REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next
AuthorMessage
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

Komentari serije - Page 25 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 13 Apr 2012 - 4:56

Stefane, mislim da je TELEVISA poslednjih godina malo podbacila i da bi trebali nešto da menjaju u svojim serijama.
U suprotnom,bez TELEVISE ćemo ostati i mi,i mnogi drugi.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 13 Apr 2012 - 5:38

Meni su TELEVISINE i dalje interesantne... Mislim da ne bi trebali da menjaju nista,jer su oni pre svega kuca za proizvodnju telenovela,a ne naucno fantasticnih,dramskih i ostalih serija. To sto su u poslednje vreme dali jedan ili dva termina komedijama,to je nesto drugo. Meni TELEVISA odgovara ovakva kakva je.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 13 Apr 2012 - 5:54

Za mene je TELEVISA doživela veliki pad posle serija CUIDADO CON EL ANGEL,EL TRIUNFO DEL AMOR,EL FUEGO EN LA SANGRE koje su nedopustivo loše.
Nije ni čudo što se upravo posle ovih serija publika u većem delu sveta okrenula nekim drugim produkcijama.
Ni kod nas, ni u okolnim zemljama njihove serije više nimaju ni približno onakve rejtinge kao pre 7,8 i više godina.
Sami su za to krivi, a ja bih puno želeo da snimaju onako dobre serije kao što su nekad bile LAZOS DE AMOR,EL PRIVILEGIO DE AMAR,ESMERALDA,LA USURPADORA.
Tad i jesu bili najgledaniji.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 14 Apr 2012 - 1:27

Ovde dve ok,ali ''Fuego en la sangre''? Sasvim solidna i gledljiva serija koja je i kod nas postigla uspeh. Rejting joj je znao prelaziti i 10%, što je za ovakve serije bilo odlično! ''Cuidado con el angel'' je bila uspešna kod nas ,6-7% rejtinga (mada je to najviše gledala mlađa publika) u proseku (iako je meni bila ispod proseka), kao i ''Triunfo del amor'', oko 6.5-7.5% AMR-a, i oko 25% SHR-a (takođe je ispod proseka za moj ukus). Ako sagledamo istinu,nisu više kao što su nekada bile da prelaze 15% rejtinga tj. AMR-a,ali su mogle ostati u popodnevnim terminima. Razlog više je taj što je PINK televizija sama kriva za propast ovih serija, seckanjem,ne emitovanjem i skraćivanjem epizoda. Poslednja serija koja se kod nas emitovala redono i bila veoma uspešna je bila ''Soy tu duena'' u terminu od 17:00. Ona poslednja nije ni jednom promenila termin, ni jednom nije bila ne emitovana i ni jedna epizoda nije bila skraćena,seckana ili bilo šta drugo,i kao takva, bila je veoma gledana: SHR je znao prelaziti i 30% a rejting i 8% (kretao se od 6-8% najčešće). ''Soy tu duena'' je kod nas čak imala duplu epizodu za praznik, koja je emitovana u nedelju 2.januara2011. u 17:00 kada se inače seija nije emitovala.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 14 Apr 2012 - 4:54

Stefane, za mene je serija CUIDADO CON EL ANGEL -antireklama za telenovele.Uvek sam bio jedan od onih koji su branili telenovele kada ih neko napada- ali kad pomislim na tu JAKO LOŠU seriju - ne znam kako bih ih više branio.Ta serija bukvalno vređa ljudsku inteligenciju.............
Što se tiče EL TRIUNFO DEL AMOR i FUEGO EN LA SANGRE - njihov najveći problem nije loša radnja - već to što su to vrlo bledi rimejkovi dve ultrapopularne serije EL PRIVILEGIO DE AMAR i PASSIONES GAVILLANES.
Od početka je bilo jasno da ne mogu da dostignu njihovu gledanost - što se i desilo.Bila je ogromna greška raditi rimejkove tih ne tako starih, a veoma popularnih serija koje su još uvek u svežem sećanju gledalaca.
Bolje da je TELEVISA snimila rimejk stare serije CUNA DE LOBOS kao što su najavljivali - pa odustali.To je jako dobra stara telenovela koju sam ja imao prilike da pogledam u skraćenoj verziji.Osim toga,te serija je nepoznata većini gledalaca - pa je niko ne bi doživljavao kao nečiju kopiju.
Poslednja TELEVISINA telenovela koja mi se dopala bila je TERESA ,iako ju je PINK prebacio u očajno loš termin.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySun 15 Apr 2012 - 0:40

dpdragan wrote:

Poslednja TELEVISINA telenovela koja mi se dopala bila je TERESA ,iako ju je PINK prebacio u očajno loš termin.

