|
|
Author | Message |
---|
Mima :) TVNovele Novi član
Broj postova : 80 Fan-gif :
| Subject: Re: El Barco/Barka Wed 7 Nov 2012 - 23:29 | |
| ja konačno sinoć odgledala epizodu, i ovo je jedna od naj najboljih epizoda do sada, ali definitivno! Sve sama akcija, sad se izgleda "zakuvava" sve,mislim da nas u narednim epizodama čeka svašta zanimljivog. Skontala sam da je Burbuha jedan od ključnih likova, ali izgleda ćemo još dosta stvari saznati o njemu.. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: El Barco/Barka Mon 12 Nov 2012 - 6:55 | |
| omg, koliko je epizoda izašlo posle one koju smo čkali mesecima ? |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Tue 13 Nov 2012 - 0:43 | |
| Ovo je definitivno serija koja ne može da smori... Ljudi moji, pa ova poslednja je bila još bolja... jedva čekam novu... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: El Barco/Barka Wed 14 Nov 2012 - 4:57 | |
| - Dunja wrote:
- omg, koliko je epizoda izašlo posle one koju smo čkali mesecima ?
Ja mislim 3 ili 4:O |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: El Barco/Barka Thu 24 Jan 2013 - 11:11 | |
| Nadam se da ce je prikazivati kod nas. Bas bih volela da pogledam. |
|
| |
nencica TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: El Barco/Barka Sun 10 Feb 2013 - 11:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Thu 14 Feb 2013 - 1:09 | |
| Na razočaranje mnogobrojnih fanova, "Barka" definitivno neće zaploviti u četvrtu sezonu, već će ovog meseca spustiti sidro i oprostiti se od gledalaca. Španska hit serija u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Mario Kasas završiće se zaključno sa 43. epizodom. |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Fri 15 Feb 2013 - 8:20 | |
| Šteta |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Fri 22 Feb 2013 - 1:53 | |
| Totalno razočarenje.... Kraj - zbrljan. Po mom mišljenju, mogao bi biti nastavak. Taman još jedna sezona da razjasne... Ko zna.... Misliću pozitivno...
|
|
| |
nencica TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: El Barco/Barka Fri 22 Feb 2013 - 14:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Fri 1 Mar 2013 - 10:23 | |
| Počela sam da gledam pre neki dan, stigla sam do 8. epizode (1 sezona). Nerviraju me Aionoa i Gamboa. Omiljeni su mi Piti i Ulises. |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: El Barco/Barka Sat 23 Mar 2013 - 10:30 | |
| Kako je odlična bila ova tereća sezona, ne mogu da verujem. Mada, poslednja epizoda mi se i nije nešto svidela, ono kao Ulises, čas je tu, čas ne. Onaj Kinez, pa bože, baš je sladak. A Piti je jedna duša, mnogo je smešan, bilo mi ga žao kad je Dulecce nestala. Ajnoa sve lepša i lepša, kao i doktorka. Čak sam i Gambou zavolela u ovoj sezoni, sad je bio normalan nekako. A Roberto, mislim kakva gluma, nemam reči, kako je ono glumio Burbuhu, vrhunski.
Ne znam, na osnovu poslednje epizode, rekla bih da neće biti nove sezone, ali ne znam, nisam pametna. |
|
| |
Filip96 TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Godina : 28 Fan-gif : STELENA
| Subject: Re: El Barco/Barka Sat 23 Mar 2013 - 11:23 | |
| Pa i zaista nece biti nove sezone... Zbog pada gledanosti ili nzm vec cega nema nista ovo je kraj serije |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Tue 2 Jul 2013 - 1:18 | |
| E nastavila sam ovo da gledam,msm 3.sezonu.Oduševila me,epizode su potpuno neizvjesne,predobreee su! Baš mi je žao što neće biti četvrte sezone.Ulises*___* E jeste onaj Korejanac sladak xDD |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: El Barco/Barka Tue 2 Jul 2013 - 5:41 | |
| Pa i bolje da se ne odugovlači u nedogled,već da se završi.Nadam se da će je B92 pustiti kao što su najavili. |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Tue 2 Jul 2013 - 11:32 | |
| - Spoiler:
Baš mi žao Sol,ubio je Gamboa Baš sam je nekako zgotivila
Ne čitajte ukoliko ne želite saznati šta će se desiti xDD Negoo,stvarno ova 3. sezona je predobraa |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Wed 3 Jul 2013 - 3:55 | |
| Skroz sam zaboravila na seriju. Ovih dana ću nastaviti da gledam. |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Thu 4 Jul 2013 - 8:45 | |
