|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 3:23 | |
| - tica wrote:
- Danas mi je Jade bila extra,kako je bila srecna kad je saznala da ce Lukas da zivi sa njima.......
|
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 3:41 | |
| - Stefy wrote:
- Rosa je najgori lik u celoj seriji, tek će vas nervirati u novoj etapi kad je stara i sa njenom čuvenom rečju "Misericordia", užasna je! -.-'
Hahahaha, to nikako ne sme da izostavi. Ako se vratim svojim komentarima unatrag uvek sam govorila da bi serija bila vrh da nije nje, toliko me nervira i ide na zivce. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 3:57 | |
| Hah sto su je uopste ubacili da glumi u seriji...xD
Serija mi se mng svidja...sooper je. Boljaa mi je od orginal :P
|
|
| |
Katty Rbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1727
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 5:21 | |
| - Quote :
- Meni se iskreno serija ne svidja... i po meni nece nikad moci da postigne uspeh kao brazilska ZABRANJENA LJUBAV ... glavni glumac i glumica nisu losi, lepi su, ali samo oni !
Jaoo, ja deifinitivno moram da se ispravim ! : Gledala sam juce i danas...serija je mnogo dobra...aa obozavam je :Good: :da: ! je li neko zna sta ce biti sa Dijegom??? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 5:24 | |
| |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 7:34 | |
| poceli po 2 ep da pustaju |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 7:41 | |
| serija je sjajna, Sandra se odlicno snasla u ulozi Zade |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 9:00 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Stefy wrote:
- Rosa je najgori lik u celoj seriji, tek će vas nervirati u novoj etapi kad je stara i sa njenom čuvenom rečju "Misericordia", užasna je! -.-'
Hahahaha, to nikako ne sme da izostavi.
Ako se vratim svojim komentarima unatrag uvek sam govorila da bi serija bila vrh da nije nje, toliko me nervira i ide na zivce. ma svima ide na zivce..ubedljivo najgori lik.... |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 10:06 | |
| serija mi se stv đa ali mi je bolja žade |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 10:06 | |
| O, hvala Bogu ode Diego. Scena kada je Lucas nastradao u pustinjskoj oluji je bila super napravljena, a za Diegovu nesreću se previše primetila kompjuterizacija, al ajde. Sve dalje scene (saznanje da je Diego mrtav, identifikacija tela) su bile dobro napisane, dijalozi nisu bili loši, ali majko mila koja gluma one mama Rose. Ja sam čak umirao od smeha kad je ona počela da se dere ispred onog inspektora u kući ....
A tek ona scena kad Albieri i Luisa čekaju Leonarda ispred kuće da mu daju vest, bukvalno su rekli da je Diego umro onako ko da se to događa svaki dan...
Situacija u Maroku je puno bolja. Jade beži uz Zoraidinu pomoć kako bi pobegla s Lucasom, a njega nema... pa se vraća natrag... Zoraida vidi DVD telenovele u Latifinom playeru, stisne play i uživa u "Te voy ensenar a querer" :Good:
Dora saznala da je Edvaldo impotentan... blah... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 10:08 | |
| aahah au pravus i stvarno glume KATASTROFAA |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 10:14 | |
| - sava wrote:
O, hvala Bogu ode Diego. Scena kada je Lucas nastradao u pustinjskoj oluji je bila super napravljena, a za Diegovu nesreću se previše primetila kompjuterizacija, al ajde. Sve dalje scene (saznanje da je Diego mrtav, identifikacija tela) su bile dobro napisane, dijalozi nisu bili loši, ali majko mila koja gluma one mama Rose. Ja sam čak umirao od smeha kad je ona počela da se dere ispred onog inspektora u kući ....
A tek ona scena kad Albieri i Luisa čekaju Leonarda ispred kuće da mu daju vest, bukvalno su rekli da je Diego umro onako ko da se to događa svaki dan...
Situacija u Maroku je puno bolja. Jade beži uz Zoraidinu pomoć kako bi pobegla s Lucasom, a njega nema... pa se vraća natrag... Zoraida vidi DVD telenovele u Latifinom playeru, stisne play i uživa u "Te voy ensenar a querer" :Good:
Dora saznala da je Edvaldo impotentan... blah... Da, i meni je to bilo smešno, stvarno je loša glumica, ako uopšte može tako da se nazove. -.- Ima mnogo tako retardiranih scena s njom, pogotovo u novoj etapi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 10:15 | |
| e da i jaaa xD msm i ja sam to primetila da loše glume ne samo ona nego i diegov ćale,uopšte nije bio tužan xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 10:17 | |
| savo to za rosu si u pravu bice smesna tokom cele serije....... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 22:28 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- e da i jaaa xD
msm i ja sam to primetila da loše glume ne samo ona nego i diegov ćale,uopšte nije bio tužan xD Vise je plakao njegov kum nego on. |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Jan 2011 - 22:56 | |
| Rosa je BLJAK! Užasna je i već mi ide na živce! Mogu da zamislim kakva će da bude kasnije, kad je u 10. epizodi ovakva! Mislim da su malo poranili sa dešavanjima u seriji! Glavni glumci se zaljubili u 1. epizodi, obavili "pos'o" u 8., jedan lik poginuo u 6.! Ali dobro, ne žalim se, serija je extra! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 0:15 | |
| Pa brža je radnja od originalne verzije, svi to kažu, a i bolje je jer se i ovde kasnije odugvlači, a ako je ovde tako, neću da znam kako je u originalu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 2:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 3:01 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 3:08 | |
| I ja sam danas gledala.... Bas mi se svidelo kako je Jade igrala....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 3:11 | |
| Nisam gledao ni danas ni juče, uvek zaboravim ili me mrzi da palim TV. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 5:49 | |
| Ide bash brzo, jer pustaju po dve epike. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 6:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 6:21 | |
| Šta je bilo na kraju? Nisam gledala zadnjih 10-ak minuta. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 6:58 | |
| Uj ja zaboravila sta bilo danas na kraju..x.DD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|