|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 10:42 | |
| Ma Bora je meni fuj,a ona sestra od Savaša skroz je pala na njega...jao Jacky sve imas novo i sve ti je posebno potpis..Yasemin je bas lijepa sa ovom uvijenom kosom :Good: :Good: :Good: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 10:57 | |
| i meni je taj covjek preodvratan :Out: :Out: :Out: ko mu dodijeli ulogu zavodnika samo se bruka .....onu savasevu sestru samo zeli iskoristiti |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 23:50 | |
| Jeste bankrotirao..kucu je iznajmio i hoce da iskoristi i Nazan i Sevgi Neznam meni je Cicek draga...nije kriva sto se u njeg zaljubila....i shvatila je da Savas voli Yasemin i nece im smetati..... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 8:32 | |
| Jaaoo Jelena duuso hvaaala, hvaala. Da i meni je tako preeemedena jedva cekam tu epkicu Jao Bora je katastrofa da je barem lijep Odvratnu facu, aaa tek glas sto ima uh uhh. Joooj mene nervira uloga od Cicek malo malo place uff ufff. Yass i Savas preeeeelijeeepii tako su slatki |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 9:18 | |
| i mene nervira Bora,. a zaprosio je konacno
jao kako ustade i rece benimle evlenir misin..a ona odma evet evet evet... preeeeemedeenooooo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 9:20 | |
| Ooooo daaa ^^ meni se ovdje sad svidja kad kaze mami nisam joj davao nade to care :Good: Cicek je lijepa, ali malo dosadna -_-
|
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 11:04 | |
| da..rekao je..jao kraja kako je gleda sahnur....huuuuu ko da bi je ubila...ali brani nju SAVAS.... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 23:22 | |
| Ajjjjjjjjjjjjj zaprosio je???? A ja nisam gledala,ccccc moram to naći da pogledam kako treba |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 3:53 | |
| Aham da jeste ^^ ona kaze mislila sam da nikad neces to reeci. Kaze on i oces li, ona ponovi. On je ponovo pita, aaaa ona vristi evet, evet, evet :D aaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 4:36 | |
| da...to je divno bilo..kako je samo bila lepa te veceri.....i kako se zagrlise jedva cekam veceras da vidim sta ce uraditi ona sahnur.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 9:29 | |
| Pricajte sta je bilo veceras ? Bila sam u gradu sa deckom i nisam gledala :’(: :’(: |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 11:39 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Pricajte sta je bilo veceras ?
Bila sam u gradu sa deckom i nisam gledala :’(: :’(: otac od cicek je htio ubiti ali sva sreca pa se zavrsilo dobro operacija uspjesno prosla cak joj je jasemin bila u posjeti ......sprijateljile su se ......cicek odlazi u prag a saharun poziva jasemin i lejlu na veceru koja se zavrsava pucnjavom .....ali cini mi se sve da je to dijelo od saharun da njezine namjere nisu bile dobronamjerne.... to je bilo ukratko.. |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 5:41 | |
| ja sam vec znala da ce se cicek i yasemin sprijateljiti ..ali nisam znala kako..jao zanimljivoo je biloo.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 8:48 | |
| Aham Fato hvala ti :* Ja sam meni se cini citala na netu da jeste Sahnur kriva za pucanjavu. Aaaa jadan Savas vidi se da je ga to pogodilo :’(: |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 10:09 | |
| aa..rastavise se..jaoo citava epizoda..oni nikakvi jao drago mi je sto je sevgi ono uradila...nek je nazan videla kakvo je bora đubre...pihhh.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 10:21 | |
| I meni je drago zbog Bore i Nazan. A zao mi Yasemin i Savasa :’(: :’(: Cijela epkica nikakva aaaa ona luda nece da mu se jaavi :’(: |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 10:23 | |
| eee...jesi i ti pa dje ce mu se javit...dosla na veceru...sahnur bi je pogledom ubila....onda pucali im na kucu...shvatila je da su oni posebna porodica... sta da je saznala da je ozenjen...... :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 10:25 | |
| Ja bi mu se javila. Ja bi se u inat svima njima borila za njega, on jadan tuzan aaa joj Uff ova Sahnur me tako nervira |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 10:26 | |
| aaaa....Jacky...ovo je serija...gluma... na njoj je da to odglumi..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 10:28 | |
| Ma znaam ali stvarno ova serija a i Ezel me tako uzive isto kao da je stvarnost |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 11:21 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Ma znaam ali stvarno ova serija a i Ezel me tako uzive isto kao da je stvarnost
znam kako ti je jacky i ja sam totalno ufurana za ezelom...... veceras nisam gledala ali procitala sam vase postove pa sad otprilike znam sta je bilo ......ma skuzila sam ja odmah da ona saharun nema dobr namjere znaci rastali su se jasemin i savas : nadam se da cu moci pogledati reprizu... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 0:41 | |
| da..rastali se zbog tog pucnja i uvek hoce da posalju jedno drugome da je bolje da se raziđu ali uvek odu na iptal i obrisu tu poruku i ja sam se uzivila..doslo je i meni da placem...zbog njih a i zbog Ezela i Eysan... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 0:44 | |
| Aham a ne uzivim se ja puno u serije mislim nisam nikad u ove Meksicke i sve sam se smijala mami kako se ona uzivi. Ali evo odkako krenu gledat ove Turske ja se uzivim bgm ^^ Posebno u Ezela i u ovu seriju. Znam zaplakat uz Ezela :jajaja: A sinoc kad nisam uz YS tako je tuzno :’(: idu oba dvoje plazom ono noc tuzni aa joooj Fato pogledaj reprizu |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 0:48 | |
| daa..pretaznooo..danas cu opet reprize gledati....jednostavno obozavam ovu seriju.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 0:52 | |
| I ja cu gledat reprize. A ceka Teodora gdje ti zivis ? Gledas preko neta, ili preko FTV ? Ja se rijetko ovako zagrijem za neku seriju. Nakon Sortilegio nisam dugo. I onda nastupio Ezel pa sad AvC :D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|