Zbog konkurencije ''Gumuš'' na PRVOJ koja je razbijala sa rejtingom...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySun 15 Apr 2012 - 1:07

Znam ,ali gomila ljudi nije mogla da prati TERESU u 13h.
To je isto kao i da su UKINULI seriju.
I to se dešavalo milion puta.
Zbog toga već duže vreme serije gledam isključivo preko Interneta.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySun 22 Apr 2012 - 10:43

MStefan wrote:
Ovde dve ok,ali ''Fuego en la sangre''? Sasvim solidna i gledljiva serija koja je i kod nas postigla uspeh. Rejting joj je znao prelaziti i 10%, što je za ovakve serije bilo odlično! ''Cuidado con el angel'' je bila uspešna kod nas ,6-7% rejtinga (mada je to najviše gledala mlađa publika) u proseku (iako je meni bila ispod proseka), kao i ''Triunfo del amor'', oko 6.5-7.5% AMR-a, i oko 25% SHR-a (takođe je ispod proseka za moj ukus). Ako sagledamo istinu,nisu više kao što su nekada bile da prelaze 15% rejtinga tj. AMR-a,ali su mogle ostati u popodnevnim terminima. Razlog više je taj što je PINK televizija sama kriva za propast ovih serija, seckanjem,ne emitovanjem i skraćivanjem epizoda. Poslednja serija koja se kod nas emitovala redono i bila veoma uspešna je bila ''Soy tu duena'' u terminu od 17:00. Ona poslednja nije ni jednom promenila termin, ni jednom nije bila ne emitovana i ni jedna epizoda nije bila skraćena,seckana ili bilo šta drugo,i kao takva, bila je veoma gledana: SHR je znao prelaziti i 30% a rejting i 8% (kretao se od 6-8% najčešće). ''Soy tu duena'' je kod nas čak imala duplu epizodu za praznik, koja je emitovana u nedelju 2.januara2011. u 17:00 kada se inače seija nije emitovala.
Netačno, "Kraljica juga" se takođe redovno emitovala bez seckanja, ali takođe nije ostvarila dobar rejting zbog Pinkovog dobrog termina. I slažem se sa Draganom, ja sada Televisu organski mrzim, ne znam zašto. Kada sam bio mlađi, sve njihove serije sam pratio na Pinku, ali baš sve i bile su mi interesantne. Nakon FELS, CCEA i ostalih gluposti, okrenuo sam se Telemundu i sada njega obožavam jer shvatam da su njihove serije daleko kvalitetnije i što se radnje tiče, i svega ostalog, nisu obične sapunjare kao Televisine. Od "novijih" Televisinih izdanja nisam ništa gledao, "Sortilegio" sam pokušao, ali mi termin nije odgovarao zbog obaveza i nakon toga nisam više, dok Telemundo i dan-danas ponekad pratim iako slabo gledam latino-američke serije jer gledam američke.

Ako ste zainteresovani za gledanjem telenovele "Tajna ljubav" poslednjih epizoda, tj. svih, posetite stranicu: [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyMon 23 Apr 2012 - 6:25

Meni su mnogo dobre neke GLOBOVE serije koje su vrlo interesantne,drugačije i kod mnogih uopšte ne može da se predvidi šta će se desiti.Nažalost, naša publika nije imala prilike da odgleda mnoge od njih.
Žao mi je što TELEVISA nije više ono što je nekada bila i voleo bih da se tu neke stvari promene na bolje.
Što se tiče TELEMUNDA- neke njihove serije su mi bile interesantne i vrlo neobične, ali mi se nekako ne sviđa njihov način snimanja.Sve mi deluje kao da je na brzinu snimljeno i mnogi njihovi glumci mi deluju nekako bledunjavo i neubedljivo.Mnoge njihove serije su imale vrlo zanimljivu radnju, ali ne sviđa mi se kako su ih snimali, a posebno mi smeta to što su sve njihove serije JAKO MNOGO RAZVUČENE što je, po mom mišljenju, upropastilo nekoliko zaista dobrih serija.
Ta zamerka može da se uputi svim produkcijama, ali kod TELEMUNDA je to baš mnogo izraženo.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyMon 23 Apr 2012 - 6:47

dpdragan wrote:
Meni su mnogo dobre neke GLOBOVE serije koje su vrlo interesantne,drugačije i kod mnogih uopšte ne može da se predvidi šta će se desiti.Nažalost, naša publika nije imala prilike da odgleda mnoge od njih.
Žao mi je što TELEVISA nije više ono što je nekada bila i voleo bih da se tu neke stvari promene na bolje.
Što se tiče TELEMUNDA- neke njihove serije su mi bile interesantne i vrlo neobične, ali mi se nekako ne sviđa njihov način snimanja.Sve mi deluje kao da je na brzinu snimljeno i mnogi njihovi glumci mi deluju nekako bledunjavo i neubedljivo.Mnoge njihove serije su imale vrlo zanimljivu radnju, ali ne sviđa mi se kako su ih snimali, a posebno mi smeta to što su sve njihove serije JAKO MNOGO RAZVUČENE što je, po mom mišljenju, upropastilo nekoliko zaista dobrih serija.
Ta zamerka može da se uputi svim produkcijama, ali kod TELEMUNDA je to baš mnogo izraženo.
Da, previše su veštački što se glume i ambijenta tiče, to jeste, iza toga stojim i ja, ali volim ga. enamorado
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Kf4npd

