|
|
Author | Message |
---|
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 9:44 | |
| Pa ona i Lorensa su od rođenja najbolje drugarice, išli su u istu školu, istog dana su se i udale.I jednom kada su otišli negde na odmor neka gatara im je gledala u dlan i rekla im da ako nastave da se njih dve i njihovi muževi druže umreće. Oni na to nisu obraćali pažnju i sad nisam video tu par minuta neko je njihovom krivicom doživeo nesreću, i malo posle su doživeli zemljotres i tu su se nešto posvađale i od tad se ne druže.I ima scena kako se sećaju,Lorensinog muža je glumio Marselo, a Rehininog onaj najstariji sin, neznam da li se beše zove Renato ili Romano,ta dva imena uvek pobrkam. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
Broj postova : 154 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 10:08 | |
| E hvala punoo.. Necu moci ni sutra ni u cetvrtak da gledam. Imacu samo prilike u petak da pogledam kraj |
|
| |
Nadie como yo ^^ TVNovele Redovan član
Broj postova : 3507 Fan-gif : Fan
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 10:17 | |
| Ja nisam gledala tu epizodu kada su se secale...tek sam sada saznala zbog ceka se one navodno ne vole....ima li neko link te epizode bas me zanima kako izgleda to kada su se secale..... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 10:21 | |
| Postoje epizode ja mislim, ali nema prevoda uopste |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 10:26 | |
| Postoje, ali kao što je Milica rekla,nema prevod, ima skraćena verzija, bilo bi dobro da onaj ko nije pogledao pogleda, Lorensa ima dugu crnu koju a njen i Rehinin muž, što ih glume ova dvojica imaju brkove, mnogo su smešni. |
|
| |
Nadie como yo ^^ TVNovele Redovan član
Broj postova : 3507 Fan-gif : Fan
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 10:41 | |
| Nije mi problem ja razumem i bez prevoda...samo da vidim deo kada se secala mng bih volela ako neko ima da mi postavi link plssss.... : |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 21:15 | |
| Ja nisam obracala nestoo paznju na seriju igrala sam kopm,ali videla sam da je pricala nestoo da su otisli u crkvu zajednoo,pomolile se Bogu za nesto,i tog istog dana se desio zamljotres...crkve urusene...I od toga dana su veciti neprijatelji! :Out: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 21:18 | |
| I ja koja ne gledam seriju sam znala da se njih dve samo ovako ne podnose, a da se u sustini vole :D |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 21:21 | |
| ima li neko link za gledanje,ove zadne epizode bar |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 21:22 | |
| Ja mislim da nema, na yotube su ovu seriju odmah brisali. Ali nisam trazila, i ne pratim pa ne mogu da ti pomognem, valjda ce ti reci neko drugi |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Nov 2010 - 22:36 | |
| ovde sve ima [You must be registered and logged in to see this link.]juce je bila extra epka...od pocetka do kraja,Marselo i Lola preslatki tako su bili divni mnogo mi se svidelo,definitivno sve njihove scene su prelepe a i Silvana i Prisila su bile smesne sa onim Polom,Pol se valjda zove |
|
| |
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 0:48 | |
| Sad ce jos malko kraj,a stize nam posle Lole Tereza... )) |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 4:35 | |
| - Ejpril wrote:
- ovde sve ima
[You must be registered and logged in to see this link.]
Znaci... Lepo sam zamolio... Na pm da, ali nikako javno zbog brisanja... Pa da, ovo je i bilo za ocekivati... Ocekujte kroz koji dan mrtve linkove i onemogucen pristup video klipovima zbog prijavljivanja... I da, ubuduce... Ne delim vise linkove ni za sta jer sam tako lepo ispostovan... Nema na cemu... Pozdrav svima... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 4:59 | |
| da su hteli da brisu vec bi izbrisali.na predhodnim stranama clanovi su vec postavljali ovaj link,ja sam ga videla i na drugim sajtovima,forumima....to sam videla jos pre par meseci,a ti si nama pricao kako gledas negde seriju bog zna gde,kad si nam dao link shvatili smo da je to isto sto smo jos odavno videli.i svako moze ukucati telenovelasyseries i da su hteli da brisu vec bi izbrisali jer link stoji u ovoj temi ima 100 godina
|
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 5:25 | |
| Okej, vazi... ;) Od mene vise nijedan link... Ovim zavrsavam diskusiju... Pozdrav... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 6:57 | |
| Sta je bilo danas? Jel moze neko da mi preprica? |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 7:24 | |
| Loli i Marselu je nestala odeća i vratili su se polu goli kući, Marselo raskinuo veridbu sam Prisilom i ona je počela da histeriše. Završilo se kada je ona rekla da će oterati Lolu u pakao, I to je to, ništa se interesantno nije desilo. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 7:27 | |
| hvala ti |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 8:35 | |
| Hvala za link. I izvinjavam se za izazvanu prepirku. Gledala danas,ok skroz. Dobro su se setili da se pomire. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 9:04 | |
| Bas su mi bili danas preslati Lola i Marselo,kad su se vracali bez odece kuci.....Marselo,bez odece,tj same se ogrnuo nekom majicom ahhh ....... |
|
| |
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 10:30 | |
| Ma nek su se oni konacno pomirili.....i nek je bilo svega....hahahahahahah.....a Ma petit pukla nacisto......:D |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 11:00 | |
| E sta je bilo u danasnjoj epizodi?? Nsm gledalaa ;( |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Nov 2010 - 11:39 | |
| danas savrsena epka )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Nov 2010 - 2:06 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Nov 2010 - 2:53 | |
| A sto se vracali bez odece?xDDD sta je bilo, nsm gledala???xD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|