|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Mar 2011 - 2:30 | |
| Nije bila nova epizoda.Trenutno se na PRVOJ prikazuje! |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Mar 2011 - 2:38 | |
| Da upravo gledam... : Ja mislim da ona baba nece dati Elenu Montekristu... |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Mar 2011 - 6:44 | |
| Nisam gledala ovu epiku totalno sam se izgubila kad su ono prikazali film umesto serije doduse tad sam bila kod drugarice pa nisam ni gledala ....Ali opet sad nikako da se smilujem da je odgledam...
|
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Mar 2011 - 9:32 | |
| koja je epizoda trenutno na 1.? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Mar 2011 - 9:47 | |
| - Alejandro wrote:
- koja je epizoda trenutno na 1.?
Danas je bila 74. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Mar 2011 - 9:49 | |
| 76 / 117 Tako bi trebalo da je danas isla 76 epzioda.Mada mozda je i koja ep manje,jer 1-2 epizode se nisu emitovale jer su isle reprize nekih emisija i neki filmovi,tako da ne znam hoce li to biti nadoknadjeno ili sta vec.Uglavnom oko 75 epizode EDIT:Pretekao me : |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Mar 2011 - 0:52 | |
| - hari_95 wrote:
- 76 / 117
Tako bi trebalo da je danas isla 76 epzioda.Mada mozda je i koja ep manje,jer 1-2 epizode se nisu emitovale jer su isle reprize nekih emisija i neki filmovi,tako da ne znam hoce li to biti nadoknadjeno ili sta vec.Uglavnom oko 75 epizode
EDIT:Pretekao me : I ja msm da je 76 epika ..A seriju nisam gledala skroz od pocetka pa nzm dal su se prikazivale prve dve epike ali ako nisu to je bas glupo ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Mar 2011 - 1:37 | |
| Ja stvarno ne rzaumem sto stalno seckaju tu seriju..te ovaj film te ova serija...nikako da pocne na vreme i normalno da se emituje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Mar 2011 - 2:39 | |
| Nije 76., trenutno se emituje 75. jer dve epizode nisu emitovane. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Mar 2011 - 5:05 | |
| Sada mi je serija mnogo bolja nego pre. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Mar 2011 - 5:54 | |
| - Stefy wrote:
- Nije 76., trenutno se emituje 75. jer dve epizode nisu emitovane.
Hvala na obavestenju |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Mar 2011 - 19:10 | |
| Hoce li Elena otici na lecenje? |
|
| |
Anna-Maria^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 38 Godina : 29 Lokacija : Dreams ^^ :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 27 Mar 2011 - 9:26 | |
| meni je ova serija ocajna... :// na pocetku sam stvarno bila sretna jer volim eli ali na kraju razocaranje sve je nekako nejasno kao serija za djecu je, ma sta ja znam... opet neki telemundov shit, nerealni ii boga pitaj sta... :P |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 27 Mar 2011 - 10:07 | |
| - Anna-Maria^^ wrote:
- meni je ova serija ocajna... ://
na pocetku sam stvarno bila sretna jer volim eli ali na kraju razocaranje sve je nekako nejasno kao serija za djecu je, ma sta ja znam... opet neki telemundov shit, nerealni ii boga pitaj sta... Meni je ovo sve samo ne serija za djecu : : Ja sam pogledao seriju jos dok se prikazivala na telemudnu,i skroz ok serija.Nije mi medju omiljenima i najboljima ali opet mi nije ni najgora. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 27 Mar 2011 - 10:58 | |
| - MStefan wrote:
- Hoce li Elena otici na lecenje?
Hoće, već je u bolnici. Mislim da smo svi uglavnom razočarani serijom jer su promoi pre početka serije biti fenomenalni i serija je obećavala previše, međutim od tog obećanja ništa nije bilo jer je upropašćena preokretom duha u ELENA CONTRA ELENA. -.- |
|
| |
Anna-Maria^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 38 Godina : 29 Lokacija : Dreams ^^ :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 29 Mar 2011 - 1:00 | |
| - hari_95 wrote:
- Anna-Maria^^ wrote:
- meni je ova serija ocajna... ://
na pocetku sam stvarno bila sretna jer volim eli ali na kraju razocaranje sve je nekako nejasno kao serija za djecu je, ma sta ja znam... opet neki telemundov shit, nerealni ii boga pitaj sta... Meni je ovo sve samo ne serija za djecu :: Ja sam pogledao seriju jos dok se prikazivala na telemudnu,i skroz ok serija.Nije mi medju omiljenima i najboljima ali opet mi nije ni najgora. ne mislim u doslovnom smislu za djecu nego metaforički... nezz neki djelovi nemaju smisla i takooo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 29 Mar 2011 - 21:50 | |
| po meni je serija onako nije ni najbolja a ni najgora nesto izmedju... |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Thu 31 Mar 2011 - 1:00 | |
| serija je super..svidja mi se..zanima me da li ce majka od elene kalkano,latonja da se vrati kod alene k. ili ce do kraja serije da ostane kod nene? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 31 Mar 2011 - 2:53 | |
| - Mica Voli Lucero wrote:
- serija je super..svidja mi se..zanima me da li ce majka od elene kalkano,latonja da se vrati kod alene k. ili ce do kraja serije da ostane kod nene?
Negde pred kraj će Nena, Anakleto i Latonja da žive u vili, a zatim će se Nena i Anakleto vratiti u svoju kuću, i vratiće se u predzadnjoj epizodi. ;) |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Thu 31 Mar 2011 - 4:03 | |
| gledala sam danas posle sigurno 2-3 nedelje Brt valjala sam se od smeha kad je eduardo vezao monitekrista i hteo da ga udavi :jajaja: :jajaja: koomaaa :DDD |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Apr 2011 - 22:32 | |
| negativci su ok, serija ovako i nije nesto,nema neku radnju |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 0:54 | |
| Ove epizode su fenomenalne. Bash mi se dopadaju i zanimljive su jako. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 2:36 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ove epizode su fenomenalne.
Bash mi se dopadaju i zanimljive su jako. Da epike su sve bolje i bolje :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 2:57 | |
| Bas je bilo zesce kad je Eduardo vezo Montekrista i trazio mu da kaze gde je Elenina beba... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Apr 2011 - 3:33 | |
| Aham jeste, dobro kada mu je na pamet palo da su mogli bebu da zamene i stave neku drugu...ali ipak nije on sam razmislio nego mu je rekla korina..xD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|