|
|
Author | Message |
---|
Nadie como yo ^^ TVNovele Redovan član
Broj postova : 3507 Fan-gif : Fan
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Nov 2010 - 22:40 | |
| I meni ce biti mng zao kada se bude zavrsila.. : :’(: |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 0:09 | |
| Jojj,jos malo se zavrsava steta |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 2:21 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 2:22 | |
| Bas mi je zao sto je kraj,nedostajace mi Marselo : ,zbog njega sam najvise pratila seriju ....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 2:24 | |
| meni je drago sto se zavrsava ;) |
|
| |
M. TVNovele Novi član
Broj postova : 154 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 6:49 | |
| I kraj :( Lep je kraj, samo mislim da su ga mnogo skratili. Moglo je to bolje Ali jbg :( |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 7:00 | |
| zavrsi se lola... : : |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 7:19 | |
| Konacno kraj, dosadila ova serija pravo... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 8:44 | |
| Gledala sam kraj i zvale se 10 min xD nikad FIN xD jedva cekam teresu ;))) |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 9:38 | |
| Iskreno serija nije bila nesto posebna,mogli su malo bolji scenario da odrade,ali ok,ja sam ovu seriju najvise gledala zbog Marsela..... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 9:58 | |
| meni je serija bila jako lepa posebno deo kod Galeanovih i u baru i kad je Lola zivela sa Marselom i Lorensom malo su bolje mogli kraj,mozda malo vise to vencanje,reakcije drugih ljudi i td... al serija je definitivno mnogo bolja od ostalih serija koje se trenutno prikazuju zbog bolje glume |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 10:05 | |
| Super je serija samo ti sto su je pustili su je dosta skratili i nisu prikazali neke delove na kraju serije....obozavala sam da je gledam.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 10:33 | |
| sad nisu skratili,ovu poslednju sam gledala i na netu i danas na tv-u,sve je bilo isto... |
|
| |
Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 11:36 | |
| Koliko vidim, misljenja se razlikuju u vezi ove serije, ok je sve to, ali da je serija promasaj, e pa nije, daleko bilo. Tacno je da je kao "crtani film", ko sto neko rece, tj. kao bajka, ali je izuzetno kvalitetna bajka sa izvanrednim glumcima, koji su fantasticno odigrali svoje uloge. . . A sto se glavnog para tice, po meni je malo bzvz ocenjivati seriju kao losiju ili upropascenu zbog toga sto su oni malo bili zajedno, tj. zato sto situacija nije kao u drugom serijama. Bolje i to nego da se glavni par stalno svadja, pa miri, sto je tipicno za sapunicu, a ovde je to drugacije. Ovde nema tipicnih zapleta, laznih trudnoca, ljubavnica, patetike i sto je najvaznije, nema lose glume. Glumci igraju likove primerene svojim godinama. Prica je zanimljiva, komicna, bas lepo osmisljenja, razradjena, posebno ovaj poslednji deo sto se mnogima nije svideo, meni je fantastican. . . mogli su malo da produze poslednju epku, slazem se, da vidimo jos te reakcije, ali dobro, u svakom slucaju cista 10! |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 22:00 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Pogledajte ovaj link. Skratili su deo kada se vencaju u crkvi. To nisu prikazali. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 22:01 | |
| I nisu prikazali kako se Huana izvinula Loli za sve, a ova joj oprostila. Mnogo mi je zao sto su skratili. :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 22:28 | |
| - Daniel wrote:
- Koliko vidim, misljenja se razlikuju u vezi ove serije, ok je sve to, ali da je serija promasaj, e pa nije, daleko bilo. Tacno je da je kao "crtani film", ko sto neko rece, tj. kao bajka, ali je izuzetno kvalitetna bajka sa izvanrednim glumcima, koji su fantasticno odigrali svoje uloge. . . A sto se glavnog para tice, po meni je malo bzvz ocenjivati seriju kao losiju ili upropascenu zbog toga sto su oni malo bili zajedno, tj. zato sto situacija nije kao u drugom serijama. Bolje i to nego da se glavni par stalno svadja, pa miri, sto je tipicno za sapunicu, a ovde je to drugacije. Ovde nema tipicnih zapleta, laznih trudnoca, ljubavnica, patetike i sto je najvaznije, nema lose glume. Glumci igraju likove primerene svojim godinama. Prica je zanimljiva, komicna, bas lepo osmisljenja, razradjena, posebno ovaj poslednji deo sto se mnogima nije svideo, meni je fantastican. . . mogli su malo da produze poslednju epku, slazem se, da vidimo jos te reakcije, ali dobro, u svakom slucaju cista 10!
potpuno se slazem... a serija ce mi bas faliti : |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Komentari Fri 12 Nov 2010 - 23:06 | |
| A bas mi se svidela zadnja epizoda ono kraj kad se ljube ono gledam i moja mama(posto i ona gleda)ja joj kazem covece kad ce kraj ugusice se ljudi kol'ko se ljube |
|
| |
Lu 1302 TVNovele Novi član
Broj postova : 109 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 15 Nov 2010 - 2:47 | |
| serija je odlicna...a i poslednja epka je bas lepa...super je bila serija |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Mon 15 Nov 2010 - 4:36 | |
| Odlgedao sam poslednju epizodu...Nije bila loša.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 15 Nov 2010 - 10:57 | |
| zavrsila je ok |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 15 Nov 2010 - 11:01 | |
| Daniele...slazem se sa tobom meni se mng svidela serija kao i glumci obozavala sam da je gledam...zao mi je sto se zavrsila.... : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 16 Nov 2010 - 8:39 | |
| nsm gledala kraj :(((( gledacu na netu. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari Tue 16 Nov 2010 - 8:58 | |
| Samo hvala Bogu kad se ova propast zavrsi!!! |
|
| |