|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 9:58 | |
| jesu i oni su mi slatki,ona mi je onako baš slatka..mada sam ja mislila generalno na parove u turskim serijama...svaki od njih ima neku svoju hemiju : ja nisam gledala večeras,samo početak i to ugledam kako čiček plače stavila sam sebi da se snima pa ću fino da gledam..vidjela sam da je savas bio kod jasemin kako su mi bili slatki na onom krevetu : |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 10:05 | |
| Oj da i ta scena je preemedena. Kada ona njemu otvori vrata i skoci u zagrljaj aaaaaaa :$ Poslije opet dolazio kod nje, a kod nje dosla mama sa Omerom, onom komsinicom i njenom kcerkom. I ona izmisli da od te komsinice kcerka je mati od Omera da vidis scene ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 10:52 | |
| vidjela sam samo kraj,kad je bebica zaplakala i ona se ono okrenula,ma sutra ću ja to fino sve da odgledam :da: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 11:00 | |
| he he meni se jako svidjelo kada su ih slikali Jasemin savasa i omera ...to je bilo nesto premedano ali vratio se jasemin bivsi zarucnik sad ce i oko toga biti problema |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Apr 2011 - 2:46 | |
| Uff da preslatko je ^^ aa Omer je preemeden. Da znas da hoce, nesto ce on ucjenivat Yasemin a da ne smije reci Savasu. Ona ce mu opet reci samo neznam sta :/ |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 7:09 | |
| ponavljam mnogo dobra serija, nova prica, komplikovana situacija lepa ljubav |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 8:24 | |
| :Good: :Good: :Good: Drago mi je da se i tebi dopada Nastavi gledat. Ja sam gledala neke epkice na netu, doduse bez prevoda A slijedi jos bolje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 10:15 | |
| novi potpis :Good: :Good: :Good: ja opet nisam gledala,nikako mi ne odgovara u toku sedmice,stvarno su mogli da ubace i neku reprizu u toku dana..sva sreća pa ima preko vikenda |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 10:32 | |
| Hvala puno da novi potpis :$ i avatar. Imam previse dobri banera vise neznam koji da stavim heh :$ Joj ja mislim da ce sutra navece Savas traziti razvod od Cicek. Na tome je veceras bio kraj, onaj bivsi zarucnik od Yasemin zaposlio se kod Savasa u firmi da mu smeta : : Zeli da rastavi ih, saznalo se da Azra nema valjda rak zezela se sa njima. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Apr 2011 - 10:06 | |
| Boze pa šta joj je to trebalo : : : : nije mi ona uopšte sviđala nikako..ja sam vidjela kad je Jasemin morala da ode hitno kući jer joj je mama uganula nogu i da je ostavila Savasa,i on se kasnije nije htio da javi kada ga je ona zvala..jesu se sada pomirili? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 22 Apr 2011 - 3:36 | |
| Jesu pomirili su se. Poslije ona spremala veceru, on nije mogao da dode neko pucao na njihovu kucu. Yasemin se naljuti opet, on dode sa zvijecem i opet se pomire heh :$ A Azra pa da ne dobije otkaz kako sam skuzila. |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 10:20 | |
| Obozavam ovu seriju..predivna je...jedna od najdrazih ako ne i najdraza turska serija... SAVAS VE YASEMIN
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 10:32 | |
| I meni je bgm isto tako. Savas i Yasemin su takoo divni skupa ^^ |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 10:37 | |
| da..da su barem stw zajedno..predivan su par.. kad kaze benimle evlenir misin a ona evet evet evet......i evetttt |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 10:43 | |
| Da samo ta epkica kod nas u Bosni nije jos dosla na red hehe Da steta nisu on je ozenjen sa Burcin Bili bi preedivni skupa. Kad vidim njihovu ljubav kolika je, ja jos vise zavolim svog decka |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 18:27 | |
| aaaa...i ja gledam preko bh kanala..vec to sam na netu gledala pa sam spomenula... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Apr 2011 - 2:16 | |
| Aham gledala sam i ja to na netu. Gledam na FTV a i na netu |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Apr 2011 - 2:24 | |
| da....odmah unapred...de serija je vrh.... |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Apr 2011 - 5:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 4:34 | |
| Da, da preeeodlicna. I kako sam uspijela saznat po slikama, u onoj pucanjavi kad svi misle da je Savas mrtav on je ostao ziv : |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 4:37 | |
| da....naravno.....nemoze on umreti... dusa moja slatka SENI SEVIYORUM SAVAS BALDAR |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 8:36 | |
| Daaa :$ Murat Yildirim je odlican Zaljubila sam se u njega heh :$ |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 5:52 | |
| heehe...presladak..je uvek kazem..jao da sam na Yasemininom mestu.hjuhhh |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 8:49 | |
| Šta se dešava u ovim sada epizodama,ja nikako da stignem da gledam,sinoć sam samo vidjela kraj,kad je Savašova mama mu javila da Čiček se nije vratila kući.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 10:04 | |
| Ma da glupaca -_- smara me bgm. Isla kod Savasa u firmu i tamo vidi njega i Yasemin kako se I ona pobjegne sjedila haman u nekom kaficu evo ^^ nazvala ga i dosao po nju. On joj rekao da oce da se razvede, ona kaze necu vam biti prijetnja. Savas kupio prsten da zaprosi Yasemin Cem zaprosio Nadyu ona ga odbila nece. On se naljutio, i sad ona ga trazi kao nedostaje joj on. Ja neznam ovaj Bora nesto muti, ko fo firma bankrotirala. A on kupuje kucu To mi nije malo jasno. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|