|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 22:20 | |
| Ezel je definitivno otisao na mracnu stranu ulice...zadovoljstvo na njegovom licu kada je zaklao onog ubojicu kao i na kraju kada je govorio Cengizu sto ce im uciniti,kako ce ih sve dohvatiti,ubiti je zastrasujuce. Ramiz je ubijao,ali nije ubijao s uzitkom s kakvim to sada cini Ezel.(Komentar nekoga ko je gledao sinoć) Ja nisam gledala od sinoc epizodu mislim da necu ni gledati ali prema svim ostalim komentarima izgleda da je bila bas brutalna,transformacija je definitivno obavljena kod Ezela i sada je postao jedan od njih. Bade je definivno maknuta iz serije,Ezel ju je strpao u taksi i rekao da nema vise sta da radi tu,prethodno je pobacao neke kolače što je pravila : : Ukratko sadržaj od sinoćnje epizode |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 23:17 | |
| zbog Bade jako sretna. samo ja sam navijala da je sve sa noge na nogu izbaci. al dobro, bitno da je otisla :da:
e njega, ne mogu komentarisat dok sve to ne vidim. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 23:20 | |
| i ja se isto suzdržavam komentara dok ne pogledam ali fino sa prevodom,ali pogledacu tu scenu kad izađa sa Bade da vidim kako su joj letjeli kolači a i ona : |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 23:39 | |
| naisla sam na jedan komentar od jedne djevojke koji sve govori :
Kao što sam već rekla, oni koji se čude Ezelovim postupcima kao da nisu gledali ovu seriju od početka, već nekoliko prvih i posljednjih epizoda. Mi smo do sada gledali čovjeka koji se opirao postati ono što smo vidjeli u ovoj zadnjoj epki. Koliko se opirao i mislio da će moći postati drukčiji, toliko su mu drugi ucrtavali put. Ovaj čovjek učinio je sve što je bilo u njegovoj moći da se događaji iz ovih nekoliko posljednjih epizoda ne dogode. Sve. I zbog toga su ga optuživali, prozivali slabićem, i mi smo mislili kako je neodlučan, slab, a on se opirao, patio i gubio voljene. E, pa bilo bi dosta!! Jedini koji ga je razumio bio je Ujak koji je znao što će se dogoditi. Poznavao je Ezela bolje od svih. Znao je da će Ezel kad bude potrebno učiniti ono što mu je jedino preostalo. Ne mogu vjerovati kako neki misle da je imao drugi izbor. Koji? To nitiko ne piše. S policijom je pokušao. Shvatili smo da policijski aparat ne radi u korist pravde, već obratno. Poruka: sam rješavaj svoje probleme. Je li trebao skupiti svu ekipu i preseliti ih u neku drugu zemlju? Nemoguće. Je li trebao uzeti svoju obitelj i učiniti to? Nemoguće. Njegova obitelj je i Ejšan i Ramiz. Opet nemoguće. Da je stisnuo zube i srce i da je to napravio, bez obzira na Ejšan i Ramiza kako bi živio? Kao čovjek bez časti i dostojanstva, a svatko tko je gledao ovu seriju mogao je shvatiti da je Ezel čovjek u kojeg su duboko ukorijenjene te vrijednosti. Učinio je ono što je jedino mogao. Uzeo je pravdu u svoje ruke. Neka je! Ja mu se divim jer to ne može svatko. I nikakav izraz zadovoljstva na njegovom licu nije kad je zaklao onog tipa. Izraz zadovoljstva se u tim slučajevima može vidjeti kod Đengiza i Kenana, kod Ramiza samo hladnoća, izraz neminovnosti bez osjećaja, a Ezel pokazuje osjećaje, a taj osjećaj je daleko od zadovoljstva. Pomirenost s time što mora učiniti. Prihvaćanje, ali ne i uživanje. Zato i radi to tako hladnokrvno, kao Ramiz s time da se Ramizu na licu ništa nije moglo čitati, a Ezelu jeste. Prihvaćanje toga što čini, ali i ljutnja na one koje ubija jer su ga doveli do toga. I zašto je to morao napraviti? Pa jeste li vi ikada vidjeli šokiranog Temmuza, hladnokrvnog ubojicu? Niste do ovaj put. To je samo poruka koju je Temmuz jako dobro shvatio. Izraz ispred hotela je pak uz događaje koji se događaju u sobi iznad, poruka pak za Đengiza kojem se sledila krv. Ezel me je jednostavno oduševio nakon one šutljive, hladne, ponekad slabe i neodlučne osobe kakvu je izigravao do sad. A svo vrijeme je upijao, analizirao, sve mu je jasno i sve Ramizove vještine je usavršio. Zato je sad svaki njegov postupak planiran do najsitnijih detalja, svaka riječ, svako djelo. Oni koji su očekivali gledati sapunicu tipa 1001 noć, sigurno su razočarani i to je razumljivo. već sam nekoliko puta napisala da ovo nije sapunica. Napokon je serija zaživjela u punom sjaju, akcija i uzbuđenje kakvu sam od početka priželjkivala. Sada znam da me scenaristi neće razočarati, sigurna sam u to. Sve je kako su obećali, Monte Cristo u suvremenoj Turskoj. Ovo nije uobičajena melodramska sapunica kao što ih očito ima mali milijun u Turskoj i ostalom svijetu. Ovo je vrhunski holivudski projekt sa svim pravilima filmskog zanata. Zato i postiže sve više uspjeha gdje god se pojavi, a sve više ga u svijetu gledaju. Super! Go, Ezel go! Kill them all!
