REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

KOMENTARI SERIJE!!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AuthorMessage
ceca i sladja
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
ceca i sladja

Broj postova : 251

KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 _
PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptySun 28 Aug 2011 - 11:35

Nije losa serija.
Back to top Go down
pamela93
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
pamela93

Broj postova : 582
Godina : 31

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyTue 30 Aug 2011 - 6:49

prlepa je srija i drago mi je sto mogu ponovo da je gledam... :)
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 19 Sep 2011 - 21:17

Najbolja serija IKADA sNIMLJENA!!! thumbup :D jea
Back to top Go down
Alexandro
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Alexandro

Broj postova : 190
Godina : 29
Fan-gif : KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 556w

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyWed 5 Oct 2011 - 9:59

telenovele NO.1 na mojoj listi...svakako najbolje sto se poslednjih godina daje od Telemunda,pored telenovela "Djavo Zna Vise" i "Moje Srce Insistira"...
Back to top Go down
https://www.facebook.com/TelenovelasEnCorazon
tutankamon85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
tutankamon85

Broj postova : 295

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptySat 26 Nov 2011 - 4:50

opet cu da je gledam bas mi se svidela, pajkani su strava
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 28 Nov 2011 - 9:14

Pogledao prvu epizodu na BN, pošto definitvno nije vredelo gledati na Pinku(sečenje,skraćivanje...).Pa ovako:

1.Gabrielu Porasu definitivno ne stoje uloge negativaca. Totalno veštački, sirovo, mlako....Ne dopada mi se nimalo kao negativac. A lik mu je odvratan.
2.Ko je prevario Maritsu Rodriges da učestvuje u ovom projektu, samo da mi je znati? Ni njoj uopšte ne stoje uloge negativki...bar ne ovakvih....
3.Zuly Montero je dobro počela, ali na kraju će se pretvoriti u užas...
4.Karpan...Ista stvar kao i za Maritsu...Šta mu bi da učestvuje u ovom?

Nimalo mi se ne dopada...Naravno da neću pratiti....
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 28 Nov 2011 - 11:59

Veliku gresku pravis, serija je fenomenalno uradjena i koncipirana.
N° 1
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 28 Nov 2011 - 12:01

Možda,ali ne volim takve stvari.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 28 Nov 2011 - 22:57

Najezio sam se sinoc gledajuci 1. epku posle 2 godine .. Nostalgija. :D Definitivno telenovela N° 1 !!!
Po meni,svim glumcima su legle uloge . Poras je mnogo bolji kao Riki nego kao ,npr. Danijel u Prisioneri. Karmen (Zully) i Sara (Maritza) su mi definitivno ovde omiljeni likovi. :D Zully je bez greske donela ulogu psihopate!
Back to top Go down
Zeciiicaa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zeciiicaa

Broj postova : 1

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyTue 6 Dec 2011 - 9:44

Da ja sad ne bih citala 20 stranica :p da li neko moze da mi kaze gde da nadjem epizode sa prevodom..?? Pre su bile na you-tubeu ali su skinute...da li bilo ko moze da mi kaze gde ih mogu nacii? Hvala unapred :) inace serija je mnoogooooo dobra. i obozaavam je :p
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyTue 6 Dec 2011 - 20:50

Zeciiicaa wrote:
Da ja sad ne bih citala 20 stranica :p da li neko moze da mi kaze gde da nadjem epizode sa prevodom..?? Pre su bile na you-tubeu ali su skinute...da li bilo ko moze da mi kaze gde ih mogu nacii? Hvala unapred :) inace serija je mnoogooooo dobra. i obozaavam je :p

Mozes pronaci seriju kod nas na forumu,samo trebas da sakupis 200 postova. :)
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 12 Dec 2011 - 8:58

Sveukupno gledano - to je jedna od boljih telenovela.
Ali,mislim da su malo preterali sa likom Karmen.
OK, što je neko veći negativac - to je radnja interesantnija, ali baš je suvišno da neko bude istovremeno i prevarant i prostitutka i lopov i masovni ubica.
Po meni , to je glavna zamerka.Samo da je taj lik bio bar malo NORMALNIJI - bilo bi mnogo bolje.
Back to top Go down
.::.PeRrOnItA.::.
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
.::.PeRrOnItA.::.

Broj postova : 208
Godina : 27
Fan-gif : Teresa <33

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptySun 18 Dec 2011 - 6:02

Gledala sam prije na pinku,ali serija mi se nije nesto posebno svidela.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptySat 31 Mar 2012 - 0:32

Opet gledaam.Ahhh <33
Najbolja serijaaa ikadaa <3
Back to top Go down
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyThu 24 May 2012 - 7:03

Ova serija je predivna.Ima jaku pricu!
A Ely je prelepaaaaaaaa *___________*
Posebno kad glumi negativku. Namig
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 25 Jun 2012 - 2:37

Ja sad ponekad gledam na GEM-U, tamo je vec stiglo skoro do kraja, kad je Sara poginula i to.Ely mi vise ni u jednoj seriji nije bila toliko lepa kao ovde.Inace meni je serija ok,gledala sam je na pinku i sad ponekad ovde, mada nista spektakularno xD.Muzika iz serije je odlicna thumbup .
Back to top Go down
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyWed 18 Jul 2012 - 7:07

Ja ovu seriju trenutno gledam na jednoj televiziji.
I super je.Dok se emitovala na PINK-u nisam je gledala,uopste je nisam gotivila.Sad mi je extra.Analia je prelepa.Radnja serije je dosta dobra. :D
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyWed 1 Aug 2012 - 18:19

Večeras u 20:10 na BN-u poslednja epizoda!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyThu 2 Aug 2012 - 8:16

Ponovo sam pogledao poslednju epizodu:

Puna iznenadjenja, zanimljiva, dobro uradjena. Viki dolazi u totalno novom svetlu. Smrt Karmen je bila strasna... Montana je zavrsio onako kako i zasluzuje - sam! Dosta je bilo vencanja (cak cetiri) u poslednjoj epizodi. I naravno, kraj kada Anali uzima Marijanin lik. Veoma su podeljena misljenja o toj poslednjoj sceni, jednima se svidelo, drugima ne... Kako sam se samo najezio kada sam video da pise FIN... Uf. :D
Sada idem da gledam fudbal, a najverovatnije pocinjem sa ''Alguien te mira'' samo ne znam da li cu radnim danima u nekom od termina ili cu subotom omnibus (izreklamirali je za vreme poslednje epizode ''El rostro de Analia'' pet puta)... xD
Back to top Go down
Martica123321
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Martica123321

Broj postova : 31

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyThu 9 Aug 2012 - 1:57

Moja najdraža serija,obožavam je,nezz za vas ali ja bih je gledala i tisuću puta...
Back to top Go down
latinac
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
latinac

Broj postova : 901
Fan-gif : KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 371249480

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 14 Jan 2013 - 4:33

Uvodna špica - TV Pink
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
https://www.youtube.com/user/emdtvideos
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyMon 14 Jan 2013 - 5:43

Gledala bih opet, odlična.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

Broj postova : 3921

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyThu 22 Aug 2013 - 10:55

Odlicno,odlicna je serija.
Back to top Go down
ElCazador
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
ElCazador

Broj postova : 239
Godina : 34

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 EmptyWed 6 Nov 2013 - 2:08

Dobra serija,interesantna zamisao...Ne svidja mi se sto se pojavila Ana Lusija i oni svi njeni klonovi su nepotrebni...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: KOMENTARI SERIJE!!!   KOMENTARI SERIJE!!! - Page 16 Empty

Back to top Go down

KOMENTARI SERIJE!!!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16