Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Jul 2012 - 10:02
VEOMA USPESNA U HRVATSKOJ IAKO SE EMITUJE U 12:30!
Quote :
Moc sudbine (La fuerza del destino) u ponedeljak, 8.18% (AMR) 39.65% (SHR), a ujedno je bila najglednija emisija na ‚HTV-u. Ovo Televisino ostvarenje je trenutno terce po gledanosti serija u Hrvatskoj
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Jul 2012 - 10:57
a koje su bile prve dvije?
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Jul 2012 - 12:58
To su "Strasti orijenta" i "Kad lisce pada". Meni je serija sasvim solidna nije nista wow,ali je "lagana" sa realnim likovima,totalno opustajuca
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Jul 2012 - 21:38
NAKON OVE, U DOBRO POZNATOM TERMINU OD 12:30 KRECE TELEVISINA ''AMOR BRAVIO''!
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Jul 2012 - 4:54
Koliko su nekada TELEVISINE telenovele imale bolje termine na televizijama. Ali, ruku na srce, i bile su mnogo bolje nego ove danas.
Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Jul 2012 - 13:55
Mislis na ovaj u 12.30?Mogu ti reci da je to i dalje jak termin za meksicke telenovele,budu medu najgledanijim u zemlji. A i slazem se da su prije telenovele bile puno bolje.
Da malo komentiram,najdrazi lik mi je Antolin Dobro nije posten,ali on je bas specifican "sivi"lik Dosta je usporedna radnja,nimalo dinamicna,uzmi jedan dogadaj te ga odugovlace.Npr,ljutnja Ivana na Luciju jer mu nije rekla istinu o Alexu,ne znam zaista materijala vise za radnju.Zaista ne znam Glavni par so-so
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Jul 2012 - 22:07
Mene nekad Ivan nervira s ovim svojim ponasnjem izgleda kao frustirano deriste ! i kako je samo zaskocio Luciju u njezinoj sobi kao seksualni manijak!
Antolin
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Jul 2012 - 23:46
Ja od kad znam za sebe na Hrt-u idu serije od 12.30
Oni su bar stalni u nečemu
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Jul 2012 - 1:35
U pravu si za HRT.Oni su oduvek emitovali serije u tom terminu. Mada, pre nekih 14 godina kad su emitovali serije ESMERALDA i LA USURPADORA, te serije su išle i u 16h. na HRT 2. Toga se odlično sećam. Mislim da su te serije ipak bile mnogo bolje od ovih koje se danas emituju. Trenutno mi se mnogo više sviđaju GLOBOVE telenovele koje se ne emituju na našim tv, ali ih ja skidam sa Interneta. Stvarno imaju fantastične priče i odlične glumce. Tako sam ,pored španskog, dosta naučio i portugalski jezik - pa mogu da gledam bez prevoda.
Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Jul 2012 - 11:24
Esmeralda i Otimacica su isle u terminu 12.30 .....u tom terminu imaju jaku dobru gledanost a 16.00 su bile emitirane Divlje srce ,Acupulco dusom i tijelom ,Zlatni kavez....
Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Aug 2012 - 18:26
Upravo gledam reprizu. Stigli su do dela kada Maripaz otkriva gde joj je sin.
Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Aug 2012 - 2:36
Quote :
Mene nekad Ivan nervira s ovim svojim ponasnjem izgleda kao frustirano deriste ! i kako je samo zaskocio Luciju u njezinoj sobi kao seksualni manijak!
Ivan zaista pretjeruje u nekim situacijama,zaista je ponekad sebican,dobro mu je rekla Lucija u San Carlosu.No shvacam ga,on je ispao velika zrtva u svemu tome zahvaljujuci Camilu(da je lijepo covjek rekao da on nije pocinio ubojstvo,Ivan bi ostao i sve bi bilo drukcije.E da,kako je Ivan napaljen
Quote :
Esmeralda i Otimacica su isle u terminu 12.30 .....u tom terminu imaju jaku dobru gledanost a 16.00 su bile emitirane Divlje srce ,Acupulco dusom i tijelom ,Zlatni kavez....
Imas pravo
E da,kakva je ono Maripaz bitch,zaista onako hladnokrvno reci Alexu da joj je sin,mozda ga je prvi put u zivotu rekla Samo da se domogne para i Ivana,eee Maripaz ne mogu se imati i ovce i novci.
Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Aug 2012 - 16:05
stvarno je od nje bilo ono hladnokrvno onako reci pa to bi kod svakog ostavilo traumu!
Lucia mi je bila odlican .igra na dobru kartu ono kad je rekla Maripaz da ju Ivan više voli od Alexa i da će ona ostati sama s njime, a Maripazina faca ....
Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Aug 2012 - 19:57
Serija je toliko "loša" da je na TVyNovelas 2012 pokupila nagradu za najbolju telenovelu .
Ima negativce i to vrlo dobre negativce . Realne negativce ne one tipa " ubiću vas sve al znam da ću završiti u zatvoru i da više ništa nema smisla al svejedno moram jer sam mnogo lud/a " .
Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Aug 2012 - 21:28
meni je serija bas onako opustajuca bez ikakvi pretjerani zapleta i intriga
Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Aug 2012 - 23:47
Don Pio wrote:
Gospođo Tores, to je samo moje viđenje serije.
I ja kažem svoje viđenje Gospodine Pio .
Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Aug 2012 - 0:04
Ne znam kako ostali gledaju na ovo, ali meni je ''La fuerza del destino'' bas ono, serija za opustanje. Ponovo je gledam na HRT-u u 12:30 a i nema puno epizoda. Meni su se svideli likovi, glumci odlicni, sve je sasvim ok. Ne mogu da kazem da sam zaludjen, trcim da je gledam, ali ovako kada imam vremena veoma rado okrenem HRT u tom terminu.
Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Aug 2012 - 0:51
koliko ucjena u jednoj epizodi da nepovjerujes vise se nezna ni ko pije ni ko placa!
Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Aug 2012 - 1:01
Na pola ste serije... 51/102
Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Aug 2012 - 1:17
Slazem se sa Stefanom,serija je zaista opustajuca(bez pretjeranih zapleta,kliseja).Meni se svidaju likovi koji su realni tj.sivi. Dosta mi je vise one crno-bijele karakterizacije likova tipicna za bajke,no nemam nista protiv takvih sapunica ako su dobro uradene.
@Pio,a nekoliko stranica prije si rekao da jedino sto vrijedi je glavni par.Ali slazem se da nemaju toliko kemije Lijepi su,ali nemaju ono nesto.
Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Aug 2012 - 16:10
-ova bi se serija trebala zvati Moc ucjene ...vise se nezna ko koga ucjenuje
-likovi Crolina i Maripaz samo mi dizu tlak
-Ivan je vise naporan samo mu je u glavi kako ce on i Lucia u krevet ispada da je seksualni ovisnik
Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Aug 2012 - 1:30
I, Maripaz dobila starateljstvo... Koliko ucena! Danas je bilo najbolje kada je Ivanu stalno sudija govorio da sedne a on nekoliko puta ''dobro mi je i ovako'', a onda i Lucia ''dobro mi je i ovako''...
Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Aug 2012 - 1:22
Danas sam prvi put primetio da je HRT pustio onaj prelaz u seriji. To su tipični prelazi u latino serijama od nekoliko sekundi sa muzikom iz nje i nekom scenom. Mislim da ih PINK nije ni jednom pustio...
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Aug 2012 - 1:28
Ne razumem kakav prelaz?
Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Aug 2012 - 2:44
Kao što je ovde na početku... tipično za latino serije...