|
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 23:43 | |
| asto se tice Bade jedva cekam da to vidim :jajaja: iako mislim da je zastititi jer ezela kojeg mi znamo drugo se nije moglo i ocekivati.... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 23:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 12 Apr 2011 - 0:42 | |
| a vjerovatno je to,ona ako je dobra i fina i očigledno shvata da bi mogla biti povrijeđena u tom njegovom svijetu zato joj i rekao da odlazi,ona nije bila djevojka za njega,ona je više pripadala Omeru a u Ezelu Omera više nema |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 12 Apr 2011 - 0:58 | |
| ja mislim da Omer u njemu jos zivi zasto bi inace tako postupio jer nezeli da nastrada zbog njega a i zar nije u prethodnoj epki priznao ejsan da je jos voli nemoze biti s a voljeti ejsan postupio je posteno i ispravno :Good: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Spoileri Tue 12 Apr 2011 - 1:39 | |
| Ja tek sad nista ne razume... Ovo je prava krimi serija, nekad to volim, nekad bas i ne, krenulo je osvetom, a upetljao se preko svih nekih dogadja.. Ne znam sta da kazem... Ne bih volela da on postane tako hladnokrvan, da zakolje i nista da ne oseti, mislim da bi to bilo previse, mislim da i profesionalci nisi toliko hladnokrvni, da im se oko ne natomrdi kad zakolju, a ne Ezel.. covece to je ona glupavi Omer : : Mora imati u sebi ono sa cim je ziveo 25godina, ne moze sve nestati jer je krenuo da se osveti .. Jednostavno ne verrujem da ce on biti maFija poputt KEnana... mislim, brr ... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 12 Apr 2011 - 1:41 | |
| nemam pojma,ne mogu još ništa sa sigurnošću da komentarišem dok ne odgledam,po meni Omer je počeo da nestaje sa smrću Merta i mislim da je potpuno nestao sa smrću Rmiza |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 12 Apr 2011 - 1:43 | |
| Mislim da je to detalj koji se meni ne svidja, volim ja kad je on zeznut, kad je mafija, kad je ovo kad je ono, ali mnogo vise sam volela trenutke kad se osecalo da je on Omer... prevaren od strane prijatelja, pun besa, ali ne moze da mrzi nikog previse.. Sad zbog Merta je razumljivo, ali Dayi je vec poceo da me nervira, na neki nacin je sve krenulo od njega, sve zbog njega, i on je kriv za sve ovo sto se izdesavalo : : |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 12 Apr 2011 - 3:46 | |
| nije da branim Dayi ali ezel je imao izbor da bira dali ce nastaviti s tim putom ili ce se vratiti obitelji jos na pocetku ove druge sezone ....cak mu je i ramiz sinoc rekao da ga ne podrzava sto provodi istragu o kenunu zaljucak da ga htio na neki nacin zastiti! koliko je on mogao .....
