa znaci ona je stvarno dok je snimala seriju bila trudna?xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 4:55 | |
| Aham barem sam ja slusala tako kad je govorila u nekoj TV emisiji : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 5:32 | |
| Haha kako su upropastili seriju..xD sada je na srpskom, budalee..x.D sinronizovali su je. Bolje je na turskom, sada odvratno zvuci. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 5:37 | |
| stvarno je glupo sto su je sinhronizovali...ko da je to bilo potrebno...ja hocu da slusam njihove glasove,jezik,a ne ove nase glumce...deluje ko totalno druga serija,bas je neprirodno..ne gleda mi se serija vise. nema na sajtu pinka da se komentarise..bas sam htela svasta da napisem.. Glupi pink. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 5:54 | |
| Znala sam da ce nesto glupo da urade, samo se nadam da Prva nece tako nesto da uradi. |
|
| |
candy_girl xD TVNovele Novi član
Broj postova : 16
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 6:42 | |
| Sad je katastrofa, skroz je glupo kad drugi pricaju umesto njih, oni otvaraju usta i izgedaju kao da su ubrzani... :Out: Uzas, ne lici ni na sta... :Out: Samo su je upropastili, nadam se da ce vratiti kao sto je bilo, ako postoji ikakva sansa... : A cija je ustvari cerka Yesim? A cija Lale? : : : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 8:22 | |
| A sta je to bilo ? Kod vas nema vise prevoda jel ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 8:41 | |
| Nema prevoda, nasi glumci pricaju taj prevod a oni tamo samo otvaraju usta, glupost, samo kvare tako dobru seriju... -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 10:44 | |
| Ahahaha aman, aman jarabi sta nece izmisliti. To sutra moram pogledat na vasem Pinku mogu mislit jest smijesno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 11:26 | |
| Sinhronizacuja je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 12:08 | |
| Ahahaha pa sta ce im to Bolje kada oni pricaju na njihov jezik ono prevod bas super izgleda Ovako neznam moram ogledat pa da vidim kako izgleda. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 21:34 | |
| Mi imamo i inace nagluplji jezik... Jos ovako kad gledam njih otvaraju usta skroz drugacije, kod nas prevedeno drugacije, znaci uzasno je, bas sam se razocarala :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 9 May 2011 - 21:40 | |
| Sinhronizacija uopste nije bila potrebna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 0:36 | |
| Sada je totalno glupo da se gleda, nekako nije kao pre.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 1:36 | |
| I ko je cije dete u ovoj seriji? =.= |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 3:03 | |
| Da sada sam vidjela ono reklama za veceras i cula sma kako zvuci bas je lose. Ovako u Njemackoj svaki program prevede svaku seriju i film mislim oni pricaju a nema prevoda.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 3:28 | |
| Polje Lala u Austriji ide sa Emininim i Tolgahanovim glasom ucili su nemacki za sinhronizaciju. : A glasove ostalih glumaca pricaju Nemci |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 3:46 | |
| Aham super nova informacija nisam znala. Znam da u Njemackoj Njemci sve pricaju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 3:55 | |
| Moram da pronadjem neki snimak da cujem kako zvuce na nemackom |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 8:24 | |
| Meni se nesto ne dopada to sto su sinhronizovali..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 10 May 2011 - 8:56 | |
| Ja sma danas ogledala epkicu na Pinku ismijala sam se nekako mi smijesno zvuci ovako :$ ma nije smijesno vise neobicno. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|