REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27  Next
AuthorMessage
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

Komentari serije - Page 7 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 8 Sep 2011 - 11:33

Jeeeedva ceeekam
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySat 10 Sep 2011 - 3:51

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Jeeeedva ceeekam

I ja. :Good:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySat 10 Sep 2011 - 23:51

Pre oko sat vremena je bio promo za seriju, preveli su je kao "Tajna ljubavi", a navodno se emituje svakog radnog dana od 18:30h, tj. trebalo bi sutra da počne. U najavi su umesto David Sepeda, rekli David Zapeda. xD
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 1:52

Nije mi jasno zasto su stavili "tajna ljubavi" kad je naziv "snaga sudbine" skroz ok...mada ne znam ni sto se cudim kad je to PINK u pitanju xD
I ovu glupost preskacem :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 1:54

Ime je na kraju TAJNA LJUBAV.
Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 3:46

Serija mi se cini super,drago mi je sto pocinje na pinku.. :)
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Godina : 29
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 4:40

Jedino što vredi je ekipa. Ja sam odgledao na netu 10 epizoda kada je počela sa emitovanjem u Meksiku i prestao. Početak je bio toliko glup i smoran, a mogu misliti dalje kako je.
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 5:05

Ne mora da znaci da je nastavak bzv!

Da l su mogli gore da prevedu? Strasno! A u promou pominje se izraz Snaga sudbine, dok je prevod serije drugaciji. Totalno bolesno!
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 7:54

Serija ce se izgleda emitovati samo sa po pola epizode. Na sajtu stoji da pocinje u 18:20h i traje do 18:50h.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 8:54

koliko dugo traje epizoda ne mogu da verujem....MNOGO DUGOsta drugo da se oscekuje od Pinka nego da epizode serija pustaju dugo da traju xD
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 9:01

haha tako se nesto moglo i ocekivati
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 9:02

Strašno....Ići će zajedno sa TDA?
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

Broj postova : 291

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 9:13

Već odgledao celu tako da me ni ne zanima šta će Pink da radi sa njom.
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 9:23

Da, da, zajedno sa TDA s tim sto ce obe seroije trajatai po pola epizode!
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 11:09

Prve epizode su dosadne, pa cu gledati tek kad se pojavi Sandra.
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

Broj postova : 291

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptySun 11 Sep 2011 - 13:15

Prve epizode su fenomenalne, i od velikog su značaja za praćenje daljeg toka radnje.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 1:31

Gledacu vecaras. Hoce li neko snimati?
Back to top Go down
Anahi_Angel
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Anahi_Angel

Broj postova : 548
Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 2:45

Gleacu i ja...:) ali opet nisu dobro preveli ....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 6:45

Ne shavatam šta je sad toliko bitno kako su rpeveli, uvek mi je to totalno nebitno, kako god prevedu, važno je da emituju. thumbdown

Pogledao sam prvu epizodu (tj. polovinu) i nisam nešto preterano iznenađen ovim što sam video. Očekivao sam da vidim Zepedu jer sam hteo da vidim ulogu, a ono ga baš rastegli sa prošloću. Baš smaraju više, sve nove Televisine serije imaju prvo epizode iz prošlosti, pa tek onda sadašnjost. Uglavnom, ne pašu mi svi glumci, antipatični su mi neki. Pogledaću sutra nastavak prve epizode da vidim kakva će serija biti, ali sumnjam da ću dalje gledati.
Inače, onaj logo Pinka me je užasno nervirao dok sam gledao. Ne znam šta su imali da ga promene i stave ovaj stari koji je izdeformisan. Uopšte nije roze, nego bledunjav i transparentan. 🤦 Nadam se da je privremeno i da budu vratili stari.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 7:30

Odlicnaa mi je za pocetak, sooper. thumbup
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 7:47

ja nisam mogla da procenim kakva je serija jer je trajala jedva 20 minuta. ona starija lukresijina cerka mi lici na lilija rosu iz kasandre
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tda3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 7:49

AnGel_Perroni wrote:
Odlicnaa mi je za pocetak, sooper. thumbup

I meni. Mislim da cu pratiti seriju, mada uvek moze da postane smor, ne znam. Za sada je dobra. Moram priznati da i mene pomalo nervira sto ne prevode dobro... kao da im je tesko da nazovu nesto pravim imenom.
Inace i mene nervira malo kada serije pocinju sa prosloscu, tako su me smorile i Sortilegio, Mi pecado i CME, ali dobro.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 8:25

Televisine serije su takve.
Ali ne smara uopste (msm za sada)
Od koje epike pocinja da se prikazuje sadasnjost?xDD
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 8:32

Ja koliko sam gledao, nekih 15 epizoda je žešći smor...Tako da sam odustao.....
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyMon 12 Sep 2011 - 8:34

Omg, nije valjda. O.o
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 27Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27  Next