Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Aug 2011 - 10:02
Da, prelijep kraj serije. Meni ce stvarno nedostajat :’(: Mada sam pocela pratiti Dolinu Vukova.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Aug 2011 - 6:32
Ljubav i kazna (Ask ve Ceza) Najtraženiji i najpopularniji glumac Turske, zvijezda serije ‘Asi’, Murat Yildrim predstavlja jednu od produkcijski najraskošnijih serija današnjice – ‘Ljubav i kazna’, uskoro na Novoj TV! Priča o modernom ‘kumu’ koji mora zatomiti ljubav kako bi ostao vjeran tradiciji.
Sukob tradicionalnih vrijednosti nasuprot modernom svijetu. Radnja se događa između Istanbula i istočne turske pokrajine Van koja je dugi niz godina bila pod vladavinom Armenije. Serija zadire u svijet obitelji koje nerijetko pod krinkom tradicije i bogatstva skrivaju svoje kriminalne radnje. Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Muratom Yildrimon (‘Asi’) te nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay, a u seriji se posebno ističe uloga majke Šahnur koju je maestralno odglumila renomirana kazališna i televizijska turska glumica Tomris Çetin (’1001 noć’).
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Aug 2011 - 8:50
Jaoo promo je odlican, naajzeila sam se bgm
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Aug 2011 - 9:19
ma ja da nisam gledala .....imala bi zelju gledati samo zbog ovog proma preodlican jeeeeeeee....
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Aug 2011 - 10:33
AHam da jeste, stvarno odlicno uradjeno
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Aug 2011 - 5:32
Jedva cekam da pocnem sa gledanjem ove serije,posto imam najbolju preporuku :$
Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Aug 2011 - 5:42
Rose ♥ wrote:
Jedva cekam da pocnem sa gledanjem ove serije,posto imam najbolju preporuku :$
Heh siis moja Vidjeces i sama, ja nisam vjerovala da ima bolja Turska serija od Ezela ali ima ova Sveeee tople preporuke da prattiiis
Subject: Re: Komentari serije Wed 31 Aug 2011 - 1:10
Ovako..mislila sam da necu gledati vise nijednu tursku seriju nakon Ezela,ali prevarila sam sve.Sa serijom sam zarazena i gledam svaki dna reprize(znaci ja sam spavalica zesca,tesko se meni dignuti)
Meni je Savas predivan Murat mi je predivan jednostavno..svida mi se njegova gluma i interpetacija njegova lika,nije mi naporan sa svojom romantikom prema Jasemin,pametan,kulturan,ima svoje stavove,tvrdoglav,to je pravi muskarac :Good: ne znam..slatka je ona,najljepsa mi je sa onim repom,ali ne znam kako jedva moze odoljeti Savasu,msm znamo da jedva odoljava,jer joj se svaki put pojavi osmijeh od uha do uha kad vidi da je zove(pogotovo sa Omerovom slikom) Sahnur..mogu je opisati sa nazivom pjesme Nede Ukraden:"Tijelom zena,srcem stijena".Tomris je velicanstveno glumi,jednostavno..toliko je dobro odglumila Sahnur,nekakva jaca verzija Nadide iz Tisucu jedne noci.Ja se Sahnur bojim kada ona pogleda buahaha Jednostavno,takav je dojam ostavila kod mene. Cicek mi je ok cura,cak je i samozalijevam zbog onakvog oca,eto bas je danas dosao po nju :/ Cijela je samozatajna.
I e da..Jasemin je sigurno razocarana radi Savasa,radi vecere..a on je bio cekao tamo jos prije,pa je morao otici radi Cicek..
Subject: Re: Komentari serije Wed 31 Aug 2011 - 1:59
Pomirice se oni : mislim vise puta ce on nju tako izradit, pa i za Omerov rodjendan Ali ce se uvijek miriti serija je saavrsena Vjeruj ti meni, nastavi sreco gledat Mene je Zejnep tj Nadja razocarala tu :
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
Subject: Re: Komentari serije Tue 6 Sep 2011 - 11:10
I ja sam pocela ponovo gledati,ma oni su mi kao secer...premedeni su zajedno.. prije sam sve na preskoke gledala al sad sam na novoj redivnija,bolji mi je i termin i sve.. savas i yasemin
Subject: Re: Komentari serije Wed 7 Sep 2011 - 1:07
Jooj ja nemam tog TV programa, hocu i ja ponovo :’(: Ja sam se zaljubila u njihovu ljubav hehe
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
Subject: Re: Komentari serije Wed 7 Sep 2011 - 5:54
ma stvarno su savrseni..i njih ubrajam i jedne od omiljenih parova
Subject: Re: Komentari serije Fri 9 Sep 2011 - 10:48
Heee tooo meni su najbolji Turski par def (:
Subject: Re: Komentari serije Fri 9 Sep 2011 - 11:10
Glupo mi je sta Jasemin misli da ju Savas mora odmah zaprositi.Boze,jest da iamju dijete(a Savas to i ne zna),ali trebaju se postupno upoznavati i uvjeriti se u svoju ljubav i onda pricati o necem visem. :Good:
Subject: Re: Komentari serije Sun 11 Sep 2011 - 11:05
Ma joj krice ona dijete od njega dugo
Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:13
Tako dugo?Mislim da ce Savas poluditi,i sa razlogom.
Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 9:40
I to ce saznat od Sahnur, ona ce istrazivat o Yasemin i saznace da ima sina Omera
Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Oct 2011 - 10:47
Meni ova serija faaali
Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 0:55
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Meni ova serija faaali
steta sto nemas hrvatske kanale ....ja ti nekad bacim pogled cisto da se podsjetim na ljubav Yasemin i savasa
Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 2:16
Jojj tako bi voljela da imam i ja Doma TV, tu je skoro i Sortilegio bila A baaaas mi faale, jos ona prva epkica na brodu
Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Oct 2011 - 9:00
Jaoo,kako je glumica koja interpetira Cicek izvrsno odglumila onu scenu kad govori:"Necu umrijeti zbog nje" i srusi vazu.
Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Oct 2011 - 9:09
da ima ona svojih sjajni momenata
Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Oct 2011 - 9:36
Feride Çetin je Cicek. Ona je mene tako nervirala uuuh :S
Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Oct 2011 - 9:44
i mene je nervirala al mora se priznati da Feride kao glumica imala sjajni momenta glume u izvedbi Cicek ....
Subject: Re: Komentari serije Wed 26 Oct 2011 - 9:53