|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 0:21 | |
| |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 0:26 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 0:37 | |
| Aau, swastaa, to je glupo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 0:38 | |
| Ma pocetak je odlican,svu su cijelu seriju poslije pokvarili |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 2:44 | |
| ja se najezim pri samoj pomisli da ovo pocinje sutra..nista mi se ne svidja, ni radnja ni glumci :Out: |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 2:57 | |
| mislila sam da ce neku bolju seriju pustiti, ali nmwz gledacu i ovu |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 5:07 | |
| mozda nekad iz dosade pogledam |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 6:38 | |
| Ako vas zanima detaljan sinopsis, imate na forumu u temi "Sinopsis i uloge". Neću gledati. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 7:49 | |
| Meni se mnogo dopada sinopis, radnja. Ali mi je glupo to sto ona na kraju umire, totalno bezveze. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 8:03 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Meni se mnogo dopada sinopis, radnja.
Ali mi je glupo to sto ona na kraju umire, totalno bezveze. - Spoiler:
Ne umire na kraju, već negde kod polovine serije, valjda. Ima puno epizoda bez nje.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 8:16 | |
| - Stefy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Meni se mnogo dopada sinopis, radnja.
Ali mi je glupo to sto ona na kraju umire, totalno bezveze. - Spoiler:
Ne umire na kraju, već negde kod polovine serije, valjda. Ima puno epizoda bez nje.
Aa : : Znaci ja nemogu da verujem, od odlicne serije sigurno su napravili uzas. |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari Tue 24 May 2011 - 9:18 | |
| - Spoiler:
umire negdje oko 90-100.
|
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 2:18 | |
| jbt,ja neznam sta je sa sarom.tako je bilo i u seriji "oluja" pre par godina kad je glumila.isto je imala nekih problema sa produkcijskom kucom ili kako se to vec zove pa su zato morali da ubiju njen lik,i sada se i ovde isto to desava,ali ipak,ona mi je jedna od najjj glumica .. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 2:20 | |
| Ona je kao 20 godina zaledena,te se zaleduje. Medutim Martinov sin radi kao lijecnik u toj klinici u kojoj je Aurora,medutim Lorenzo(taj tipp kojim Auroira ima kcer,on je plesac,on je i dalje zaljubjen u Auroru)je tata od Martina,koji su slicni kao dva jajeta(Martin je izgledao kao Lorenzo u mladosti) |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 2:29 | |
| ja tek sad nista ne razumem.cekaj,onaj plavi,lorenzo on je sin od tog martina koji je auroru zaprosio na pocetku serije ili...?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 2:51 | |
| Eugenio glumi Lorensa dok je bio mlad,kasnije matorog Lorensa glumi Pila
a Eugenio takodje glumi Martina,sina od Lorensa u sadasnjosti |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 3:02 | |
| |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 4:39 | |
| Prve epizode su najbolje kasnije je serija promasaj. Epizode sa prevodom za skidanje naci cete ovde(za one koje to zanima) [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 6:40 | |
| Gledao sam na prekide prvu epizodu. Ne sviđa mi se serija, glupo mi je što Eugenio glumi Lorensa u prošlosti, jedva sam provalio. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 7:14 | |
| nisam gledala danas, niti me zanima |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 8:12 | |
| Meni se serija mnogoo dopada, nadam se da ce tako biti do kraja.xDD Eugenio je plav dok je Jorge crn, i to mi uopste ne ide kao neka kombinacija, malo je glupo sto su uradili da budu otac i sin i da Eugenio glumi Leorensa u proslost. |
|
| |
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 9:43 | |
| Danas sam gledala prvu epizodu,ne cini se losa serija...samo mi bezze sto sam negdje procitala da ce Aurora poginuti ili sta vec.....bezze " longdesc="22" /> |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 20:52 | |
| jeste to glupo ja sam prvo mislila da je to trik da se poveca gledanost kao i sa TEEP al ova stvarno ode iz serije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 22:29 | |
| Ona uvek na pola seriju zeli da ode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 May 2011 - 22:49 | |
| da samo sto nikad nije otisla stvarno sve do sad xD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |