|
|
Author | Message |
---|
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 3:03 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Pa meni su ipak MC y JM jedinstveni, ali i ovde su prelepi.
A scena sinoc kad se tusira, pa u ono auto je stvarno BOLI GLAVA )) Joj daaaaaaaaaa |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 3:17 | |
| Po meni su oni isti kao i u CCEA... hah kraj je bio mng dobar, a Max kao...uf sto lepa devojka, prelepa )) Auto od Maxa je vrh. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 3:43 | |
| meni lepse izgledaju ovde oboje Maite je mnogo lepa,slatka |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 3:54 | |
| i mnei su oboje mnogo lepsi ovde... |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 4:12 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 4:28 | |
| jao da zaboravila sam Stefy hvala punoooo na epizodama i molim te snimaj celu seriju do kraja i postavljaj nam epizode, jer je serija super i bice mnogo zanimljiva do kraja Unapred hvala!!!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 4:33 | |
| Ako bude bilo dowoljno downloadera, postavljaću, ako ne, prestajem. ;) |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 4:38 | |
| One scene iz proslosti su uzasne-bolje da je Maite glumila Victoriu u mladosti,kako je onom Mehiji ikako palo na pamet da Victorii Ruffo uplete one kikice i da joj da igra mladu devojku. A vrhunac svega je sto Eduaro Santamarina koji igra Juan Pablovog oca Oktavia tu,je isto godiste kao i glumac Diego Olivera koji glumi Juan Pabla. Dakle otac i sin koji imaju isto godina,starsno,kako mu je samo to palo na pamet,ne verujem. Oboica imaju 43 godine...starsno...
Dakle jedino su donre scene sa njih dvoje,zbog njihove hemije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 4:42 | |
| - Stefy wrote:
- Ako bude bilo dowoljno downloadera, postavljaću, ako ne, prestajem. ;)
Ma Stefy ima dovoljno downlodera i sama vidis da ti svi zahvaljujemo i jedva cekamo nove epizode pozzz |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 6:43 | |
| treca epizoda je sooper, samo mi se ne dopada sto vise scena ima sa Viktorijom, i bla bla...a ne sa Levyrroni. Ali znam da ce vise biti ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 6:49 | |
| Danas su isekli scenu između reklama kada Maks vozi auto do manastira. -.- |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 7:33 | |
| ma oni stalno seku,tako kada sam snimao teresu prodju reklame totalno druga scena |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 7:50 | |
| Ok, samo kažem, ja ću snimati sa Pinka celu seriju, ne pada mi napamet da snimam sa nekog drugog Pinka jer seckaju, pa da ne ispadne da ja seckam. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 9:35 | |
| zar ovo danas nije bila 5 i 6? |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 9:53 | |
| danas sam gledala i jedna stvar mi nije jasna, maksimilijano i ona devojka su fazon deca viktorije i osvalda?? jesu oni usvojeni, i kako to da je ta devojka koja osvalda naziva tatom zapravo njegova ljubavnica??? |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 9:57 | |
| nije ona ljubavnica Osvaldova vec cerka... Maks je sin Osvaldov iz prvog braka..a Fernanda je njihova zajednicka cerka to jest Viktorijina i Osvaldova |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 10:11 | |
| ahaaa...a ja bila u tripu da mu je ona ljubavnica xDDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 11:28 | |
| - Ejpril wrote:
- zar ovo danas nije bila 5 i 6?
Jeste, ali je to kod nas jedna epizoda jer je su epizode za insotrano tržište po 45min, a ne 25. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 18:14 | |
| |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Thu 20 Jan 2011 - 20:51 | |
| hvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 1:22 | |
| I ja sam primetila da su sekli neke scene...kakve budale :Out:
|
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 1:39 | |
| Jučer sam bila kod roditelja i oni mogu gledati Pink preko Totaltv, sva sretna sa cu gledati seriju na velikom ekranu sa prevodom, ali kod prvih reklama razocarenje, isjekli su baš dobre scene. Da li se to cesto dešava? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 1:44 | |
| ja sam juce primetila da su isekli scene a u prethodnim epizodama se nesto i ne secam da su sekli, ali videcemo vec kako ce biti nadalje..samo se nadam da vise nece da krate..bolje nek pustaju vremenski manje ali bar nek ide sve a ne da krate i da ubacuju reklame bez ikakvog reda gde god stignu...inace serija je vrh a tek ce biti svasta..i ova veceras epizoda ce biti super, kad razgovaraju i kad je vec prvi put slaze Wili tacnije Max Mariu..uzivajte i obavezno gledajte!!!! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 1:58 | |
| Pa jedino i gledanost ima serija sto Levy i Perroni glume A inace da je netko drugi serija uopste nebi imala neku gledanost, nije nesto posebno ono Sinoc sam zab gledat Imal ova serija reprizu ??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 2:02 | |
| Tacno Vildana, ali meni je serija i veooma zanimljiva kada oni glume...iako je smor meni je uvek najj ) Valjda ima u 06:00 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|