|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 May 2011 - 10:29 | |
| I meni ga je isto bilo zao,valjda ce naci nekoga i on,n mi je bas simpatičan...ja mislim da ce i Savas u ovoj sedmici da sazna,citala sam u nekom tv programu sadrzaj epizode |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 0:56 | |
| y i s su mi toliko slatki da ne mogu to opisati juce sam gledala reprize i bas su mi bili medeni u onom hotelu i sve.. gledala sam najavu za vecerasnju epku i kaze da ce se valjda veceras otkriti da je savas otac..joj jedva cekam da i to vidim,bas me zanima kako ce reagovati |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 1:36 | |
| Ajjj Jelena avatar ti je koma :Good: |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 4:03 | |
| Pa Sahnur ce saznat prije i rece njemu tako da ce Yasemin odluciti da kaze, pa ona je krenula bila njemu da prizna medjutim zatkne Nadyu i njega ona ce sada ja mislim samo istrcat a Mehmet ce opet navaljivat na nju : : : : Nadya me bas razocarala, a cak sjekla i evne zbog Savasa : Meni je bas bilo cudno zasto ona govori Savasu nije Yasemin za tebe zbog jedne pucanjave je pobjegla, a ona i jest bila za to da Yass ostavi Savasa uff ufff :/ Da preeedivan joj je I u Milice potpis |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 4:07 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Ajjj Jelena avatar ti je koma :Good:
i tvoj je isto :Good: :Good:,bas sam gledala maloprije njene slike na netu,ima bas dobrih.. joj ja moram večeras gledati y&s,da viidm sta ce biti,ma onu nadyu bi šutnula na mjesec da mogu,baš me iznervirala,bila mi je skroz ok prije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 4:13 | |
| Slazem se sa tobom upotpunosti, i bila mi je sa Cemmom bas divan par. Uff a ono mala vjestica : : : Ja sam mislila ova ce serija biti mirna ono bas i u njoj svaka epkica extra Samo meni se cini nekad kao da sjeku a nekad kao da bude cijela epkica :/ YS preedivni naajvise kad volim kad joj kaze Git me seni seviyorum aaaaaa majkooo moooja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 5:06 | |
| i meni se čini da sijeku,ma ja bi nek sijeku neke dijelove ali ne njihove : neki dan,ono kad je prespavao kod nje i ujutro se probudili i kao praviće zajedno doručak,ja bas mislila gledaćemo i mi to kad ono ništa,u drugoj sceni on već kod kuće |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 5:08 | |
| Aham to da :/ aaa bice jos takvi epkica vrucih to je malo hehe nije nista jooj preeemedeeni su mi. medju njima prsti hemija i emocije stvarno uzive pravo. Nazan mi je malo luda :/ : : sada ce ona da se uda za Boru tajno uzas. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 5:13 | |
| joooj on je meni fuj fuj fuj...žao mi je nje,zaslužuje nekog boljeg od njega |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 5:16 | |
| Ma i meni je zao nje sto se tice toga glupa. A njemu je samo do njegnog novca, on mi je glup isto kao Mehmet. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 12:01 | |
| gledala večeras malo,vidjela sam da su se pomirili,Nadya adios : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 12:07 | |
| Da i sve super bilo : Da bi na kraju epkice Sahnur rekla Savasu da Yasemin ima kopile : : On u ocima punim bola otisao kod nje, ona prilazi mu pita ga sta ti je, on ko odmice se od nje u ocim suze i pita ko je Omerov otac ? I kraj epkice jedva cekam sutra. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 12:17 | |
| A joj..moram i ja da to da gledam :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 12:27 | |
| Sigurno ce mu reci nema druge. Ja bi volila da mu kaze i da se vise to rijesi ^^ Ona ce opet ostat trudna sa njim, na tom tvome avatoru smao se ne vidi, viidi se malo na mome giificu stomacic |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 12:31 | |
| jao..vidi stvarno ja nisam ni obraćala pažnju a divan ti je gifić :da: :da: ah Ask i ja se slažem da bi mu trebala reći,ja nisam ni skontala da je kao prošlo dvije godine otkada su oni prvi put bili zajedno.. |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 23:16 | |
| bas su bili preslatki kad su se pomirili,pa onda na onoj veceri aaa kako se i zavrsi majko moja,jedva cekam veceras..i ja mislim da ce mu reci,mislim nema vise svrhe da laze.. a de mi jacky reci jel zna yasemin da je savas ozenjen sa cicek,pošto ne kontam on je valjda u braku sa ovom a sa yasemin planira vjencanje,to nista ne kontam..ili su se njih dvoje i razveli a da ja ne znam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 3:42 | |
| A nezna ona za Cicek, ona misli da mu je to snaha. A on je trazio razvod od Cicek i trebaju se razvest da nitko nezna, a svojima je zaprjetio da ne smiju reci da je bio u braku sa njom. Cak je Yasemin posjetila cicek u bolnici i sprijateljile su se. I ja jedva cekam veceras. Hvala Jelena |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 22:36 | |
| jaooo sinocc...kako su bili lepi zajedno...meni se suze krenule.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 3:07 | |
| Hee slazem se sa tobom. Odlicna epizoda bila. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 22:41 | |
| Ja nemam uopšte vremena da gledam ovako u toku sedmice,a i prreko vikedna nekada uspijem gledati a nekada ne..baš mi je žao:( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 4:05 | |
| Serija je super. Sada ide sve bolje, onaj brat od Cicek unajmio agenciju od Yasemin i Sevgi da rade za njega reklamu, glupi Mehmet opljackao Savasa. Savas nasao kucu za njega i Yasemin da zive |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 4:09 | |
| jaooooo...prokleti mehmet oce da posaljE SAHNUR::::budala jaoo kad savas sazna da one zapravo za javuza rade::::hjaooo glupa nazan se udala za boru ,,...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 4:15 | |
| Ma Nazan je meni preeglupa : : kako mu sve vjeruje majko moja. Pa dobro Yavuz nije nista kriv za smrt njihovog zeta, vise je kriv njegov otac, jer je on rzao njega za ruku i opucao iz pistolja. |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 5:35 | |
| da znam...javuz je puno bolji od oca...ali savas ga mrzi....kako se samo naljutio na cicek radi njega...kaze on ti je brat samo kod tvojih..hjaooo
ali kad je dovede u kucu....kaze ona nije mi bas za firmu...a on kaze a za troclanu porodicu..hjaooo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 11:05 | |
| Veceras od pocetka nisam gledala. Nisam bila kuci, nisam upratila ko je ubio brata od Cicek ? : : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|