|
|
Author | Message |
---|
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Oct 2010 - 9:17 | |
| Ko ne zeli da zna sta ce se desiti unapred, nek ne otvara spoiler... @FanSte Pall Mall - Spoiler:
Akiles ce umreti od srcanog udara ili cega vec (ako vec nije), a onaj advokat sto je pricao cesto sa njim ce doci i kazace Loli da joj je deda sve prepisao, svo bogatstvo koje je imala... U pocetku ce se dvoumiti da li da ga prihvati i kroz glavu joj je prosla jedna recenica koju joj je Akiles dok je ziv uputio kako kada dodje vreme bice nagradjena i da tu nagradu ne odbija... Naravno, prihvatice bogatstvo i otici ce u prestonicu... Stanovnici Ornerosa ce misliti da je ona ubila Akilesa i da je u zatvoru... U isto vreme odlazi i Marselo u prestonicu, zavrsava studije i objavljuje knjigu, ali se ni u jednom momentu tamo ne srecu... Na podrucju Alto Del Junke ce se srusiti ona stara kuca i sagraditi ogromna kucerina... Tuzno je sto Marselo tek u zadnjoj epizodi saznaje da joj je Akiles deda i da je ona vlasnica te kuce, da ima bogatstvo, da nije samo sluzavka u toj kuci... Po meni je kraj zbrzan, videces vec, nista necu da ti pricam unapred vise da ti ne kvarim dozivljaj serije... : |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Oct 2010 - 11:17 | |
| Aaaa xtra...Akiles je vec umro,strefila ga srcka kad je opalio pusku prema Marti.... Hvala ti...kraj i ne zelim da znam,ne bi mi bilo zanimljivo :D |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Oct 2010 - 20:09 | |
| Jooj extra su epizode,prvi spojler sam otvorila,ali drugi necu jer hocu seriju da gledam! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Oct 2010 - 20:43 | |
| ja sam jos odavno postavila sadrzaj epizoda cele serije [You must be registered and logged in to see this link.]pa ako nekog zanima nek cita |
|
| |
M. TVNovele Novi član
Broj postova : 154 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 1:10 | |
| Serija Lola je zanimljiva jako..Strasno me zanima sta ce danas biti kada umire Akiles Barasa... Mislim da nema jos puno epizoda... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 1:11 | |
| ima ukupno 140 epizoda,dakle nema još mnogo |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 1:30 | |
| Da A jel znas zasto nece Marselo danas da se venca sa rodjakom?? |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 6:10 | |
| zato sto Prisila nece hteti zbog svega sto se izdesavalo i pomerice datum vencanja, a Marselo i Lorensa ce se sloziti... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 6:45 | |
| Ni netreba da se venca sa Prisilom......... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 7:13 | |
| tako ce odlagati pa nece ni biti,u bas volim...kad Prisila pocne da drami mada danas je dovoljno rekla |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 7:20 | |
| Ma ona uvek drami........ |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 8:17 | |
| meni je serija pre bila super sada mi je dosadna |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 8:32 | |
| Ljudiii molim vas prepricajte mi sta je sve bilo u danasnjoj epizodi u Loli...Nisam stigla da gledam... :( |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 8:53 | |
| Pa akiles je umro,skupilo se celo selo,napadaju Lolu,,ali je Marta odbranila. Policija privela nju i Martu na saslušanje,Marselo hteo da ide sa njom,a Prisila počela da histeriše,i pomerila venčanje,neće da se uda na ovakav dan,a i hoće veliko slavlje...Marselo se složio. Havijer,Akilesov advokat dolazi u zatvor i pita Lolu i Martu o Akilesovoj smrti,i pokušava da sazna da li je Lola zaista volela Akilesa. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 9:09 | |
| Aha znaimljivo je sada veoma...jel ce sada da otkriju da je ona njegova unuka bila...kada je ispitovali, msm policija... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 9:34 | |
| hvala punoo ) |
|
| |
*♥ Ivana ♥* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 922 Godina : 31
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 9:47 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Aha znaimljivo je sada veoma...jel ce sada da otkriju da je ona njegova unuka bila...kada je ispitovali, msm policija...
Nece....to ce svi u selu otkrit u zadnjoj epizodi,a pojedinci (Braca Galeano,Nicolasa i Pablo) koju epizodu ranije.... |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 11:50 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Aha znaimljivo je sada veoma...jel ce sada da otkriju da je ona njegova unuka bila...kada je ispitovali, msm policija...
- Spoiler:
Kamo srece da hoce, tek u zadnjoj epizodi se sve to saznaje, da je ona vlasnica kuce u Alto Del Junkeu, bogatstva Akilesa Barase... Medjutim, Lola ne saznaje uopste da je Marselo spavao sa Prisilom, sto je po meni bas glupo... Al' dobro, videcete sve otom potom da vam sad' ne otkrivam...
|
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Oct 2010 - 23:40 | |
| Jel je ovo iznad prevod pesme iz serije lola? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Oct 2010 - 0:56 | |
| Ja jedva čekam današnju,šteta ako je stvarno tako da su skratili kraj,a sve vreme je razvlače nekako...Zanima me kad Lola dobija nasledstvo... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Oct 2010 - 1:57 | |
| I ja jedva cekam danasnju epizodu konacno krece zanimljivo!!!! |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Oct 2010 - 4:08 | |
| Aa da...jedino je glupo to sto kao Marselo i Lola uospte nisu bili zajedno tokom citave serije. |
|
| |
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Oct 2010 - 4:19 | |
| Da slazem se to je i meni glupo...bas bzvz |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Oct 2010 - 4:45 | |
| Ma daa...ae vidite u svakoj seriji naprimer su zajedno makar na pocetku nekoliko dana i to...alii ovi nijednom. |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Oct 2010 - 8:33 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|