| Evo pogledala sam cijelu seriju,pta reći?! :'( Zadnjih 30ak minuta zadnje epizode sam konstantno plakala :'( Ulises :'( Ajmeee,predivna scena kad priča preko toki-vokija sa Ainoom :'( Divnoo. Samo što mi je preglup kraj?! Joooj samo kad bi nastavili |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Fri 12 Jul 2013 - 11:26 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Sat 13 Jul 2013 - 0:59 | |
| Stigla sam do 4 epizode u 2 sezoni. Odlična serija, jedna od boljih. Kao što sam već rekla Piti mi je naj. |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: El Barco/Barka Sun 14 Jul 2013 - 6:11 | |
| Ja sam pogledao do šeste epizode - treće sezone, trenutak kada ih je napao cunami. U sledećoj epizodi biće venčanje Rikarda i Hulije. Serija je sada baš super, opuštajuća. Plašim se da pogledam finale, čitao sam da nas ostavljaju da mozgamo, a ne volim takve krajeve. |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Sun 14 Jul 2013 - 7:27 | |
| Pogledala celu drugu sezonu. Sutra nastavljam da gledam. Sad mi uopšte nije jasno ko je Burbuha, šta mu se desilo? |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Sun 14 Jul 2013 - 11:46 | |
| -Dule-, kraj uopšte nije težak za shvatit,nažalost. Mirjanna96, pa on je genije |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: El Barco/Barka Wed 17 Jul 2013 - 12:13 | |
| Pogledao sam 1. sezonu nekada, ima sigurno više od godinu i dana i sada za dve nedelje i par dana gore pogledao celu 2. i 3. sezonu. Treća - po meni najbolja sezona. Imala je najviše akcije i dosta stvari se u njoj otkrilo. Život svakog pre ulaska na brod, ali takođe ima i isto toliko pitanja bez odgovora: 1. Šta se dogodilo sa astronautima? 2. Gde su ljudi iz hotela? 3. Odakle je poleteo onaj avion i da li je Ulises izašao iz njega? 4. Na svetu su ostale 7 barke. Mi znamo priču samo o španskoj, ruskoj i francuskoj barci. Gde su ostale 4? ... ima još milion, da ne nabrajam. Nego dobro, ajde, sve su to možda sitni i zanemarljivi događaji. Što se tiče samog kraja, meni je OK, ne znam zašto ga svi kritikuju, ipak imamo neku tačnu na celu priču, mada naravno, ima i dosta zamerki. Sporedni likovi su veoma malo pažnje u finalu dobili, svega 2 - 3 minuta su ih opisivali. Videli smo da se Vilma konačno porodila, tokom cele serije bila je trudna. Ostala je na kraju sa Čo, mada kada je raskinula sa Pitijem (sa kojim je bila najbolja) očekivao sam da će ostati sa Palomaresom, nego dobro, meni je i Čo bio OK lik na kraju. Super je takođe što su Ramiro i Estela ostali zajedno, ali njihova priča u seriji uopšte nije postajala. Nisu rekli kako je prebolela Gambou, koji izgleda živi sam na drugom kraju ostrva sa ćerkom. Kako je to moguće i kako je to uspeo da izvede, samo Bog zna. Nego ajde, da pređem i preko toga. Barbuha je ostao sa Marimar, mada u jednom trenutku sam pomislio da se stvarno folirao da ima mehur u glavi. Salome i Hulijan zajedno, to se moglo i očekivati, kao i za Rikarda i Huliju. Malo mi je žao Maksa, ali OK, usvojio je onog klinca. Ne znamo šta je bilo sa Estelinim ocem i ostalim članovima iz projekta Alehandrija, da li su živi i ne. E sada... glavna misterija - Ajnoa i Ulises, po meni najsmorniji likovi u seriji. Moje mišljenje je da je ostao živ pošto je kao sedeo na onim stenama i pričao, rekao je da ni tri metka koji je dobio od Gamboa ne mogu da rastave njega i Ajnou, nešto na tu foru, tako da mislim da je živ i da je ona za njega trebala da se uda, za koga će drugog. I da, ne znam samo odakle im auto na ostrvu, ajde možda je ostao od francuza, ali odakle im gorivo. Što se tiče zadnjeg minuta, šta znam, opet se dešava kataklizma i tu se završava, dalje ne znamo šta se događa. Ne slažem se da treba snimati 4. sezonu. Šta bi se dešavalo, okean bi potopio ostrvo, oni bi se ukrcali na brodu i sve ispočetka, tražiti neko new ostrvo i bla bla, već bi vrteli istu priču. Omiljeni likovi su mi bili Hulija, Vilma i Piti, a nakon njih Gamboa. Svi ostali su mi manje - više OK. Drago mi je da sam pogledao i ovu seriju, mada kako neki kažu, meni nije bolja od Internata koji pratim treći put. Ovo mislim da je jednom sasvim dovoljno pogledati. Ne kajem se što sam toliko vremena potrošio gledajući i moj kompletni utisak, tj. ocena je 7+/10. |
|
| |
| Subject: Re: El Barco/Barka Wed 17 Jul 2013 - 21:16 | |
| Pogledala sam celu seriju, slobodno mogu reći jedna od boljih. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: El Barco/Barka | |
| |
|