Nije zaljubjena u oba dvojicu,nego samo u Lorenza. Dns je bio kraj na RTL-u,tako glup kraj..Martin je bio zaleden,pa se odledio..sta jos,aha Vanesa i Federico,Natalia i Gustavo su se vjencali.. mala Aurora je pozeljela za svoj rodendan da bude kao mama,da bude uspavana ljepotica
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 3:43
koja mala aurora.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 4:41
Cerka od Lorensa i Aurore... : A, da, zajedno su i Lorenso i Anhela
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 6:35
jel se ovo i dalje prikazuje kod nas?? zato sto sam cula da su prekinuli xD
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 6:42
Prikazuje se :da:
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 6:42
Prikazuje se svakog radnog dana od 12:00 na PRVOJ!
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 6:44
''Aurora'' ima onibus vikendom, ali termin je katastrofa - 05:30...Takodje ima i reprizu u jos gorem terminu - radnim danima od 03:45!
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 8:29
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovde mozete da ostavljate primedbe za termin: [You must be registered and logged in to see this link.]
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 9:28
Termin je odlican dok smo na raspustu, ali posle :Out:
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 21:01
Ja mislim da je ovo letnji termin, valjda ce posle promeniti
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Komentari Thu 21 Jul 2011 - 6:02
Gledala sam i gledala i skontala da je serija uzas. Pa tu se ne zna nista,ni ko pije,ni ko placa xD
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Thu 21 Jul 2011 - 6:13
Meni je prvo bila uzas, kad sam pogledao 5 epizoda, ali sam nastavio. Tek sam danas "javno" izjavio da je grozna
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Komentari Thu 21 Jul 2011 - 6:17
Ja sam se bas razocarala. Prva epizoda me odusevila,a sad ovo ocajno je :/ Ne podnosim onog Sesara,Blanka mi je onako,tu i tamo,razmazena je Jel zna neko sta ce dalje biti? Eto,ne svidja mi se,ali me zanima I izvinjavam se fanovima,bez uvrede
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 1:06
Konacno sam ukapirala ovu seriju,msm na to da postoji samo jedna Aurora. Blanca mi je bas slatka :
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:14
Meni je ubedljivo najjaca scena -Elizabeth:"Hvala ti draga sto si me spasila!" -Liliana: "Ja nisam ubica." -Elizabeth:"Ali zato ja jesam!" i baci je sa krova :jajaja:
Last edited by FanSte Pall Mall on Mon 25 Jul 2011 - 8:18; edited 1 time in total
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:15
Pero yo si!!! :jajaja:
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:19
Ahahaha..ja sam se valjao
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:19
Nisam gledao seriju odavno...gledacu sutra.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:21
I ja! Najjace je posle kad se cereka :jajaja:
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:27
To,to :DDD ...Ma i bolje sto se tako zavrsilo,ne bi bilo zanimljivo da je ova napast ispricala sve :D
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:40
U poslednje vreme pratim je onako iz dosade. Trenutno mi je zanimljiva, mada nije nesto.xD
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:44
Svaka epka je zanimljiva na svoj nacin,jer u svakoj ima nekih desavanja(serija nije usporena kao ovi televisini trashevi)...Samo treba da se dobro skoncentrises :D
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 13:10
Serija je užasna, kada sam pogledao ovaj video, shvatio sam da je stvarno smeće:
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 15:12
Bas je fora,sto?! Prica i jeste dobra za neki holivudski film. Al' meni je najzesce ovo glasanje,hahahaha :jajaja: Napravise novinari biznis,boli ih uvo :
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 15:48
Stefy wrote:
Serija je užasna, kada sam pogledao ovaj video, shvatio sam da je stvarno smeće: