| Komentari na slike,novosti.. | |
|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 3:12 | |
| po nekoj logici prica se mijenja s ubojstvom ramiza ako to po scenariju nije bilo planirano... po ovom dosad viđanom scenaristi nas navlace da nece biti bas neki lijep zavrsetak....
|
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 3:29 | |
| A sta sam ja citala mislim gledala neke slike na netu Ejsan sa onim Kenanom neprijateljom od Ramiza ocel biti medju njima sta ili ? |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 7:27 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- A sta sam ja citala mislim gledala neke slike na netu Ejsan sa onim Kenanom neprijateljom od Ramiza ocel biti medju njima sta ili ?
hoce ona ce zivjeti s njim znaci na federalnoj kada ih bahar vidi : to su bile epke za stani pa gledaj po emitovanju ftv je brzo sustigla drugu sezonu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 8:13 | |
| Aham pa nasla ja neke banere u Turskoj svi rade Eysan i taj Kenan. Pa da na FTV i na BHT 1 ima i Subotom. A ovako kada reklamiraju da ima EZEL u 20:00 prekazuju onog Mehmeta iz Gumus Ja mislim da ce oni odma pustat 2sezonu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 8:26 | |
| on ce biti nekoliko epizoda zvat ce se Sekiz....i ja mislim da nece prekidati to samo rtl radi gluposti.....jos amo daju cetiri dana . : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 8:49 | |
| Stavrno jos 4 dana na RTL :/ zasto to : : Ma bolje i sto je BHT1 promjenio termin A ti ne gledas na BHT 1 i na FTV ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 10:42 | |
| mislila sam na to da prikazuju samo 4 dana :Ok: i meni je to malo.... ja gledam na rtl..ali veceras sam gledala bht sta ces nisam si mogla pomoci hvatala me kriza za ezelom : vidjela sam i da ima subotom ..kada bi tako bilo i rtl ...bila bi najsretnija |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 11:15 | |
| a mislim da je logično štp na rtl-u puštaju samo po 2 epizode sedmično,da nije tako sustigli bi i one u turskoj,a jednom sedmično da ga gledam je premalo :Ok:
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Fri 8 Apr 2011 - 11:33 | |
| - zvjezdica wrote:
- a mislim da je logično štp na rtl-u puštaju samo po 2 epizode sedmično,da nije tako sustigli bi i one u turskoj,a jednom sedmično da ga gledam je premalo :Ok:
znam da si upravu Zvjezdica :Ok: ali ja kada bi se pitala ezel bi bio svaki 24 sata : he he he he |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Sat 9 Apr 2011 - 1:26 | |
| Da, da ima i na BHT1 i na FTV Subotom Aaaaa ja saam za njim poludjela kao i za Muratom :$ Naaaaajljeeepsii su bgm ^^ Seerija Ezel vrh vrrhova Ova mi je epka od sinoc super. Kad Ezel kaze Bahar ko je aaaa Preelijeepi su steta sto ce umrijet ona :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Sun 10 Apr 2011 - 23:59 | |
| odlični su ovi novi avatari Mirela |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 0:17 | |
| Ejsan je stvarno A drago mi je da sam natumbale i ove ona i Omer... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 1:43 | |
| jeste bas,kako mi je samo slatka na ovom tvom aw,crvena joj boja tako dobro stoji :Good: :Good: a sviđa mi se kao par i sa ovim glumcem što glumi Omera |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 2:01 | |
| Pa zato jer su ovde covece nekako svi lepi na svoj nacin, u ovoj seriji ... Ezel, Bahar, Ejsan, Ali, Tefo, Sebnem .. Znaci svi su lepi... I ovaj Omer je meni bombastican .. samo previse mlad, vise volim Ezela, ali i on mi je super, njih dvojica se bas dosta lice, ovaj ce biti jos bolji od Ezela kad ostari jos malo, hehe. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 2:08 | |
| hoće,i onaj mali Džan je baš lijepo dijete zamisli ga sa jedno 25-26 : Meni Omer i Ezel imaju isti pogled,iste oči..ma svi stvarno :Good: :Good: izuzev,barem meni ,totalni autsajeder |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 2:10 | |
| E da, ja govorim o ekipi sad za sad, kad se cupkica pojavi, ne znam kako cu nju podnositi ... A dzan mi je sad privlacan, kao dete, bas bas bas bas je prelep.. Mogu misliti kakav ce biti kao zreliji. A Omer i Ezel su bas slicini, isti osmeh kad utonu oci i tako to ... Mnogo dobro su to uklopili, ista visina, isti stas... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 2:14 | |
| Vidi se da su bas sve pažljivo birali : ma meni se ovde sve sviđa,od glumaca,radnje,muziku i da ne spominjem,ma sve mi je odlično urađeno :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 3:25 | |
| slike su odlicne i ja sam odusevljena kako paze na svaki detalj cak i Dzan ima slicnosti s Omerom i ezelom..... vidjela sam najavu ezela za naredne epke najavili su novu ezelovu simaptiju bilo mi je doslo da placem :’(: ezel u nju gleda kao u anđela . spominjali su nesto sebnemovu izdaju zao mi je tefeeeee.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 4:23 | |
| A jooooj,sad slijedi taj period..ja cu da se ubijem,jadan Tefo i meni ga je baš žao |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 4:45 | |
| Meni je bas cudno da je Sebo izdale svih njih ... A jojjjj sad se zaljubljuje u cupkicu, kako mi je to odvratan deo :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 4:46 | |
| A Šebo nije njih dobrovoljno izdala,nego je oni konstantno drogiraju i na taj način izvlače informacije iz nje,mislim da Temuz to radi.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Mon 11 Apr 2011 - 4:49 | |
| Presltko je sto si stavila. BTW Omer u potpisu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 12 Apr 2011 - 1:46 | |
| Kako je lep video koji je postavila Fata, ljubav ljubav ljubav |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Tue 12 Apr 2011 - 3:30 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Kako je lep video koji je postavila Fata, ljubav ljubav ljubav
MA ja ti zbog ti njihovi scena koje su pune emocija i kada si pruze svoje rukice kao da je vrijeme stalo u tom trenutku zbog tih sitnica vjerujem da ce ljubav pobijediti..... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. Wed 13 Apr 2011 - 6:17 | |
| he he he vidi se ko je lijep Cansu _ejsan |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.. | |
| |
|
| |
| Komentari na slike,novosti.. | |
|