Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Thu 20 Aug 2009 - 4:45
vrh serija!!!!!
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Thu 20 Aug 2009 - 8:59
Ma one su mnogo lepe.
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Thu 20 Aug 2009 - 9:23
Extra je serija...danas je bila cool epka...kako je bilo smesno kad je Ricky Montana hteo da puca a pistolj je bio prazan...zao mi je Analie kad se seti Johnnya
lepotica ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1793 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : en mi mundo buscando ♥
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Fri 21 Aug 2009 - 1:16
Slazem se..a Riki je extra kad kaze ubi me,pucaj aposle nekoliko minuta. .ne nemoj da me ubijes..hehe
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Sat 22 Aug 2009 - 0:12
jao i ja sam cula da ce na kraju da bude bas bezveze, Marijani ce vratiti lice, al ce danijel da bude sa Anali. Da li je to istina sto sam cula? Mogao bi neko da napise otprilike kako ce se zavrsiti? Iako moze neko da mi postavi pesmu iz ove serije, jer je stvarno vrh!
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Sat 22 Aug 2009 - 3:16
Na kraju serije ce Anali da uzme lice Marijane, a Marijana sa Licem Anali ostaje sa Danijelom
*M*E*L*I*S*A* TVNovele Novi član
Broj postova : 64 Godina : 27 Lokacija : Bar,Montenegro
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Sat 22 Aug 2009 - 4:33
JAO MOJA OMILJENA SERIJA,OBOZAVAM JE :srcemoje: EXTRA JE!!!!!!!!!!!
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Sat 22 Aug 2009 - 12:51
heh nedugo posto sam pitala sta ce da bude na kraju, odgledala sam kraj na youtube (kako se samo nisam pre setila).Ja mislim da je serija zavrsena u skladu sa njenim naslovom, odnosno serija se zove zena s analijinim licem... mozda je malo glupo sto je anali uzela lik druge zene.... po mom misljenjju su obe trebale da zadrze isto lice...heh kako bi to samo zabavno bilo hehe ))
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Sun 23 Aug 2009 - 1:28
joj ova serija mi je trenutno omilena..od kad se vratila prava analia serija je super :jupi:
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Tue 25 Aug 2009 - 10:08
serija je vrh!!
*RW para siempre* TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 30 Lokacija : .daleeekooo.....sa Felipeom...<3
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Wed 26 Aug 2009 - 1:55
obozavam ovu serijuuu.......sta cu kad se zavrsiii...... :e: :jupi:
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Wed 26 Aug 2009 - 2:04
me too :JIO:
Toca97 TVNovele Novi član
Broj postova : 29 Godina : 27
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Thu 27 Aug 2009 - 19:44
extra je serija
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Fri 28 Aug 2009 - 12:17
serija je odlicna...ja je nisam gledala od pocetka,jer nisam stizala davala se od 20.00 h,a ja sam u to vreme najcesce zauzeta...iako ima oko 180 epizoda ni u jednom trenutku nisam primetila da se radnja razvlaci ili nesto slicno...serija ima drugi sablon od standardne spanske tv novele...specificna je i to mi se svidja...Elizabet mi je prelepa...i cela glumacka ekipa je super... :jupi:
unique angel TVNovele Novi član
Broj postova : 79 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : tu negde...
Subject: Re: KOMENTARI SERIJE!!! Fri 28 Aug 2009 - 22:13
JaOOO...Ja sam gledala kraj serije..i super je bilo na kraju..bas je gotivna serija..Moja ominjena!!!!!!!!!!!
serija je odlicna...ja je nisam gledala od pocetka,jer nisam stizala davala se od 20.00 h,a ja sam u to vreme najcesce zauzeta...iako ima oko 180 epizoda ni u jednom trenutku nisam primetila da se radnja razvlaci ili nesto slicno...serija ima drugi sablon od standardne spanske tv novele...specificna je i to mi se svidja...Elizabet mi je prelepa...i cela glumacka ekipa je super...
Slazem se..Ja sam na pocetku ludela za ovom serijom a kada su promenili termin gledala sam je kako kad imam vremena...a ko je gledao kraj jel moze samo da mi kaze da li ce Marijana imati svoj lik ili ko ce imati njen lik i sa kim ce biti Danijel?Ima toliko prica pa me sve zbunjuje...!?)
Ajooooj ko ce cekati...xDDD Gledala sam sam kraj kad Daniel i (neko sa licem Anali)odlaze a pre toga se ta neka sa licem Anali i neka sa licem Mariane pozdravljaju...sa kad se pojavi neka 10-a sa licem Mariane...xDD
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
wau...nisam znala kraj...neocekivano malo inace serije je zanimljiva...specificna i def drugacija od drugih spanskih serija....i po samoj tematici i desavanjima...ugl svidja mi se samo jeste malo duza serije...ali sve serije su u poslednje vreme duze....ja isto vise volim krace al sladje al dobro...i ovo nije tako strasno
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Ova serija mi je najbolja serija. Skroz je drugacija od ostalih. Mnogo mi se svidja cela serija, a najvise Elizabeth Gutierrez, mnogo sam je zavoleo dok sam gledao seriju. Odgledao sam jednom na 'netu, gledao sam prve 87 epizode na Pink-u, i sad gledam od 68. epizode na Pink M. Kraj je extra!