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyTue 5 Jun 2012 - 22:08

Ovako losu prvu epizodu nisam gledala.Lose thumbdown
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyWed 6 Jun 2012 - 9:30

Šta ti se konkretno nije dopalo?
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 8 Jun 2012 - 4:16

Prvenstveno gluma kod nekih.Pritom mislim na Leticiu thumbdown I njezina kuma thumbdown
Culoci me nije nesto dojmio,ali popravlja mi se dojam o njemu kako idu epizode thumbup
Laisha mi je super :) E da,zanimljiva je serija ovako kad je Ivan na faksu,Maripaz takoder,Lucia tinedzjerka thumbup thumbup
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 8 Jun 2012 - 11:23

slazem se tobom za Leticiu jako jako lose!jos onaj njezin hod dodaje tom dojmu!

Ivan mi se sviđa ,Lucia također imam dojam da ce biti odlican par! enamorado
gledam i dalje !
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 8 Jun 2012 - 12:37

Iskreno meni se serija nimalo nije dopala....
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 9 Jun 2012 - 0:18

citala sam da je serija isprava ok al da poslije postaje dosadna .da razvlace radnju .
al ipak da cu seriji sansu pa cu procijeniti!
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 9 Jun 2012 - 5:34

Oli su uspjeli razvuci radnju u 102 epizode? hahaha
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyWed 13 Jun 2012 - 2:02

Sve mi je zanimljivije sada,i gluma se poboljsala kod pojedinaca thumbup thumbup (Culoci :))
Inace,Leticia(Alicia)je otisla,hvala ti Boze,ono je prelose bilo thumbdown
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 16 Jun 2012 - 12:19

Ja gledam kad uhvatim na HRT-u i ovo sto sam dosad video mi se dopalo, pa je mozda i skinem celu.

Maripaz mi je genijalna, jos pogotovu sto je sad spajaju sa onim gejem, a ona se ne da. hahaha Otac od Mie Colucci mi je grozan, najstariji sin Saul takodje. Ne volim ni Zepedu, ali za sada nije toliko naporan.
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyTue 26 Jun 2012 - 8:32

Znas sto je dobro kod Maripaz?Sto se ona ne da ni kod starog Juan Jaimea kao ostali clanovi,on ih samo proziva i vrijeda sve do reda,a ne pogleda samog sebe?Meni je Maripaz vise nego odlicna,nesto novo u svijetu negativnih-zapravo jako realan lik kao i vecina njih. thumbup thumbup
Mnogo mi je dobar Anthony,podrska je Ivanu,ali mu i zna odrzati bukvicu :D
I Saul...ja zapravo nemam neko misljenje o njemu.Bezlican mi je,ne dozivljam ga.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyTue 26 Jun 2012 - 12:01

ma Maripaz nema dlake na jeziku thumbup

Jaime ima komicne izjave kao kad kaze zeni da vidi kakve je spalcine napravila za rucak haha
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyTue 26 Jun 2012 - 12:16

Najjaca mi je od Juan Jaimea:"Business are business" hahaha
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 30 Jun 2012 - 1:24

Mnogo mi se sad svida serija,svida mi se razvoj odnosa Lucije i ivana :D
Joj,kako smo se ja i sestra smijale kad je Ivan skocio na onaj stol hahaha
Bas bi voljela gledati bloopers sa tom scenom,mislim da su umirali od smijeha xD
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 30 Jun 2012 - 3:04

Rose ♥ wrote:
Mnogo mi se sad svida serija,svida mi se razvoj odnosa Lucije i ivana :D
Joj,kako smo se ja i sestra smijale kad je Ivan skocio na onaj stol hahaha
Bas bi voljela gledati bloopers sa tom scenom,mislim da su umirali od smijeha xD

to je bilo tako dobro .......stvarno simpaticno a on s onom facom tako medeni enamorado a tek kiss :padam u nesvest: uuuuf yaaaaa nije mi dobro :padam u nesvest:
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptySat 30 Jun 2012 - 10:55

Mnogo mi se svida serija,kako sve ide,tako je bolje :)
Svidaju mi se par David i Sandra,kemija je sasvim solidna :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 25 of 27Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next