| Komentari na slike,novosti.. | |
|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 6:28 | |
| Pa da pise tu na linku u Sarajevo i u Bihac Cojce nema sanse da propustim :hoPhOp: :hoPhOp: :hoPhOp: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 6:41 | |
| he he he a meni je najblize ja sam od bihaca udaljena samo 30 minuta : kako je tek meni bilo kada sam to procitalaaaaaaaaaa steta sto dolazi samo na jedan dan u bihac.... mirela i jelena onda od mene veliko hvala sto ste ga prizvale (tesekkruler) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 8:42 | |
| Ih od mene Sarajevo 3 sata :D a Bihac isto sig mozda i vise :D neznam.. Ugl namucicu se dok skuzim kako da dodem, ali ima da dodem heh |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 9:07 | |
| Meni treba oko 9h do Sarajeva, pa vi vidite... OMG... Hahaha. Ali za njega vredi putovati i do Turske, a ne do Sa ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 9:22 | |
| Ahahaha ta ti je dobra :Good: Istina bgm ja sam se vec sa frendicom dogovorila samo ako dode :$ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 10:04 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 10:07 | |
| Aaa tek ja ^^ ja neznam sta bi uradila bgm. Prvo bi ga poljubila, pa nek bude sta bude xD |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 10:39 | |
| hej ezelovke meni je najbitnije da ovo bude istinita informacija i da on nam dođe .......a ostalo ce dođi sve spontanim put..mislim da netrazim puno jednu fotku i neka mi se nasmijesi samo kako on to umije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 11:01 | |
| |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 1 Apr 2011 - 11:39 | |
| kako glupa šala...ja sam danas vec razmisljala kako doci do sarajeva ili bihaca nije bitno..
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Sat 2 Apr 2011 - 0:13 | |
| Hahahaha, i kao satro on ovo napisao, ma i ovo je prvoaprilska sala, mnogo on gleda USK portal, zabole njega za te gluposti, a i snima 357 epizodu, hahahaha. OMG... Pa nemoguce je, jedino ako ne produze seriju u nedogled... Ja se radujem sto ne dolazi, verujte da jos kad bih ga videla, ne bi mi bilo dobro, majke mi, ja sam i ovako pukla totalno, jos ako ga vidim, kako onda da se zamislim sa drugim muskarcem, ovako, bolje neka ostane neka fantazija koju ne mozemo videti : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Sat 2 Apr 2011 - 0:40 | |
| : : : : : : Nemogu da vjerujem ja sam se ponadala ono pravo :’(: :’(: Mada i ovo pismo mi djeluje onako nekako -_- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Sat 2 Apr 2011 - 2:27 | |
| Mislim da je i to drugoaprilska laz... Mnogo on prati te portale.. A smesno je pismo, bas pravo, Ali je hteo doci ubiti onog ko je to napisao, haha. Dzengiz i Ali kazu da idemo da nije daleko, ali ce me tako odvojiti od ejsan, hehe. Lepo je pismo iako sumnjam da je to on napisao. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 4 Apr 2011 - 0:46 | |
| jelena slike su mi predobre s snimanja epke sto smo mi gledali u cetvrtak.....he he he oni se zabavljaju na snimanju dok mi grizemo nokte i nerviramo se zbog ejsan.. danas je ponedeljakkkkkk napokon treba bi dnevna doza ezela |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 4 Apr 2011 - 1:20 | |
| meni su isto odlične dok mi grizemo nokte,i pokušavamo da saznamo o čemu se radi oni uživaju : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 3:38 | |
| Joj onom pismu ko fo od ezela sam se ismijala :jajaja: bas se vidi da je i to laz |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 3:44 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Joj onom pismu ko fo od ezela sam se ismijala :jajaja:
bas se vidi da je i to laz neki mi kazu da je istina da dolazi a da je ono pismo bilo prvoaprilska sala ....vidjecemo kada doce mjesec maj sigurno ce biti neki informacija oko toga ako bude dolazio.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 4:20 | |
| Za ono da dolazi neznam. Ali Ezelovo pismo je sigurno. Zar i tebi nije cudno ahahaha :$ Pogotovo ono ja sam uvijek u stanu a i ako nisam kljuc se nalazai joj sad sam zab gdje pise da se nalazi :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 9:16 | |
| Hehehehe, Jacky upravo to, hahaha.
Fato ne sumnjam da je najgledanija ali uopste :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 9:22 | |
| Ahahah to mi je vise kao ono sto ima Pismo Onuru xD
A da slazem se to drugo sa tobom ^^ ovaj Ezel me sve vise obara bgm :$
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 10:37 | |
| sto se tice njegovog dolazka rekli su mi javiti isiguran datum pa vam budem rekla ai ja cu na netu pretrazivati dali ima kakvi info.....sto se tice gledanosti meni je jako drago jer citam da je druga sezona docekana na noz u turskoj s strane kriticara?pa me ta novost raduje |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 11:25 | |
| ja znam da je prošla epizoda u turskoj bila na 7.mjestu gledanosti zajedno sa dnevnikom i svim tim emisija,zapravo jedina serija među prvih 10,št akritičari govorili njihova stvar,ljudima se očito sviđa :Ok: baš ću pogledati kakvo je stanje bilo i ove sedmice |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 11:29 | |
| Ma kritika uvek ima, ja sam prva imala kritike kad sam tek pocela gledati, jer mi je prerasla u previse kriminalisticku seriju, ali sad jednostvano jedva cekam epizode, ne mogu da docekam vise da rtl daje, trebao bi i petkom po dve epkice, ne zna koliko bi nas usrecio... majke mi .. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 11:35 | |
| pogledaj jelena pa nam javi :Ok: daj boze da bude petkom jer tri dana biti bez ezela kao u pustinji bez vode ali sumnjam u to jer rtl ima projekat HTZ i kada emisije idu uzivo to bude petkom.....istina kritika uvijek ima ,bez obzira sto je krimanlisticka meni opet odudara od ostalih serija i bice mi na prvom mjestu :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 5 Apr 2011 - 11:38 | |
| Sad sam odgledala scenu kad Ramiz umire, nema prevod, ali moglo je to biti malo bolje, malo tragicnije za Ezela, za ovo ono, mislila sam da cu umreti od placa, ali samo su mi malo oci zasuzile... Trebali su to odraditi malo dirljivije, ipak je on glavni junak ove price ... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. | |
| |
|
| |
| Komentari na slike,novosti.. | |
|