svi smo vidjeli kroz cijelu seriju koliko se sam sa sobom borio sa svojim unutarnjim emocijama , za svaki pripremljeni "čin osvete" imao je unutranju borbi i svoje dvojbe s jedne strane patnja i bol, strah pomijesano s ljubavi, a sa druge strane borba sa emocijam osvete...Ezel emotivno nije uživao u osveti i on nikada to nije pokazao... on je emotivno ranjen ali nije uništen on nije hlada osoba bez duše .....zato cure pred jos ima epki do kraja vidjecamo sta ce biti nedonosimo zaljucak odmah ,to cemo ostaviti za zadnju epku ... :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 13 Apr 2011 - 1:25 | |
| Razgovor Bade-Ezel(nije moj prevod) :Ok:
E: Zasto radis sve ovo? B: Zato sto mogu. Because I can ). E: Ne možeš. Prisiliš se da se smiješ, no svaku večer kad odeš odavde, plačeš, mojom krivicom. Kažeš da ovo ne može ovako, da ćes prekinuti ovo, ali kad mene vidiš, ne radiš to jer nemaš hrabrost, jer jednom je među nama bilo nešto, nešto lijepo i ti nemaš hrabrosti da to ostaviš B. ovo sto si rekao je/ bilo je teško za slušati E. Sve je teško, Bade. Sa mnom zajedno za tebe je sve teško. Ti još to ne znaš... ( Onda kaze nesto sto ne razumijem, ali mislim da misli da jedan i drugi imaju potrebu, valjda da ostanu sami?? ) B. Napravila sam i desert (nešto blago) Pokazat ću ti. Uzmi jedan zalogaj. E. Bade, pričam ti nešto. B. Probaj to za mene. Vidjet ćeš da će ti se jako dopasti i da ćes htjeti još. E. Već želim još. B. Onda zašto ne jedeš? E. Znam da je vrlo dobro, znam to. Toliko dobro da ne bih želio da to upotrijebim/koristim. Ali necu to dotaknuti zbog tebe (Mislim da se referira i na to da neće nju taknuti). Sad tebe ne mogu taknuti, dodirnuti. Ja tebe uništavam, Bade. B. Uništavaš i sam sebe. E. Ja to zaslužujem. B. Ne zaslužuješ. Ja sam tebi dala riječ da te neću napustiti. E. Uzmi svoju riječ natrag, ja ti dajem pravo na to ( Imaš pravo na to ). B. Nedostajat ću ti, nećeš izdržat. E. Nedostajat ćeš mi, ali izdržat ću. B. I ja mogu izdržati, doista. Možda ću se malo izgubiti, bit ću zbunjena (I will be confused), ali ja sam hrabra, i čekat ću, mogu to. Ja neću rastanak. Ni ti nećeš. E. Hoću/želim B. Nemoj lagati. E. baci kolače u kantu. Kod kola, E: ovo je najbolje (misli za sve, za oboje ) |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 13 Apr 2011 - 1:47 | |
| Ja ne mogu da nadjem da oggledam tu scenu .. :S |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 13 Apr 2011 - 1:52 | |
| moram reci jako emotivan rastanak.nisam mislila da ce doci tako brzo ali nekako slutim da cemo je jos vidjeti do kraja nece to ostati na ovom rastanku..... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 13 Apr 2011 - 2:03 | |
| ja isto nisam odgledala samo sam nasla prevod scene...ma ne miriše meni ovo na kraj,mislim da će nje još da bude |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 13 Apr 2011 - 2:10 | |
| Ja sam pogledala, i definitivno ovo nece biti kraj .. Zivi bili pa videli ... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 13 Apr 2011 - 3:42 | |
| he he nema sumnje da smo prave ezelovke : svi smo istog misljenja :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 14 Apr 2011 - 10:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 14 Apr 2011 - 11:09 | |
| jesam li rekla da da ce ezel i ejsan morati spasavati dzana mislim da je to da ih malo zblizi ,,,,bice tu jos svega .... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 14 Apr 2011 - 22:50 | |
| to već novi promo izašao..on obično preko vikenda izađe evo prevoda:
Ezel : za sada,do svoje smrti,ako pogledaš negdje,vidjećeš mene.
Temmuz:onda,počnimo s njegovom porodicom
Kenan: koji god hoćeš način samo ga nosi iz mog života.
Temmuz : ovo je moj zadnji posao
Ezel: ja nisam sledeći
Cengiz: Bade...
Temmuz: mislim da trebamo početi sa njegovim sinom
Ezel: on je u putu sada
Temmuz: Mi smo u autu sada.1 minut kasnije auto će početi da se trese
Ezel: Mislim da dolazi.Po mene. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 14 Apr 2011 - 23:04 | |
| znaci napadaju sad njegove bliznje...... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 14 Apr 2011 - 23:06 | |
| to sam nekako i očekivala,najslabiji si kad se brineš za nekoga |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Fri 15 Apr 2011 - 20:47 | |
| Jadan mali Dzan,nadam se da mu se nista nece desiti :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sat 16 Apr 2011 - 0:50 | |
| "Kamo god da kreneš, vratiti ćeš se na početak. Koliko god se promjenio. Uvijek ćeš se vraćati na mjesto gdje si bio sretan. Kamo god pošao, nečeće, nemoj to zaboraviti. Svatko se na kraju vrati rodnoj kući." __________________ nadam se da ce tako kao u ramizovom citatu i da ce biti na kraju ezel napokon bude sretan .....mislim da se dzanu nece biti nista jer onda bi pretjerali ....mislim kada bi mu nesto bilo da bi onda ejsan uzela pravdu svoje ruke i poubijala bih sviju pocevsi od ezela a ja bi joj pomogla |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Spoileri | |
| |
|
| |
|