|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 30 May 2011 - 9:20 | |
| heh...a zanimljivo je sada, mada znam da ce biti kasnije propast. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 4:02 | |
| Ova serija je počela da se prikazuje kod nas?! Ne mogu da verujem, totalno sam neupućena. Kada? U kom terminu? |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 6:51 | |
| Svakog radnog dana od 14.00 na Prvoj Tv... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 7:14 | |
| Užasna je serija, ali užasna. Ne sviđa mi se uopšte, gledao sam nekoliko scena. -.-' |
|
| |
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 8:34 | |
| Moj prvi utisak je da je serija zanimljiva... Za sada mi je najzanimljiviji lik Blanka... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 11:12 | |
| Takodje... Mada mi je malo glupo, Blanka je Aurorina kcerka -.-... Huh... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Tue 31 May 2011 - 22:04 | |
| Sad su isto godiste,tako da je po mom misljenju bolje da ostan na tome da su sestre,nego da joj kazu da joj je Aurora mama... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 2:40 | |
| One nisu isto godiste,samo imaju isto godina( ) aurora je neko 1970 godiste,a Blanca je 1990. |
|
| |
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 3:42 | |
| - Quote :
- One nisu isto godiste,samo imaju isto godina
Da li neko moze ukratko da mi isprica sta je bilo danas, posle onoga kada je Aurora rekla Ines da je cula da je Blanka mrzi? |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 6:57 | |
| onako je serija bacim pogled kad imam vreme
|
|
| |
Teenagedream* TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 8:14 | |
| Moze neko da mi kaze kako se zove ona pesma u prvoj epizodi kad se oni upoznaju u onoj diskoteci ? :'D Ono kad je on ugleda |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Jun 2011 - 8:15 | |
| - Rose ♥ wrote:
- One nisu isto godiste,samo imaju isto godina( )
aurora je neko 1970 godiste,a Blanca je 1990. Hahhaha .... Moja greska.... Na to sa mislisa,sad obe imaju oko 20 godina..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 1:27 | |
| - Quote :
- Da li neko moze ukratko da mi isprica sta je bilo danas, posle onoga kada je Aurora rekla Ines da je cula da je Blanka mrzi?
Ovako,ja ti mogu ispricati ono najvaznije dogadaje,ali takve detalje male nisam zapamtila.Ja msm da je rekla da su oni krivi za to. - Quote :
- Da li neko moze ukratko da mi isprica sta je bilo danas, posle onoga kada je Aurora rekla Ines da je cula da je Blanka mrzi?
Aurora i Lorenzo?njihova je pjesma vivir sin ti,ali moze biti i Aurora.stvarno ne znam Ustvari,nemaju ni isto godina,samo Aurora ima 40,a Blanca 20 Aaa Blanca je dobila bliznace,Vannesa bebu..a Aurora je dns rodila( (Blancina djeca i Vannesina beba su od Cesara) |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 2:58 | |
| OD SUTRA SE UKIDA REPRIZA "AURORE" OD 07:10 NA PRVOJ! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 3:50 | |
| pa kad bandini prelazi u 9 h vecera mora biti repriza a ATM ko zna kad.rano ujutru |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 6:05 | |
| Aurora bi trebala da ima cetrdeset godina,ali nema,jer je sa dvadeset godina zamrznuta i sad kad su je odmrzli ima dvadeset godina,sve se promenilo sem nje... |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 7:07 | |
| Pa i ja tako kontam Aaa,koja glupost,sta ukidaju reprizu,sad ne mogu ni to da gledam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 8:33 | |
| ja tako ne kontam,jer je proslo 20 godina od njezine smrti,a ona je umrla kad je imala 20 godina. Znaci ona ima 40 godina,ja tako kontam,samoo se njezin fizicki izgled nije promijenio |
|
| |
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Jun 2011 - 14:02 | |
| Pogledala sam sve epizode do sada na 1-oj tv.Serija mi je za sada super.Videcemo kasnije sta ce biti...Glupo mi je sto ce Sara otici iz serije. A sta ce biti na kraju sa Martinom i sa Blankom? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Jun 2011 - 3:47 | |
| Uj glupost da nema repriza...preterali su. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Jun 2011 - 4:34 | |
| - Quote :
- A sta ce biti na kraju sa Martinom i sa Blankom?
Serija se snima jos(barem mislim) |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Jun 2011 - 5:07 | |
| meni se ne svidja serija,a glumci su super. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Jun 2011 - 6:14 | |
| - Rose ♥ wrote:
-
- Quote :
- A sta ce biti na kraju sa Martinom i sa Blankom?
Serija se snima jos(barem mislim) Ne lupaj, molim te. Snimanje je završeno još pre skoro pola godine. o.O Znam da će Blanka ostati sa Sesarom i da će imati dete, a za Martina se ne sećam. :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Jun 2011 - 7:03 | |
| Okej,nisam znala. " longdesc="22" /> Blanca i Cesar imaju dvoje djece blizanca,Santiaga i Simona. |
|
| |
Puljica TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Jun 2011 - 22:48 | |
| koje su epizode bile u cetvrtak i petak? jel ima mozda neko link da pogledam?odkad nema reprize,pogubljena sam -.-'' e da,pitanje.sa kim ce na kraju biti Aurora>? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|