|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:39 | |
| Msm,Davidu uloga uopšte nije legla.Sandra se ovde totalno pogubila...Meni je najviše krivo što ni ovde neću gledati Juana Feraru, ali šta da se radi....A njegov lik je maksimalno upropašten... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:50 | |
| ja sam uglavnom cula pohvale za seriju ,prodata je u dosta zemalja a imala je i dobru kritiku
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:51 | |
| Pa i Rubi je prodata u više zemalja, pa je serija nula.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:54 | |
| to je stvar ukusa al svakako se ne moze reci da serija nije imala uspeha |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:55 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Odlicnaa mi je za pocetak, sooper.
I meni. Mislim da cu pratiti seriju, mada uvek moze da postane smor, ne znam. Za sada je dobra. Moram priznati da i mene pomalo nervira sto ne prevode dobro... kao da im je tesko da nazovu nesto pravim imenom. Inace i mene nervira malo kada serije pocinju sa prosloscu, tako su me smorile i Sortilegio, Mi pecado i CME, ali dobro. Bože, da li je uopšte bitno kako će je prevesti? Stavrno mi nije jasno šta vam znači da li će biti prevedena ovako ili onako, najbitnije je da se emituje, ne? - Don Pio wrote:
- Pa i Rubi je prodata u više zemalja, pa je serija nula....
E, sa ovim se neću složiti, ali nimalo. Nikako ne možeš da kažeš da je "Rubi" serija nula, a obarala je rekordke gledanosti, znači stavrno. Serija je fenomenalna i tu nema dalje diskusije, smatram je jednom od najboljih Televisinih telenovela. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 8:58 | |
| Ja se onda izvinjavam i izmeniću iskaz:
Pa i Rubi je prodana u više zemalja, ali za mene je takođe nula kao i ova serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 9:01 | |
| tako vec moze |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 12 Sep 2011 - 20:44 | |
| - Stefy wrote:
- Srpski William Levy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Odlicnaa mi je za pocetak, sooper.
I meni. Mislim da cu pratiti seriju, mada uvek moze da postane smor, ne znam. Za sada je dobra. Moram priznati da i mene pomalo nervira sto ne prevode dobro... kao da im je tesko da nazovu nesto pravim imenom. Inace i mene nervira malo kada serije pocinju sa prosloscu, tako su me smorile i Sortilegio, Mi pecado i CME, ali dobro. Bože, da li je uopšte bitno kako će je prevesti? Stavrno mi nije jasno šta vam znači da li će biti prevedena ovako ili onako, najbitnije je da se emituje, ne?
Ne kazem da smeta, ali opet kao da je tesko da prevedu lepo, kao da ne znaju spanski brate.... A inace mislim da DZ ne stoje uloge dobrice, vise negativca... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 6:47 | |
| Odgledao sam i danas (drugi deo?) prve epizode, valjda su je pustili do kraja. :S Ovaj drugi deo je interesantniji, ima radnje, nije suvoparno kao ono juče. Ali i dalje prošlost, zanima me Zepeda i njegova uloga, kao i Sandra, ovo smara više. Mogu da ispričaju to u 20 minuta, Televisa me stvarno nervira, sve nove serije kojima sam gledao prvu epizodu ima ta prošlost i uopšte mi se to ne sviđa. Za sada mi je Maripas super lik, Kuloči me baš nervira, odvratna mu je uloga. Ivan smara, oličenje dobrog i poštenog dečka, da, da. -.- Je l' je ova glumica što glumi njegovu majku Esmeralda? Meni ona izgleda tako čudno u ovoj ulozi, sve vreme imam utisak da je slepa. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 6:49 | |
| gde je jos glumila ova glumica sto glumi mladu maripaz? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 8:11 | |
| - Stefy wrote:
- Odgledao sam i danas (drugi deo?) prve epizode, valjda su je pustili do kraja. :S Ovaj drugi deo je interesantniji, ima radnje, nije suvoparno kao ono juče. Ali i dalje prošlost, zanima me Zepeda i njegova uloga, kao i Sandra, ovo smara više. Mogu da ispričaju to u 20 minuta, Televisa me stvarno nervira, sve nove serije kojima sam gledao prvu epizodu ima ta prošlost i uopšte mi se to ne sviđa. Za sada mi je Maripas super lik, Kuloči me baš nervira, odvratna mu je uloga. Ivan smara, oličenje dobrog i poštenog dečka, da, da. -.- Je l' je ova glumica što glumi njegovu majku Esmeralda? Meni ona izgleda tako čudno u ovoj ulozi, sve vreme imam utisak da je slepa.
Da danas je bio kraj prve cele epizode. I mene smara poslost. Zna li neko do koje je epizode? Kuloči nervira strasno A sto se tice Ivanove majke, cudna je sad i glupa dosta, ali mislim da ce ona ostati i kad prodje vise godina, jer se vidi da je starija, pa su je uredili da izgleda mladje sad u proslosti... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 8:31 | |
| Serija mi se dopada jer mi se cini da nije rimejk i definitvno cu je pratiti! Osim toga obozavam glavne glumce: Davida Sepedu i Sandru Ecevariju! |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 9:25 | |
| - Stefy wrote:
- Odgledao sam i danas (drugi deo?) prve epizode, valjda su je pustili do kraja. :S Ovaj drugi deo je interesantniji, ima radnje, nije suvoparno kao ono juče. Ali i dalje prošlost, zanima me Zepeda i njegova uloga, kao i Sandra, ovo smara više. Mogu da ispričaju to u 20 minuta, Televisa me stvarno nervira, sve nove serije kojima sam gledao prvu epizodu ima ta prošlost i uopšte mi se to ne sviđa. Za sada mi je Maripas super lik, Kuloči me baš nervira, odvratna mu je uloga. Ivan smara, oličenje dobrog i poštenog dečka, da, da. -.- Je l' je ova glumica što glumi njegovu majku Esmeralda? Meni ona izgleda tako čudno u ovoj ulozi, sve vreme imam utisak da je slepa.
1. I mene takodje stvarno katastrofa razvuku tu proslost u 10 epizoda i jos stave babe i dede da glume ljude od 30-40 godina. 2. Pogledaj ovu sliku [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 9:30 | |
| @Stefy - Spoiler:
proslost je podeljena u vise etapa kad su bas mali,pa malo stariji uglavnom taj glavni deo kad se i pojavi Sandra je u 10 epizodi
@Filipe - Spoiler:
majka od Ivana,Alisija umire negde 5,6 epizoda
|
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 9:55 | |
| I da jeste majka mu glumica sto je glumila Esmeraldu Leticia |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 20:24 | |
| - Ejpril wrote:
- @Stefy
- Spoiler:
proslost je podeljena u vise etapa kad su bas mali,pa malo stariji uglavnom taj glavni deo kad se i pojavi Sandra je u 10 epizodi
@Filipe
- Spoiler:
majka od Ivana,Alisija umire negde 5,6 epizoda
Tek u desetoj se javlja Sandra... Ne mogu da verujem... Totalni smor... |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Tue 13 Sep 2011 - 22:52 | |
| Ne znam sto se Pio toliko "koprca", najmanje je milion puta rekao da serija ne valja i da je nece gledati, tako da mislim da su do sada svi ukapirali! I naravno, postujem njegovo misljenje, ali kako kaze Ejpril, sve je stvar ukusa. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 0:55 | |
| - Atlantis wrote:
- Ne znam sto se Pio toliko "koprca", najmanje je milion puta rekao da serija ne valja i da je nece gledati, tako da mislim da su do sada svi ukapirali!
I naravno, postujem njegovo misljenje, ali kako kaze Ejpril, sve je stvar ukusa. Pa i drugi su ponavljali milion puta jedno te isto, tako da ne vidim svrhu ovog tvog posta. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 1:10 | |
| Ja cu gledat kada pocne kod nas, i jedva cekam da pocne Zapeda oko moje lijepo, predivan je A i Sandra lutkica. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 1:22 | |
| Pročitao sam negde da je do 10, katastrofa. :S Možda i prestanem da gledam, jer je tek 1. epizoda emitovana, a mene su užasno smorili. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 1:54 | |
| Ja nastavljam da pratim... |
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 1:58 | |
| - Quote :
- Pa i drugi su ponavljali milion puta jedno te isto, tako da ne vidim svrhu ovog tvog posta.
Nema potrebe da se uzbudjujes i da radis ono sto drugi rade! |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 2:25 | |
| Imate download serije (sa prevodom) na nasem forumu: [You must be registered and logged in to see this link.]Hvala Marko! |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 2:49 | |
| za sve koje mrzi da cekaju dok im se epizoda skida, moze pogledati i online bas [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
sneks TVNovele Novi član
Broj postova : 244 Godina : 40 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 14 Sep 2011 - 3:24 | |
| za sad nije losa,vec me ona keva(neznam kako se zove)izludjuje ali videcemo dalje.dosta kratko traje. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|